Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale abych nebyl jen negativni, nejspis to tam je

    At first, I was worried there was no multiplayer at all, but online racing is there, and split-screen mutliplayer exists, hidden under a flurry of menus. It's not at all obvious where to find it. Turns out you have to enter a Free game, which allows you to drive around tracks without worrying about winning or losing, and then you need to have the second player press start on another controller.
  • tak zrovna xboxy by sis musel postavit asi dva na sebe, aby utahly splitscreen *1*

    zkusil jsem google a z toho, co znam, to moc zvykem neni, spis starsi kousky jako grid3 nebo split second jsou porad v oblibe
  • Zdravím, možná hloupý dotaz, ale můžou hrát dva hráči na jedné konzoly proti sobě? Normálně u jiných her tohoto typu se vždy rozdělí obrazovka, ale tady jsem bohužel nepřišel na to jak to spustit, pokud to vůbec jde, jinak multiplayer online funguje. Díky za radu
  • Ne, nejlehčí je se s tím smířit a držet jazyk za zuby. :-) A to je přesně to, co herní magazíny v tomto případě udělaly.
  • Ještě že jsem si připlatil za Ultimate edition a zahraju si už dnes. Jinak bych toho za ten týden moc neudělal. A to dnes hned po vydání stoupne počet dostupných streamů geometrickou řadou :)
  • Screenshoty a videa exportovaná přímo ze hry na Xbox účet byly pro Forzu před datem vydání zablokovány Microsoftem. Proto bohužel drtivá většina recenzí na webu nabízí stále ty samé obrázky. Na recenzenta bych to neházel. Ale ono je lehčí hned začít nadávat co?
  • species
    svata pravda ktera by mela byt tesana do kamene. Proto je kolikrat lepsi nez cist recenzi kouknout na gameplay video Totalbiscuita nebo angry joa(namatkou! urcite je velka spousta dalsi kredibilnich youtuberu)
  • Místo recenze zde mělo být napsáno reklama. Pokud v článku a ještě bez varování použijete jen obrázky od výrobce a tedy ne ze hry, tak to není objektivní recenze. Toto se mi vůbec nelíbí a snižuje to věrohodnost všeho co recenzet napsal i celkového hodnocení hry. Pokud se bude ubírat recenzování tímto směrem, nemá smysl recenze číst. (... jen na okraj, čtu primárně games.cz, protože jsem měl důvěru v tým lidí, který ho dělá.)
  • WalkingWad
    Hrál jsem demo, mám přeobjednáno a teď vyjde recenze.. a k tomu ještě pěkná a čtivá recenze.. Takže to je za trest, musím čekat ještě týden než vyjde *2* To mi děláte naschvál *1*
  • tvrdy.mar
    Příklad lepšího volantu ve stejné cenové kategorii?
  • Nepodporou na PC se u Logitechu myslí, že si musíš stáhnout z jejich webu ovladače, to je celý. Ale G29 mi zrovna přijde jako drahý facelift, za ty peníze máš rozhodně zajímavější volanty.
  • nic novyho pod sluncem, phasist station, bez jejich povoleni si ani neuprdnes
  • "bylo by zajimavejsi, kolik ty tvoje auta predstavujou kreditu a kolik ta druha pulka (zhruba pocetne)
    pokud sis nakoupíl naky levny smiry za hubicku, tak mas před sebou klidne další stovky hodin krouzeni"

    Já šel hlavně po prémiových modelech. Ono to takhle na "kredity celkově" moc nejde brát, protože já k tomu abych si to užil nepotřebuji všech 1200+ aut. Kupuji takové co se mi líbí a zároveň pomůžou postupovat v kariéře a preferuji ty s prémiovým modelem, neb rád jezdím z interiéru vozu. Kariéru mám až na 12 a 24h závody komplet. Někdy je zbytečné investovat 10 mega za auto, které se dá vyhrát v závodě s levnou šmírou za 100t, kterou si člověk pořádně za dalších 100t. upraví. Mě by spíše zajímalo, kolik lidí na celé planetě dalo závody na 24h v Le Mans a na Nordschleife. Obě mimochodem zpracované neskutečně - byl jsem na těch místech v civilu mimo závody a oni do toho GTčka přenesli fakt kdejakou záplatu a zlom na asfaltu. Ono je vidět, že tvůrci v Polyphony tím dost žijou. Forza taky urazila kus cesty, ale první díly opravdu trpěly tím, že to bylo "musíme mít na Xko do prodeje něco jako GT". Já měl nejprve jen Xko a PC, pak jsem, ale jedny vánoce vyměnil xko s GoW3 za PSko s GT5 - já tou dobou jezdil tuším Forzu 4, do půl roku jsem kupoval svou PS - primárně jen kvůli GT - sekundárně pak kvůli Heavy Rain. Je to na pytel, ale pokud to člověk myslí s hraním vážně, tak se třem heblům doma díky exkluzivitám nevyhne...
  • hele GT jim závidět ani nemusíš, není to takový terno.. už je to docela recyklát
  • tvrdy.mar
    U PS3 bylo skvělé, že podporoval nejčastější PC volanty. Ale u PS4 Sony zkopírovalo přístup Microsoftu a musíš mí speciální volant. Navíc Logitech G29 pro PS4 oficiálně nepodporuje PC (i když jsem viděl video, jak s tím někdo jezdí iRacing, takže nějak to jde).
  • tak nestarne, starne zejo. jsou volanty třeba pro PS3 které uz na PS4 nefunguji, a staly kdysi taky majlant. To same x360 vs Xone. dalo by se spsi rict ze zivotnost volantu je zhruba takova jako zivotnost konzole..5-6 let..coz docela jde.
  • Nejmenuje se to Horizont ale FORZA HORIZON.
  • rofl to už vyšiel šiesty diel? :D to je za jednu dekádu 8 totilov ak rátam horizon, kvalitka, idú v stopách cod a ac.
  • pb_historic
    Do volantu se vyplatí jít, tenhle hardware zrovna nestárne.
  • To jsem udělal taky a nelituju toho, nicméně doporučuji ještě i "starší kousek Horizont 2 další pecka u které se dá sedět hodiny...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit