Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozhodně nesouhlasím s autorem v tom, že GT6 je recyklace GT5. Tomu tak možná bylo na začátku, ale od té doby GT6 brutálně nakynulo updaty grátis. Také nesouhlasím s tím, že GT7 nemůžeme očekávat revoluci. Právě naopak, s příchodem na novou generaci konzolí by GT7 mělo být hoodně dál než předchozí díl. FM5 a FM6 jsou záležitostí už nové generace. FM5 byla obsahově průšvih (každá druhá věc pomalu placená), bylo na čase si spravit reputaci.
  • Tyhle hry maj jednu velkou nevýhodu a to, že volant na to stojí jak nová konzole.A na padu se mi to jezdit nechce. Takže sice pěkný, ale bohužel ne pro mě *13*
    • pb_historic
      Do volantu se vyplatí jít, tenhle hardware zrovna nestárne.
      • tak nestarne, starne zejo. jsou volanty třeba pro PS3 které uz na PS4 nefunguji, a staly kdysi taky majlant. To same x360 vs Xone. dalo by se spsi rict ze zivotnost volantu je zhruba takova jako zivotnost konzole..5-6 let..coz docela jde.
        • tvrdy.mar
          U PS3 bylo skvělé, že podporoval nejčastější PC volanty. Ale u PS4 Sony zkopírovalo přístup Microsoftu a musíš mí speciální volant. Navíc Logitech G29 pro PS4 oficiálně nepodporuje PC (i když jsem viděl video, jak s tím někdo jezdí iRacing, takže nějak to jde).
          • Nepodporou na PC se u Logitechu myslí, že si musíš stáhnout z jejich webu ovladače, to je celý. Ale G29 mi zrovna přijde jako drahý facelift, za ty peníze máš rozhodně zajímavější volanty.
            • tvrdy.mar
              Příklad lepšího volantu ve stejné cenové kategorii?
          • nic novyho pod sluncem, phasist station, bez jejich povoleni si ani neuprdnes
  • U indycars se jedná o kompletní sezonu, nebo je tam jen pár závodů?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit