Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Časem se daočkají, ale na PC bude pořád prd se obávám :/
  • species
    napodobne :)
  • BangMeInBangladesh
    Na PS4?
  • BangMeInBangladesh
    Tohle je hra co me donuti koupit XONE, pristi mesic pro nej bezim.
  • Asi tak. Já ještě dodám, že závidím i majitelům PS, protože ti zase mají GT.
  • U indycars se jedná o kompletní sezonu, nebo je tam jen pár závodů?
  • Tyhle hry maj jednu velkou nevýhodu a to, že volant na to stojí jak nová konzole.A na padu se mi to jezdit nechce. Takže sice pěkný, ale bohužel ne pro mě *13*
  • pokud to není nejaka iluminace, tak první stranka vyhledavani od shora dolu vraci jen "forza motorsport 6 no microtransactions"
  • bylo by zajimavejsi, kolik ty tvoje auta predstavujou kreditu a kolik ta druha pulka (zhruba pocetne)

pokud sis nakoupíl naky levny smiry za hubicku, tak mas před sebou klidne další stovky hodin krouzeni
  • maros.goc
    vedľa Project Cars vyzerá Driveclub ako Pole Position ;)

https://www.youtube.com/watch?v=bHXm-iEBJyo
  • To bude problém některých diskutujících, většinu prezentovaných zkušeností si někde vyčetli místo vyjezdili v obou hrách...
  • No já mám zatím za cca 80 hodin hraní nakoupeno cca 580 vozidel. Spoustu z nich nemusím kupovat - vyhrávám za splnění úkolů. A já šel jen po těch co jsem výrazně chtěl. Osobně nevím pro koho by nabídka nákupu herních kreditů v GT byla, protože se tam peníze a auta vyjíždí doslova samy. Za první tři herní večery po cca 2,5h jsem měl kolem 20ti aut. Pak jsou tady online eventy, kde není problém mít za jeden závod i půl mega a jako prémii auto v hodnotě 10 mega herních kreditů. Jsou věci co bych i GT vytkl, není to 10/10 hra, ale to jsou spíše kosmetické pihy v druhé půli kariérního postupu - hlavně tedy obtížnost závodů v 70´s kategorii a některé Rally a motokárové závody. Ale obtížnost co dělá problém mi pro někoho může být brnkačkou, že... :)
  • Pokud chceš něco, co nahradilo arkádové NFS tak to není Horizon ale DriveClub, to je arkádá podobná velice prvním NFS.
  • Ano doslova jsi trefil hřebík na hlavičku. Pravda v GT5 počet prémiových modelů zas tak velký nebyl, ale o to více překvapilo GT6. Mám GTčka i Forzu, ale bohužel na Forzu se už jen práší, stejně jako na xko... GT6 má celkem 1.241 vozidel, o 168 více než GT5, z toho je prémiových modelů 447 a ty mají výrazně lepší model zvuky a možnosti nastavení chování vozu než auta ve Forze, pseudoprémiových modelů je 152 tady je to dle mého soudu někde lepší někde stejné v porovnání s Forzou, standardních modelů vozů je pak 642 to, že vycházejí z 15ti zvukových šablon mě neštvalo tak jako když třeba ve Forze 4 zněly 12t otáčkové vozy spíše jako vysavač, nebo když mělo auto zvuk vozu úplně jiné kategorie. V GTčkách se mi nestalo, že by motor v nějakém veteránovi bzučel jako vadná zářivka. Ale proti gustu... Někdo má rád Forzu, někdo dá přednost ovci před pěknou holkou...
  • mne se vic libi ten horizon 2, takovy to domaci arkadovy pojezdeni *5*

misto upadlyho nfs bych bral hned
  • ja cetl něco jiného (o tyhle novy)
  • Lukyz
    Tohle Xkařům celkem závidím, já si pořád jezdím tak max. první Grid *1*
  • mas pravdu, 1200 je o neco vic nez mikrotransakce, kaju se (a ted mi jeste rekni, kolikrat to potrebujes na odemnceni vsech aut? proto se tomu rika duverne grind tourismo, protoze je to tak otravne dlouhy, aby slabsi povahy primeli koupit ty kredity)
  • mikrotransakcemi je proslavena forza
  • Asi žijeme v jiném vesmíru. GT5 mikrotransakce nemělo vůbec a v GT6 nejsou taky - kdo chce může si koupit 1mil. herních kreditů za 1200 CZK, ale proboha proč, když mega mám vyhráno za tři pětikolové závody na okruhu Monze?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit