Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kompetitivni p2w hry skvele davaji vyniknout mojemu wallet warrior skillu. Vzdycky nakoupim nejlepsi a nejdrazsi vybavu a ownim nooby co si mysli ze budou hrat zadarmo. *5*
    • Veskoslav
      Tyhle lamy se vyskytují ve všech hrách. Bez nejlepší výbavy vždy dostanou na budku, protože to nezvládají a naopak si myslí, že jsou ti nejlepší:)
      • Proboha. Jestli ty nepoznáš okatou ironii, tak je mi tě dost líto.
        Aneb buznoslav si ted nakakal na palici. *12* *15*
        • Veskoslav
          Víš jaký je problém pako? Že přesně takové arogantní blbce mám v práci, navíc znám i spoustu hráčů, co tuhle "filozofii" vyznávají;)
          • A kdyz nad tim tak premyslim, jen jsem napsal to co ty. Takze je hodne smutny ze ti vadi vlastni recicky. A docela se smeju te predstave jak si naklikavas, napis sem jeste neco chytryho a naklikej si plusy, at mas pocit ze nekdo souhlasi. *5*
          • Myslis tak arogantni jako ty, ze nekdo napise obviozni vtip a ty zacnes neco mrcet? A jeste mas odvahu rict ze on je arogantni protoze ty mas kecy? Tohle absolutne nechapu. Vysvetli mi to prosim.
    • haha. Wallet skill - mas to pantentovane? :-)
  • PreidaQ
    Tak to taky doufám, že když už si takhle necháte svého svěřence rozsekat na kousky, tak si zase musíte piplat od začátku nového. To by byla výzva!
    • Ne, z toho neni zisk. Musis vytahnout kreditku a poctive si to zaplatit. Nemuzes prece mit vsechno zadarmo. *15*
      • vybaveni by ti zustalo, ale musel bys to navliknout na novy maso *5*

jak nemuze dojit k zasadnimu selhani, tak tomu chybi koule, jenze kravataci na vsechno koukaj casual ocima...
  • Teď mě napadlo, proč vlastně není takhle udělané nějaké MMO. Nicméně to nevypadá zase tak zle.
    • Je něco takového.. akorát je to teda klasické MMO.. Gods & Heroes: Rome Rising.. je to jakoby z té doby a jedna z class je gladiátor...
  • Trisska
    Otřesný video, v půlce sem to vypla! Děti, prosím vás, ani si to video nepouštějte! Kladiva, meče, vidličky, samá krev, hlavy a nohy tam lítaj vzduchem! *Zabití se stává humorem.* Až se mi chce z toho plakat... *9*
    • Veskoslav
      A jéje, někdo je zase odbanovaný a hned trolí...... *11*
      • Uvazoval jsi nad navstevou odbornika? Neni to omezujici videt vsude trolly? Jak to zvladas v realnem zivote? Kolik uplaves bazenu?
        • Veskoslav
          Ano zastávej se Trisky....Proboha. Jestli ty nepoznáš okatý trolling, tak je mi tě dost líto.
          • Veskoslave? Ty pracuješ na venkovní terase ve 13. patře? Jenom třináctém? Doteď jsem tě měl za vzor, ale od této chvíle nemám ke komu vzhlížet. Zklamal si.
          • Trisska
            Jejda, tvoje povýšený ego nedokáže přenést přes srdce, že se mě někdo zastal... *4*

Wallet Warrior - Nebudeš tomu věřit, ale on si to naklíkává sám. Už je tím tady nechvalně známej. *4*
          • Jo, jsi traged a jeste to musis mit potvrzeny od bandy homoklikacu. Diky zes to priznal. Je mi te jeste vic lito. *15* *3* Bacha na cevku.
    • Nechtěl jsem to pustit, ale když jsem zahlédl tenhle komentář tak jsem musel..
    • Ono to taky nejspíš nebude hra pro děti.A pochybuji,že na tomhle serveru bude někdo pod 15.Spíš to vidím tak 20+.Jinak je to jen HRA,takže proti tomu nic nemám na rozdíl od pokrytců(neříkám vy),kterým nevadí to,že například v Sýrii západem podporovaní žoldáci a fanatici upalují,stínají hlavy a mučí civilisty,ale násilí a nahota v neškodných hrách ano.
      • Ono to taky neni myšleno pro děti když na začátku videa je 18+
    • parada, presne tak to mam rad. Krev, litajici koncetiny, sex a sprosta mluva - Spartacus
    • 95martin
      Ono je dost těžký udělat hru o gladiátorech bez krve a končetin lítajících vzduchem. *3*
      • Trisska
        Když je to tak těžký, tak měli vyrobit raději nějakou pěknou hru o lásce a přátelství. Násilí a brutalita se dnes objevuje v téměř každé hře a to je moc smutný... Dokud budou vznikat hry tohoto ražení, budou chodit děti do školy s nožem nebo pistolí a šířit násilí z těch her. Aneb jak říkává můj táta, tohle za komunistů nebylo... *9*
        • Nejvetsi kravina co sem kdy slysel.
        • Ano a těch pár tisíc let před hrama byl na planetě jen mír a láska,že?
        • Mrkni někdy na German Goo Girls, tak je lásky mocinky mocinky moc.
        • kennyB
          Děti choděj do školy se zbraněma jenom v přiblblý americe, protože tam se tamní dětičky tak nuděj, že už neví coby *3*
        • Veskoslav
          Třeba nějaké pak potkáš a budeme mít klid:)A tvůj táta je evidentně debil:)
          • Trisska
            Jasně Všislave, dávno sem si všimla, že každej člověk s opačným názorem než je tvůj je debiI. *15* Taky jsem tě chtěla požádat, abys už přestal být tak arogantní... Jenže to by pak z tvý osobnosti vlastně nic nezbylo. *7*
            • Veskoslav
              Víš Trisko, bohužel mé pracovní povinosti vyžadují, abych v tomto nádherném počasí tvrdnul 12 hodin denně u pc a to ještě minimálně dva týdny. Opálený jsem dostatečně, protože pracuji na venkovní terase v 13. patře, takže neměj starosti.

P.S: Tu máš další papáníčko trolí blbko:-*
            • Trisska
              Neříká, že by se to za komunistů nestalo, ale že to tenkrát nebylo. Protože tenkrát žádný násilný hry nebyly, chápeš?? Tak mi to laskavě nepřekrucuj, jo?? A chtěla bych vidět tebe jakej seš krasavec! Spíš nějakej ředitel vápenky, když tady sedíš 20 hodin denně nebo pořád něco hraješ. A sám seš troll!!! A nech mě už bejt!!!
            • Veskoslav
              Pakliže někdo tvrdí, že za komunistů by se to nestalo, tak je to debill. A trol jsi dál. Takto okatý trolling ti možná žere tak 1 ze 100 tady....Baví Tě to hodně? Asi jo. Nejspíš hnusná holka, co ji nikdo nechce, tak si řekla, tak aspoň se stanu trolem, když už nic jiného neumím. Mé znalosti jsou minimální, mé "pravdoláskařské" kecy nikoho netáhnou, tak co mi zbývá.

P.S: Doufám že jsem Tě trotlíku nakrmil a jsi nasycen a přestaneš zase trolit než dostaneš další banán:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit