Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omg :)
  • rhaegar
    Hraji na Tomb of freedom nadd.... opravdu to není tak špatné... kdyby bylo víc wz a zrušili expertise byl bych nadšen
  • na jejich webu je primo psano: "you will able to reach lvl 50 without spending cent" coz tedy chapu ze muzes zalozit postavu, dosanout s ni lvl 50 (s f2p limitacemi) aniz bys cokoliv utratil.
    Nekdo rika ze musis koupit zakladni hru cca za 300,- abys f2p mohl hrat. Podle toho co maji na svych strankach to ale chapu jinak.
  • Abych si to ujasnil (prosím o případnou korekci). Pokud bude chtít hráč hrát pouze zadarmo, a nebude nic kupovat, bude hrát klasickej trial do 15 levelu, pak konec. Pokud bude chtít hráč hrát F2P, koupí si hru, a poté už nebude dál platit. Již platící hráči, kteří se p ozavedení F2P odhlásí (přestanou platit) a budou hrát jen F2P nebudou mít tolik omezení, jako ti, co hrají F2P od začátku? (to jsem uplně nepochopil). Dále pro některé finální mise, a celkově věci po 50 levelu je potřeba si zaplatit klasický měsíční poplatek. Ještě, jaké konkrétní omezení budou pro F2P, které budou znemožnovat věci ve hře? (nemyslím omezení warzone a podobné kraviny, prostě to podstatné, co je potřeba pro příběhovou + kooperativní hru). Dík.
  • ani zadarmo zkoušel jsem 15 min a šlo to z dsiku. Trapná koipe wow. Farm to win.
  • 1+
  • Radek
    Taky jsem to tak udělal, ale koupil jen tu hru s měsícem zdarma a pohoda. Na vyzkoušení ideální a pak se uvidí jestli pojedem dál F2P bo ne.

Spousta lidí hru zatracuje, ale v oblasti SCIFI MMORPG je to zatím nejlepší kousek. Hraji ještě GW2 a pokud bych měl srovnat tyto dvě hry, tak GW2 má určitě modernější systém MMO (systém úkolů atd.), taktéž má GW2 podle mě hezčí a modernější grafiku. Ovšem nevýhoda může být, že je to jakési Fantasy, kterého je hodně a ještě z prvky steam panku ... Pro SW jednozančně hraje universum SW a že je to SCIFI MMO RPG a těch dobrých narozdíl od fantasy moc není.
  • ja *1*
  • Je slubeny nespecifikovany pocet vesmirnych misii. Ale mas pravdu, je to stale len arkadova hracka v hre. Kebyze pridaju realne space misie, to by bolo skvele *4* Aj v Galaxies toto ale priniesol az Jump to Lightspeed patch, cize sanca stale zije :D
  • Kebyze maju F2P hraci vsetko v pribehovej casti vsetko, ca mam ja ako subscriber od minuleho decembra, aky by bol zmysel si to platit? *3*
    A urcite doporucujem urobit aj ten najmensi mozny nakup cartel coinov, cim hrac ziska preffered status a velke mnozstvo F2P odmedzeni mat nebude *4*
  • Bohemund
    Všude už bylo omýlané, jak je to vlastně strašně prostoduchá mmo hra, že po chvíli si člověk uvědomí, že ten hlavní příběh je sice fajn, ale vlastně je uplně k ničemu, protože v podstatě nic neovlivní, jak jsme tomu zvyklí v Bioware hrách..... hrál jsem to dva měsíce ještě když to bylo zpoplatněné....spousta zajimavých nápadů, ale v konečném důsledku si uvědomíte (cca po měsíci a půl), že to všechno je NAPROSTO k ničemu, bez efektu a že stejně jen berete questy, plníte primitivní questy schované pod hávem inovace v podobě "zapni nejdřív ten kompjůtr, pak ten a pak ten a počkej co to udělá" ... no co to udělá, přijde na vás nas*aný boss, že mu loupete perníček a tak mu musíte pořádně nařezat, BÁC, je na zemi, poberete itemy a šmitec. Že jste zachránili celou kolonii vám už po celou hru nikdo nikdy nepřipomene. Tahle hra má smysl jen kvůli dvěma věcem. Příběh (cca 1-1,5 měsíce hraní) a Star Wars svět (jste li fanda). Free2play model je jen prodloužení existence téhle hry v herním světě. Otázka je, jak dlouho
  • Už je to i na offic.stránkách, takže Games.cz má info z první ruky *6*
  • Aj ja to hravam ;)... Ale na PvE anglickem realmu, takze som asi mimo CZ/SK komunity.. :)

Ale hravam to len chvilu co som sa opat vratil, je to vyborna hra, ale ten prerod na free-to-play a ten ich market je plny podla mna volovin. Mam pocit, ze na tej hre uz nepracuje nikto normalny (aby usetrili co najviac prachov) a robia vsetko preto, aby naopak prachov ziskali co najviac. Neviem. Nie som moc na MMO-cka, ale tu ma bavi ten pribeh a dobra pribehova linka, niektore zabavne flashpointy atd.

Ale kazdopadne ta hra podla mna smeruje nenavratne do kytek.
  • tonuci se stebla chyta ...
  • aspoň vidíš, že je games.cz oprávněně top českou stránkou o hrách a že zdejší autoři dělají dobrou práci *3*
  • Veskoslav
    http://www.swtor.com/support/helpcenter/6449

Měl by jsi najít otázku a odpověď na ní. Jinak příběhová linie je zcela přístupná a nebude vůbec osekaná či zpoplatněná. Tudíž pokud cestovat, vyrábět či obchodovat, to půjde. Placené by měly být pvp zóny atd.
  • A když už mám character na max. levelu jak budu omezen půjde to vůbec hrát ?
  • Četl jsem, to zdá se to fér, chceš hrát zadax? Tak hraješ single player- přístup k příběhovým misím, a zbytek jen demo aby tě nalákali na microtransakce. Ale bohužel na MMO už prostě nemám čas.
  • Zajímavé, dřív je to tady než na oficiálních stránkách, na sociálních sítí, stejně tak na foru, velice zajímavé :)
    Slibuji co jsem slíbil a odvolávám co jsem odvolal :)
  • Xcomik
    Jn zrovna na ShitGamer jim to nedošlo a to jsou s EA takový kamarádi recenze jak u kapříčků v rybníčku (čti pěkně zaplacené) a chlapcům to neoznámili kamarádi :-) To bude asi tím že na ShitGamer chodí minimum lidí aby ne když tam dávaj blokace na komentáře ve stylu že jen vy vydíte váš komentář a nikdo jiný ne (a to jen proto že se člověk opře do EA)

Je mi jasné že se částečně lézt největšímu vydavateli (nejen u nás) do zadnice lézt musí ale čeho je moc toho je zkrátka příliš a ShitGamer ať si strčí majitel xzone tam kde slunce nesvítí!!!!!

Ještě že kluci z Games jsou sví a poctiví co se týče recenzí poctivě hodnotí ikdyby jim na E3 a GamesCom příslibily z EA tryskač s obsluhou bez a hotel v hiltonu :-)

BTW: Bonusweb je možná tragickej ale na tuhle zaplacenou PR reklamu ve formě zaplacených recenzí se v ČR snížil jen ShitGamer.cz!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit