Přejít na výpis diskuzí
Free to play verze Star Wars: Old Republic startuje 15. listopadu
8.11.2012 | Petr Poláček
72 příspěvků
-
až nasadí f2p tak se vrátím :)
-
-
taky taky, uz se nemuzu dockat :)
-
-
kto hra na Tomb of Freedon Nadd ? *4*
-
-
ja *1*
-
-
15.11.2012 je ohlaseno ze bude F2P (1.5) :P
-
Určitě můžete přeložit
-
Já se hlásím! Hraju sice krátce, ale zatím to vypadá, že mi to ještě nějakou dobu vydrží, hra mě dost baví...
-
-
hra je dobra :-) obvzlast kdyz udelas ve wow daily a nemas co delat tak jdes do SWTOR :D coz trva 1/pul hodky
-
-
Ja hraju SWTOR a Wow dohromady :-)
-
Podle mne pride zlati vek pre Star Wars: The Old Republic as v roku 2015 kedy zase zacne osial z Star Wars a ludia sa budu chciet hrat na jedi a shit,dotej doby je ale SWOTR velmy slabim MMO su tu viacero dvovodov,ktore kazdy kto to hral pozna,ale vypichol bi som jeden ! sama sed zjadne farby....tejto hre by pomohla vecia paleta farieb,a ovela lepsia optimalizacia je nenormalne ze ak sa dostanete do skupini 25hracov hra zacne sekat a lagovat OMG *16*
-
-
Nemám zrovna nejlepší železo (2,5Ghz čtyřjádro, 4GB RAM, HD 6870...), přesto hraju swtor na maximální detaily a hra se mi ani necukne. Ani při Heroic questech ani při flashpointech, nikde (pravda, operace jsem ještě nezkoušel a warzony také ne). Lagování jsem také nepostřehl, celou dobu mi to jede na solidních 40-50ms...
Co se vizuálu týče, je ta hra strašně nevyrovnaná. Tython je vážně nic moc, stejně jako Coruscant. Taris už je lepší, ale např. taková Nar shaada a Tatooine mi přijdou opravdu pěkné.
Co však má ta hra v rámci MMO bezkonkurenční, jsou animace. Ty jsou fakt povedené, líbí se mi hlavně šermování. -
me se to teda nikdy nesekalo a to to jeste hraju na ultra, vim ze hodne lidi unas v gilde nema takove privilegium na ultra a seka se jim to ale ume nic.
-
-
mne ide battlefield 3 na ultra,a ket toto musim mat na medium,no detaily stinu na high, tak bude asi nekde chyba ne ???
-
-
Zkus vypnout Vertical sync , anti-aliasing a sniž si stíny. Vše ostatní si dej na max, kamarádovi to pomohlo.
-
-
us to de :D *5*
-
dik skusim *5*
-
-
-
-