Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já jsem zase včera zkoušel Duke Nukem 3D, taky nechápu, co na tom lidi vidí, šak to má jakousi kostkovanou grafiku, divné chraplavé zvuky a celkově mě to nebavilo, po 10 minutách jsem to vypnul a šel hrát Crysis 3
  • Mart9
    To jsou ty nostalgické vzpomínky...
    Já měl něco podobného s CMR 2, než jsem si to nedávno zase nainstaloval a po pěti minutách zase vypnul. Na to, kolik hodin jsem u toho před lety strávil, jsem tu hru teď skoro nepoznával. A hlavně jízdní model mi hodně vadil.
  • Odulin
    Jj, v tomhle ti musím dát za pravdu. Mám to taky tak.;)
  • RC2000 byla výborná hra po všech stránkách kromě fyziky, která byla prostě katastrofální. Každopádně co se atmosféry rally týče, tato hra do teď nenašla přemožitele a vypadá to, že ani nikdy nenajde
  • Naprostej souhlas, RCH2000 je pecka na kterou nic nemá (už jen pro ty skvělý RZty) a za ní se staví RBR. Kéž by RCH měla pokračovatele.

Btw-RCH Xtreme mě také nebavil, to už ale nedělali Magnetic Fields kteří udělali tu 2000.
  • Jízdní model pro mě rozhodně není prima, fyzika je velmi prapodivná, auto zastaví téměř na fleku, nebaví mě to. Oproti předchozím dílům je to sice krok dopředu, ale pro mě se ta hra akorát přesunula z katastrofální kvality na špatnou *1*
  • Jsem rad ze jsi napsal enthusia a ne gt4. Enthusia mi prijde strasne nedocenena hra oproti gt4 kde auta dokazala jezdit jen cistou stopu. Z jizdniho modelu v enthusia by si meli brat priklad vyvojari co to mysli trochu vazne dodnes.
  • Veskoslav
    Rally Championship 2000

Nejlepší rally, co jsem kdy hrál:)Hra skoro 14 let stará a stále nepřekonaná. Možná ještě jeho nástupce Rally Championship Xtreme. Ale ten už mě tolik nebavil:)
  • Forza je skoro stejně dobrá jak hra RC cars
  • *11* mal si to skusat v roku 2005/6 ty kapitalisto *12*
  • NFS5 jsem zkoušel před půl rokem. nechápu, co lidi na té hře vidí. TDU1 jedině v hardcore mode, ale to zase nefungují mise a dá se pouze jen tak jezdit po ostrově, což je docela škoda.
  • Poslední WRC hra je poměrně vydařená. Zkoušel jste demo? Dejte mu šanci. Oproti předchozím dílům docela krok vpřed. Ano, kampaň je divná. Ale jízdní model prima.
  • Forza 2 byl spíše fyzikální vtip, trojka se zlepšila, ale pořád to byly papírové autíčika jezdící ve vestřihovánce. Teprve čtyřka spravila grafiku a i fyziku a je z toho parádní skoro simulace se skvělou kampaní. Jinak co se simulací aut na konzolích týče, tak jedině Enthusia na PS2, RacePro na Xbox360 a GT5 na PS3.
  • Zkuste si ty staré WRC zajezdit dneska a zjistíte, že to takový zázrak není. Jedině CMR2 nestárne. RBR je skvělý, ale ne na PS2, kde se moc nevyvedl.
  • NFS 5 alebo TDU1 *14*
  • velky suhlas. sam som bol prekvapeny, ake zabavne je pojazdenie v 4ke.
    pre mna je to vacsia sranda, ako 3. ano, na sim je tu pc a volant, ale na zabavu...
    na druhej strane zase som bol sklamany, ako (zbytocne) arkadove je horizon...
  • V zakladni hre mam pres 120 hodin (50/50 singl/multi) za 7 stovek to pridalo mensi cast mapy na ktery ale mas dalsich 45 billboardu, radary, security gates a docela zajimavou lokaci. 15 aut, pridalo to 2 zavody ke kazdemu autu (jak z dlc tak k puvodnim) 2 nove modifikace k autum, 150 novych speedlistu do multaku + značky a challenge ... Pokud to cloveka bavi jako me a chce si vsechny auta v multiplayeru vypelsovat co to jde, tak za tehle 7 stovek je tak 50 hodin hrani a to je dobra cena. Nerikam ze by to mohlo byt levnejsi a nebyt vyhry 2 steam klicu k hram ktery prodam tak bych asi koupil jen Movie Legends (vsechny ty auta z toho miluju :) ) Pokud jsem mel 7 stovek utratit za hry, mohl jsem poridit mnohem, mnohem hure (co se tyce trvanlivosti)

Jo a zapomnel jsem na novy mody Drift Attack a Smash and grab
  • Naprosto s Váma souhlasím :))
  • montatatana
    Ty sis to za tech sest stovek fakt koupil? Ta hra neni vubec spatna, ale davat polovicni cenu hry za 15 aut a kousek mapy je hrozny :/
  • Driver je pro mě asi pořád jedna z nejlepších her, ve své době to byla totiž pecka plná originálních prvků, nejvíc mě ovšem bavilo stříhat si svůj vlastní film v replayi, to bylo žrádlo *1*

NFS4 bylo celkem fajn, až na grafiku, ale pětka byla úplně famózní. Automobilku Porsche jsem nikdy předtím nemusel, ale díky této hře jsem si ji zamiloval... Ta "kariéra", kdy hráč začíná s nejstaršími modely a propracovává se k moderním byla perfektní, jízdní model velmi slušný, grafika tehdy super, právem je tato hra považovaná za nejlepší NFS ever a já to mohu jen potvrdit.

CMR2 je bez debat nejslavnější rally hra, která velmi zpopularizovala rally, u toho jsem taky strávil mraky času, ale vždycky mi přišlo lepší Rally Masters, bylo velmi podceňované, mělo totiž po RBR asi nejlepší fyziku z rally her *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit