Přejít na výpis diskuzí
Free to play bojovka Spartacus Legends straší krvavým videem
19.6.2013 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
Děti choděj do školy se zbraněma jenom v přiblblý americe, protože tam se tamní dětičky tak nuděj, že už neví coby *3*
-
No jo, ale ten seriál má hlavu a patu:-X
-
Pakliže někdo tvrdí, že za komunistů by se to nestalo, tak je to debill. A trol jsi dál. Takto okatý trolling ti možná žere tak 1 ze 100 tady....Baví Tě to hodně? Asi jo. Nejspíš hnusná holka, co ji nikdo nechce, tak si řekla, tak aspoň se stanu trolem, když už nic jiného neumím. Mé znalosti jsou minimální, mé "pravdoláskařské" kecy nikoho netáhnou, tak co mi zbývá.
P.S: Doufám že jsem Tě trotlíku nakrmil a jsi nasycen a přestaneš zase trolit než dostaneš další banán:) -
Jasně Všislave, dávno sem si všimla, že každej člověk s opačným názorem než je tvůj je debiI. *15* Taky jsem tě chtěla požádat, abys už přestal být tak arogantní... Jenže to by pak z tvý osobnosti vlastně nic nezbylo. *7*
-
Tyhle lamy se vyskytují ve všech hrách. Bez nejlepší výbavy vždy dostanou na budku, protože to nezvládají a naopak si myslí, že jsou ti nejlepší:)
-
haha. Wallet skill - mas to pantentovane? :-)
-
Ano zastávej se Trisky....Proboha. Jestli ty nepoznáš okatý trolling, tak je mi tě dost líto.
-
Třeba nějaké pak potkáš a budeme mít klid:)A tvůj táta je evidentně debil:)
-
Bych spíše uvítal Gladiator Manager 150 př. n. l. *1*
-
Když je to tak těžký, tak měli vyrobit raději nějakou pěknou hru o lásce a přátelství. Násilí a brutalita se dnes objevuje v téměř každé hře a to je moc smutný... Dokud budou vznikat hry tohoto ražení, budou chodit děti do školy s nožem nebo pistolí a šířit násilí z těch her. Aneb jak říkává můj táta, tohle za komunistů nebylo... *9*
-
Uvazoval jsi nad navstevou odbornika? Neni to omezujici videt vsude trolly? Jak to zvladas v realnem zivote? Kolik uplaves bazenu?
-
Mě to zaujalo evidetntvě je to stylizované jako seriál http://www.youtube.com/watch?v=OWmLPh8n3ec takže když tam budou dobré animace a přijatelnej ftp model tak tomu šanci dám...
-
na co že ta hra je? každopádně je to shit.....:)
-
A jéje, někdo je zase odbanovaný a hned trolí...... *11*
-
Ono to taky neni myšleno pro děti když na začátku videa je 18+
-
Nechtěl jsem to pustit, ale když jsem zahlédl tenhle komentář tak jsem musel..
-
vybaveni by ti zustalo, ale musel bys to navliknout na novy maso *5*
jak nemuze dojit k zasadnimu selhani, tak tomu chybi koule, jenze kravataci na vsechno koukaj casual ocima... -
Kompetitivni p2w hry skvele davaji vyniknout mojemu wallet warrior skillu. Vzdycky nakoupim nejlepsi a nejdrazsi vybavu a ownim nooby co si mysli ze budou hrat zadarmo. *5*
-
Ne, z toho neni zisk. Musis vytahnout kreditku a poctive si to zaplatit. Nemuzes prece mit vsechno zadarmo. *15*
-
Tak to taky doufám, že když už si takhle necháte svého svěřence rozsekat na kousky, tak si zase musíte piplat od začátku nového. To by byla výzva!