Přejít na výpis diskuzí
Fotbalový PES 2014 slibuje spoustu novinek a Fox Engine
4.6.2013 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Pesedit.com ...
-
No já zas doufám, že se to nebude hrát jako dnešní fifa.
-
Bude konecne i Nemecka liga? Taky Premiers league by mohli mit konecne poradne licencovanou a tesne pred vydanim hry poradne aktualizovat sestavy a pridat nove prichozi hrace.
-
Kým to nebude na nextgen tak sa nepohnú z miesta. Grafika je stále otrasná.
-
Pes 2013 byl příslib lepších zítřků...tohle vypadá úžasně *4* Jsem zvědav, jak dlouho si FIFA nechá na PC zase ujíždět vlak
-
no kdyz jsem zprvu videl obrazky v tomto clanku tak jsem si myslel ze je to nakej fanouskovsky vytroreny screen jak by to treba mohlo vypadat, bohuzel to je ofiko a vypada to uplne stejne jak predchozi rocniky pesa, samozrejme kdyz je to na current gen konzole tak okej... ovsem je to takovy salamounsky stim novym enginem ... podle me si kazdy hned predstavil pes ve zbrusu nove grafice a ne tadyto .. pak to rypnuti do EA nevim no .. oni to maji vydavat taky letos nebo na pres rok... kazdopadne hlavni je aby se to hralo aspon stejne dobre jako dnesni fifa a pak je mi grafika celkem volna kor kdyz vim ze tu budou zase jiny vyhody jako treba obliceje celeho tymu a ne jen zakladni jedenactky a taky vypiplanejsi a prijemnejsi nastavovani taktik v menu ... v tom to vypada slibne
-
Doufam ze bude i moznost dlouheho valeni se po zemi po neexistujich faulech a dalsi projevy simulovani. Nebo to nema byt fotbalovy simulator?
-
No s novým liščím enginem už se bude PES těžko recenzovat v podcastu :)
-
To on slíbí...
-
Slibuji,ale na mně to bohužel nezávisí
-
a Petr Poláček by mohl slíbit recenzi...