-
Néé, já myslel volant nohama...
-
A ne snad ? Volant bez pedálů ..... snad raděj ani ne ;)
-
Já bral i VW Golfa a Peugeota 106. Základní rally jsem ale odjezdil s Felicií.
-
Hrál někdo z vás všech haterů novejch rally games Dirt3 ? Mě totiž přijde, že ne...
-
Kdo tehdá nejezdil s Pumou, jako by nebyl. Měl jsem tehdá i Puma boty (abych byl větší frajer) jé, puberta, to bylo tak fajn :D Ale Tu modrobílou pumu, jako bych včera viděl ;O)
-
S Pumou jsem taky jezdil, jinak Octávka byla kit-car *4*
-
Moje srdcovky: Ford Puma a Škoda Octavia WRC.
-
Souhlas, ty čtyřkolky byly fakt hrozné... Celkově fyzika byla tak nějak divně postavena, že se auta vznášely jak píšeš a když hráč náhodou najel na hranatý břeh, tak ho to vykoplo do šíleného salta a klidně se pak ještě mohl kilometr klouzat boční stranou auta *1* Ovšem ve všech ostatních aspektech (možná kromě zvuků) byla hra naprosto nadčasová a podle mě dodnes nepřekonaná... Když ty klady výjmenuju: bezkonkurenční vozový park, který zahrnoval prakticky vše, co v té době jezdilo britský mistrák + WRC, oficiální licenci na britský mistrák + z každého podniku vybrané tratě, které byly v rámci možností podle reálu, fotorealistická grafika (všechny textury pocházely z fotografií), naprosto geniální a nepřekonatelná atmosféra (blesky od fotografů na nočních RZ v bouřce rulez!) a dost slušný šampionát, při kterém jsem se nejednou dost zapotil - největší psycho bylo, když mi na noční RZ přestaly fungovat světla *1* ... Jo na tuto hru mám prostě super vzpomínky, však také na RBR dělala část týmu, který měl na svědomí tuto hru, prostě srdcaři, kteří ví co dělají a ne týpci, kteří dostanou zadání a nějak to rychle nakopou do sebe...
-
co je tohle za logiku? že když sem hrál hru v roce 2000 tak na ní mám nejsilnější vzpomínky? hrál jsem i Lotus Esprit Turbo Challenge v roce 92 nebo 3 nebo kolik to bylo a stejně ti řeknu, že NFS: Porsche byly zcela unikátní závody, nejlepší kdy vydaný NFS a pravděpodobně všeobecně nejlepší závody na PC, min. co se týče silničních vozů ať do toho netaháme Rally(Richarda Burnse, Rally Championship 2000 apod.).
Je to o skvěle nastaveným jízdním modelu na ten typ hry, parádní tratě-ano, tratě, ne samý debilní okruhy nebo ještě debilnější otevřený mapy co dnes letí, kde je jedno blbý město a jezdí se různě dokolečka, že si normální člověk musí připadat jak idiot(pokud ne, tak upřímnou soustrast). Tady byly tratě rozprostřeny po Evropě, dokázaly skvěle vystihnout lokality, kam byly umístěny, nebylo to jen fádní okruhový závody, přesto nechybělo třeba typické Monte Carlo.
A povedený byly taky kampaňové módy, ať už Factory Driver, nebo Evolution(myslím, že tak nějak se to jmenovalo). Prostě to mělo nápad, který seděl k obsahu v režii automobilky Porsche. Žádný debility typu obsah NFS: The Run, či stupidní rozbíjení aut v open world Burnoutu(ježiši něco tak blbýho jak tahle série jsem v životě neviděl, zlatej Lotus Esprit Turbo Challenge, i ten byl tááááááááááááááááááááááááááááááhle vysoko nad Burnoutem a vůbec všema těma sračkama, co vyprodukoval Criterion) a zároveň to taky nebylo tak úžasně sterilní, jako je směs nic neříkajících závodů v Gran Turismo, který je jinak povedený, ale hlubší smysl co by mě tlačil k tomu ty závody jezdit mi tam prostě chybí. Zlatej pohárek za 1. místo při těch stovkách závodů mi jako dostatečný důvod prostě nepřipadá. A to vše prostě NFS: Porsche mělo. Hotovo, šmitec. -
aj já Duka zrovna nedávno hrál a skvěle sem se bavil střílením prasat
-
Presne tak. Fyzika byla katastrofa hrat se to dalo jakztak jenom s predohraby a chtelo to hodne fantazie a obrovskou miru tolerance. Ctyrkolky byly totalni prusvih.
Samotny princip fyzikalniho engine byl strasne zastaraly i na tehdejsi dobu. Auta byla proste vznasedla a modari s tim nemohli udelat vubec nic. Napriklad v te dobe byla fyzika stokrat lepsi v Rally Masters.
RC2000 byla skvela atmosferou grafikou ale s fyzikou moh byt spokojen snad jenom ten kdo to hral na klavesnici. -
Ty to ovládáš nohama?
-
A jeste si zapomel na Carmageddon, Deathkarz a PoD ten sem mel taky rad... a i takovej Interstate 76 nebyl sice uplne zavodni ale zabava u nej taky byla
-
Dnes jsou takový pecky. Ale tyhle starý hry nam prostě utkvěli v paměti protože v to v dané době bylo něco skvělýho, novýho... Když k tomu posadíte nezaujatý lidi bez nostalgickejch vzpominek tak zjistite že ty hry nejsou už dnes dobrý. (grafiku do toho vubec netahám)
-
to je blbost, když lidi porad nadavaj že už hry nejsou to co dřív tak když si někdo nezaujatej a bez nějaky nostalgie zahraje starou hru tak zjistí, že prostě lepší neni. Když člověk hru hral třeba v roce 2000 tak je jasný že má na ní nejsilnější vzpomínky, ale to jen proto že v té době to bylo něco novýho a senzačního, ale řikat "kam se dnešní hry hrabou na ty starý" je hovadina prostě...
-
Přesně tak RBR je nejlepší. A kdo nesouhlasí tak to jen neumí :-P
-
Taky jsem to hrál, taky mě to ve své době hodně bavilo. Ale zdaleka nejlepší rallye hra všech dob je jednoznačně RBR.
-
Vypadá to fakt dobře, ale ovládat tenhle simulátor je pro mě mnohem těžší, než ovládat skutečný auto a jsem pak naštvanej, že mi to nejde :D
-
ty jsi nějaký nemocný s tím souzením starých her podle současných standardů, ne?
-
a ridis to gamepadem co? :)