Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jestli máš facebook tak si najdi RBR real czeech physics enbo tak nějak
  • tvrdy.mar
    Ale SpeedRacer dělá totéž, co vy. Vy soudíte dnešní dny dle těch starých, on soudí ty staré dle těch dnešních.
  • tvrdy.mar
    Mě nebavil DN3D už v době vydání. Nicméně časem jsem tomu přišel na chuť.
  • Mrkni na ostatni videa toho chlapka, ten si to muze dovolit :D
  • Divotvurce
    Mě zase nejvíc sedla dvojka, byly tam totiž Trophy Trucky *4*
    Ale chápu, že hodně lidem se nelíbí kvůli zaměření spíše na Američany.
  • Divotvurce
    Obdivuju majitele, že se do něčeho takového pustil. *8*
  • Zdarec, napsal bys mi prosimtě odkaz na tu upravenou fyziku, rád bych to vyzkoušel *3*
  • https://www.youtube.com/watch?v=Z-4v4I7Gzk0 *3* *15*
  • Myslím že Horizon Rally je dobrý přídavek který Vás sice neposadí do kokpitu rally auta jako jiné simulátory na toto zaměřené, ale u mě rozhodně vede možnost zvolit si jakékoliv auto. Třeba s Lambem Avendator jsem rally ještě nejel... A ve Forze můžu. *1*
  • Právěže v RBR se to auto chová tak nějak víceméně přirozeně a v klidu si driftuju každou zatáčkou, v DIRTu má větší grip, ale když jedu na hraně a zadek se urve, mám problém to srovnat. Ale už jsem to delší dobu nehrál, tak nevím přesně... Rallycross mně připadal OK, ale jak říkáš, jet nějaká 3 kola, k tomu bez tréninku na trati, kterou člověk předtím ani neviděl, je fakt stupidita. Ale DIRT v tom není sám... *7*
  • Radioaktivni_surikata
    Fyzika byla překvapivě semi-realistická. Třeba brzdy jsou nadsazený a můžeš zastavit ze stovky prakticky na fleku, i když jsi na šotolině, na druhou stranu má auto nějakou hmotnost (dnes ve hrách vzácnost), setrvačnost a celkem slušně reaguje na impulzy. Přilnavost u RBR je opravdu o hodně, hodně a ještě víc než hodně menší. O tom svědčí i fakt, že v Dirtu 3 dokázal otec zůstat na trati, což se u RBR ukázalo jako naprosto nereálnej úkol *1* A rallycross je opravdu asi to nejlepší, co Dirt 3 nabízí, ale jen pokud si závod navolíš ručně na nějakej rozumnej počet kol. Ty 2 - 3 kola v kariéře jsou fakt na hlavu.
  • Mně vůbec neseděla fyzika, jízda na šotolině mi paradoxně připadala o dost těžší než třeba v RBR. Ale rallyekros mě (jako jediný) celkem bavil.
  • :) Na to jsou prý nejlepší Brňáci ;)
  • Radioaktivni_surikata
    Jo, ta hra by byla fakt hodně dobrá, nebejt "menšího" detailu:
    a) žalostně málo (navíc se opakujících) erzet, v neméně žalostný dýlce od 1 do 2 minut
    b) všechny Rally-crosový eventy v kariéře se jedou z posledního místa na 2, maximálně 3 kola. Na vyšší obtížnost prostě musí člověk hned na startu poslat všechny do škarpy, nemá to šťávu.

O to smutnější je, že nebejt těhle dvou nedostatků, byla by to fakt super hra (a to jsem nad Codies dávno zlomil hůl a ani Grid jsem si neoblíbil). Vyhodit Gymkhnau, vyhodit Blocka, vyhodit ty dva směšný ósom rejs komentátory (některý rady jsou fakt k nezaplacení *1* ), vyhodit většinu grafiky z menu, aby se člověk k závodu dostal před půlnocí a za poslední léta určitě jedna z nejlepších her. A nedalo by to ani tolik práce, a ještě by ušetřili.
  • Z DIRTů je nejlepší jednička a ani ta za moc nestojí, ačkoli některé mody vypadají celkem obstojně (viz Dirt Burns Rally, ale osobě jsem nezkoušel).
  • Veskoslav
    Myslíš tu arkádovou srandu? Jo mám ji doma.
  • Nechci být jako hnidopich, ale RBR se určitě nedá označit za bezkonkurenční simulátor, z rally her je to určitě nejtěžší hra, ale má zásadní chybu ve fyzice - špatnou setrvačnost. Auta jsou v té hře moc lehká a díky tomu mají i rychlejší akceleraci, než by měly být... Vrchol je český plugin se svýma fyzikama, kde mají některé auta díky špatné setrvačnosti v přepočtu asi o 100 koní víc, než by měly mít... Na netu se dá od jednoho nadšence/programátora stáhnout nová fyzika pro pár aut, kde je setrvačnost opravena a hru to zase posouvá o kus dál. Nechci tím nějak shazovat kvality RBR, ale jeho konkurenti z okruhů jsou s fyzikou přeci jen o něco dál.
  • Proč? Nadáváme málo?
  • Radioaktivni_surikata
    Ale umí a i když to byl zábavnej simulátor, tak jsem ve výsledku měl ryze arkádovej CMR 2 o něco radši. Je to věc názoru, ale jako simulátor je opravdu bezkonkurenční.
  • Radioaktivni_surikata
    Za mě CMR 2. U Rally Championship jsem strávil fakt hodně času, ale
    a) fyzika opravdu nic moc, všechny auta nedotáčely úplně nehorázným způsobem
    b) v arcade módu jezdily ostatní auta po kolejích a při nárazu se taky chovaly jako vlak.

CMR 2 měl zábavnější fyziku, líp vypadal, zněl a ty erzety taky nebyly tak žalostně krátký, jako je to dneska. O to víc mě mrzí, co se sérií udělali. Dirt 3 je jako rally katastrofa. Sice vypadá překrásně a dokonce se i fajn řídí (na Thrustmaster Rally GT špica), ale jsou tam 3 země, každá má 4 tratě dýlkou mezi 1 - 2 minutami a ještě se prakticky všechny někde slučujou, potkávaj nebo protínaj. Děs...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit