Přejít na výpis diskuzí
Free to play bojovka Spartacus Legends straší krvavým videem
19.6.2013 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
Veskoslave? Ty pracuješ na venkovní terase ve 13. patře? Jenom třináctém? Doteď jsem tě měl za vzor, ale od této chvíle nemám ke komu vzhlížet. Zklamal si.
-
Beruško, zjisti si laskavě, čím je inspirovaný (nebo spíš podle čeho je natočený) film 300, kdo tu předlohu nakreslil a pak něco plácej o historické věrnosti.
-
Jo blbě píšu sry.. mám asi úpal ze včerejška od vody :D
-
Asi myslí že Hru o Trůny dřív četl než byl udělanej seriál
-
Hru jsem četl....
Kua Rhulad, co to je s tebou, nával informací? :D -
Nejlepší jsou ti jedinci, kteří hledají v tomto seriálu historické fakta, to je opravdu k pousmání. To mohlo být všem jasné od prvního dílu, že to nebude jako Řím. Osobně mám tento seriál opravdu hodně rád, vůbec na nic si nehraje a prostě je to jen čirá zábava. Na rozdíl od Hry o Trůny, která mi přijde extrémně nudná jsem se u Spartaca skoro vůbec nenudil. PS. Hru jsem četl daleko dřív než nějaký seriál teprve vznikal, takže můžu soudit, že serial využívá knižní předlohy opravdu málo.
-
Seriál byl zároveň skvělej a zároveň ultramega sračkózní. Současná série mi přišla teda už jen sračkózní, tak jsem to přestal sledovat, ale do tý doby to bylo naprosto ukázkový seriálový exploitation - scénář vleklej a předvídatelnej; dialogy, který musel psát nějakej vysloužilej boxer s mozkovou dysfunkcí (srsly, např. když chtěla jakákoliv postava projevit vděk, tak řekla jenom "gratitude", omluvu "apologies" atp.), laciný efekty viz. slow-mo, který ale zároveň nevypadá špatně, pokud tam měl bejt nějakej efekt náročnější, bylo to provedený přinejmenším amatérsky.. no a pak už jen sex, sex, krev a sex. Nějakou hlubší hodnotu nemělo vůbec smysl hledat.. Ale fungovalo to stejně, jako fungovaly exploiťáky odjakživa a zabavilo to..
-
Vím, že se to tady nehodí, ale nenajde se někdo, kdo ještě hraje Age of Conan a mohl by informovat o tom, jak to tam teď vypadá s lidma?
-
Nejvetsi kravina co sem kdy slysel.
-
Historicky vybornej serial.
-
serial byl perfektni. hra uz tak dobre nevypada. je skoda, ze se penize nacpou do nic nerikajici rubacky ryse. pritom spartacus v provedeni ryse by byl opravdu zazitek
-
Mohl bych tě vyšetřit?
-
Kdes byla tak dlouho? Chyběla si mi:)
-
Ano a těch pár tisíc let před hrama byl na planetě jen mír a láska,že?
-
There is no greater victory than to fall from this world a free man!!!!!!!!! I am SPARTACUSSSSS
*16* *16* *16* -
Njn ale dokumenty často nemají moc těch rekonstrukčních záběrů... Navíc takový dokumenty jako Battles BC od BBC jsou ještě 100x přehnanější než Spartakus... To je uplně největší odpad a mrzí mě že ty historikové co tam mluví se do toho vůbec pustili... To je naprostej odpad inspirovanej filmem 300... Takže ani ty dokumenty už za nic nestojej...
-
To jo. Historicky nic moc. Ale spousty věcí zase byli udělané dobře:) Výzbroj gladiátprů či vojáků, co je hlídali:) a když se chci podívat na něco historického, tak si rád pustím spíše dokument:)
-
No ale rozhodně ty souboje nevypadají tak, jak to popisuješ... každý souboj tam snad byl ukončenej nějakou brutální smrtí... jen aby to tam bylo.. a jeden týpek co splácí dluhy to uplně nezachrání... Ten počet by byl mnohem větší... Ten seriál je děsně přehnanej v mnoha směrech... Je to naprosto prvoplánový neohrabaně... a první díl byl porod.. člověk neměl ani chvilku plynulé kamery jak se to pořád zpomalovalo... Nicméně historicky ot byl brak...
-
no první dvě série celkem šli díky hlavním hrdinům ale ta poslední.. sem koukal na část prvního dílu a chtěl sem zvracet.. už tam neni nic zajímavého.. Ale jinak jako oddaný divák Říma, který sice taky sem tam sejde z cesty ale drží si svou důstojnost, sem hodněkrát brečel při tom seriálu... Kuli tomu co z toho udělali.. Drželo mě u toho hlavně to že miluju starověk a vše kolem něj hltam... Pro mě je v tom seriálu cejtit přílišná snaha se zalíbit divákům filmu 300.. až jakoby s prvoplánovou neobratností.. nemam rád když někdo přidává do filmu či seriálu brutalitu či sex jen aby to tam bylo.. Což občas dělá HBO a pěkně mě to u nich štve... Nevim proč tam strkaj tolik sexu.. Jako já se rád podívam na něco ostřejšího ale od toho jsou videa na netu a ne seriály... A často se pak posouvá důležitej děj do dalšího dílu pač několik drahocených minut jednoho dílu bylo proš*káno...
-
Ale i v tom seriálu to je řečeno:) Že galdiátoři málokdy umírali:)Byli zaprvné příliš drazí a výcvik náročný a málokdo chtěl platit náhradu:) 2. I v seriálu je přece jeden z Gladiátorů svobodný občan Říma. Ten blonďák, co se nechal najmout, aby splatil své dluhy:)