-
Byly doby, kdy rally hry tohoto typu byly považovány za podřadné hry, nikdo o ně ani kolo neopřel, protože ještě vycházely seriózní rally tituly typu CMR, Rallisport Challenge nebo RBR... A vypadá to, že teď už nikdo nemá zájem dělat něco serióznějšího než takovou kravinu. Stačí když to má parádní grafiku a prodej je zaručen, ale hlavně že je to hratelnostně někde na úrovni automatových her z počátku 90. let... *7*
-
-
Poslední WRC hra je poměrně vydařená. Zkoušel jste demo? Dejte mu šanci. Oproti předchozím dílům docela krok vpřed. Ano, kampaň je divná. Ale jízdní model prima.
-
-
Jízdní model pro mě rozhodně není prima, fyzika je velmi prapodivná, auto zastaví téměř na fleku, nebaví mě to. Oproti předchozím dílům je to sice krok dopředu, ale pro mě se ta hra akorát přesunula z katastrofální kvality na špatnou *1*
-
-
mas recht! bohuzel to znamena ze jsi stejne starej jako ja a konzolisti nam budou davat minuska.. me prijde cela forza jako dobrej for nechapu kde to bere ty body v hodnoceni asi protoze nic lepsiho opravdu neni.. ona to asi neni sranda udelat neco v racesimu tak aby to nekam posouvalo.. a o to horsi to je pro hry urcene na konzum tam se jeste hur hleda nejaka inovace nebo pridat na detailu.. :) chtelo by to nejaky mlady nezavisli studio ktery nekde dostane balik penez a udela to primarne z lasky k zavodeni a ne tentononc.. aby byl titul aby bylo neco exclusive pro xbox aby to melo kinect.. i kdyz jen na showcase.. protoze to je ted cool.. co na tom, ze se neumeji zamyslet a zapracovat to tak aby to slouzilo i k hernimu zazitku a ne jen k delani traileru.. njn treba se neco v duchodu objevi..
-
-
Pozor, forzu 2 a možná 3 bych do stejného pytle neházel, při vypnutých pomůckách byl jízdní model úžasný a celkově byl dojem velmi věrohodný
-
-
Forza 2 byl spíše fyzikální vtip, trojka se zlepšila, ale pořád to byly papírové autíčika jezdící ve vestřihovánce. Teprve čtyřka spravila grafiku a i fyziku a je z toho parádní skoro simulace se skvělou kampaní. Jinak co se simulací aut na konzolích týče, tak jedině Enthusia na PS2, RacePro na Xbox360 a GT5 na PS3.
-
-
Jsem rad ze jsi napsal enthusia a ne gt4. Enthusia mi prijde strasne nedocenena hra oproti gt4 kde auta dokazala jezdit jen cistou stopu. Z jizdniho modelu v enthusia by si meli brat priklad vyvojari co to mysli trochu vazne dodnes.
-
-
-
"me prijde cela forza jako dobrej for nechapu kde to bere ty body v hodnoceni"
...Hele na Forzu mi nešahej :o) Jsem sice zarytý PCčkář a momentálně jsem dal xBox k ledu, protože se na PC rojí věci jako RaceRoom, Assetto, pCars atd. ale Forza 4 patří k tomu nejlepšímu, co jsem mezi závodními tituly hrál. Možná to nemá tak pokročilou fyziku a force feedback odezvy jako top PC simy, ale co se týče zábavního faktoru, tam jsem prostě chrochtal blahem a kariéra a serepetičky okolo z toho taky dělají docela ultimátní závodní titul.
To spíše ten Horizon zatím míjím, možná ho pořídím někdy později, až opadne cena :o) -
-
velky suhlas. sam som bol prekvapeny, ake zabavne je pojazdenie v 4ke.
pre mna je to vacsia sranda, ako 3. ano, na sim je tu pc a volant, ale na zabavu...
na druhej strane zase som bol sklamany, ako (zbytocne) arkadove je horizon...
-
-
Tak to já nemám nic proti Forze (normální, né této) a už vůbec ne proti konzolím... Na konzolích kdysi byla velmi vydařená série her WRC od Evolution studios... To byly fakt povedené hry, které jsou o několik tříd lepší, než ty nové WRC od těch italských patlalů, kteří znají rally jen z fotek na netu a trvalo jim tři díly, než zjistili o co vůbec jde :-) Já si myslím, že ten úpadek má za následek to, že dlouho nebyly žádné pořádné rally hry a i když výjde nějaká blbost, tak se to celkem slušně prodává, takže dnes se studia nemusí tolik snažit jako dřív, kdy byla větší konkurence. Teď hlavně potřebuješ nějaký nadupaný grafický engine, protože ošklivou hru si nikdo nekoupí, takže buď musíš zaplatit tým perfektních grafiků nebo koupit nějaký drahý engine atd...
-
-
Zkuste si ty staré WRC zajezdit dneska a zjistíte, že to takový zázrak není. Jedině CMR2 nestárne. RBR je skvělý, ale ne na PS2, kde se moc nevyvedl.
-
-
ty jsi nějaký nemocný s tím souzením starých her podle současných standardů, ne?
-
-
Ale SpeedRacer dělá totéž, co vy. Vy soudíte dnešní dny dle těch starých, on soudí ty staré dle těch dnešních.
-
-
a ridis to gamepadem co? :)
-
-
-
Krásně řečeno resp. napsáno !
-
-