Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až bude f2p tak to zase prubnu,zrovna včera se mi připomněli mailem.
    • Mrzí mě že neprohlubujou tu "vesmírnou" část a nevzali si příklad z Galaxies,myslim že by to hru nakoplo víc jak přechod na f2p a pouhé doplňování obsahu.
      • Je slubeny nespecifikovany pocet vesmirnych misii. Ale mas pravdu, je to stale len arkadova hracka v hre. Kebyze pridaju realne space misie, to by bolo skvele *4* Aj v Galaxies toto ale priniesol az Jump to Lightspeed patch, cize sanca stale zije :D
  • hral jsem par mesicu, ale uz bohuzel uz neni cas :( ....ne ze bych si nebyl schopny udelat hodku o vikendu,ale prijde mi k nicemu tuhle hru zapinat jen na hodinku....kdyz uz tak u toho poradne na par hodin zasednout.
  • Veskoslav
    Ale doporučuji jediné. Kupte si základní hru (250 Kč) a zaplaťte si 1 měsíc hraní (298 Kč). Pakliže Vás to nebaví, tak není nic jednodušího než to po dvou měsících zrušit (30 dní je v základu vehře+30 předplacenka). Hlavní příběh bude zcela přísupný bez omezení, tudíž pokud to někdo chce jet jako single, tak si prostě bude hrát F2P model:)
    • Radek
      Taky jsem to tak udělal, ale koupil jen tu hru s měsícem zdarma a pohoda. Na vyzkoušení ideální a pak se uvidí jestli pojedem dál F2P bo ne.

Spousta lidí hru zatracuje, ale v oblasti SCIFI MMORPG je to zatím nejlepší kousek. Hraji ještě GW2 a pokud bych měl srovnat tyto dvě hry, tak GW2 má určitě modernější systém MMO (systém úkolů atd.), taktéž má GW2 podle mě hezčí a modernější grafiku. Ovšem nevýhoda může být, že je to jakési Fantasy, kterého je hodně a ještě z prvky steam panku ... Pro SW jednozančně hraje universum SW a že je to SCIFI MMO RPG a těch dobrých narozdíl od fantasy moc není.
    • zdeeneek
      Presne takhle jsem uvazoval a minuly vikend to i udelal. A nelituju, hraje se to paradne ;)
  • Abych si to ujasnil (prosím o případnou korekci). Pokud bude chtít hráč hrát pouze zadarmo, a nebude nic kupovat, bude hrát klasickej trial do 15 levelu, pak konec. Pokud bude chtít hráč hrát F2P, koupí si hru, a poté už nebude dál platit. Již platící hráči, kteří se p ozavedení F2P odhlásí (přestanou platit) a budou hrát jen F2P nebudou mít tolik omezení, jako ti, co hrají F2P od začátku? (to jsem uplně nepochopil). Dále pro některé finální mise, a celkově věci po 50 levelu je potřeba si zaplatit klasický měsíční poplatek. Ještě, jaké konkrétní omezení budou pro F2P, které budou znemožnovat věci ve hře? (nemyslím omezení warzone a podobné kraviny, prostě to podstatné, co je potřeba pro příběhovou + kooperativní hru). Dík.
    • Viktor_H
      Úplně zdarma je trial do 15. levelu, viz WoW.

Pokud si hru koupíš, máš ji měsíc zcela otevřenou (prvních 30 dní je zdarma) - tzn. všechny herní složky jsou ti přístupné.

Další měsíc si buď zaplatíš (a budeš mít tedy i nadále přístup všude), nebo nezaplatíš, načež budeš převeden na F2P model.

V rámci F2P modelu ti bude zcela otevřena kampaň všech povolání. Příběh tedy nijak omezen není. Přístup ti bude uzavřen do Operací, což je end-game content, omezen do Warzón (PvP), omezen do Flashpointů (skupinové příběhové mise, které se nijak netýkají kampaně tvého povolání), dále budeš omezen v několika podružnějších aspektech. Celý systém viz: http://www.swtor.com/free/features

Co se zvýhodňování platíčů přecházejících na F2P týče, jde o tzv Cartel Points. Pokud si hru měsíčně platíš, získáváš zmíněné body, které můžeš použít k různým úlevám, pokud později přejdeš na F2P. Jednoduše řečeno, čím déle jsi hru dotoval, tím více budeš mít bodů, které pravděpodobně povedou ke slevám u F2P mikrotransakcí.
      • Budeš mít celou Kampaň což je hlavní příběhová linie+instance Flashpoint, Warzone a space mise (max 3 za týden). Omezení budou v Chatu, epic itemy, budou snížené exp oproti platícím, na bojišti se budeš moct oživit jen 5x takže klacky pod nohy *1* .
        Víceméně někde na půl cesty mezi trialem do 15 lvl a placenou verzí.
      • Podle mě to tak není.

Pochopil jsem to tak, že client hry bude přístupný zdarma a že tu budou jen různá omezení ovšem s tím, že free hráč bude moci dosáhnout max. levelu. Tedy víceméně totéž, co je v Age of Conan či LOTRO. Dost pochybuju, že nechají model buy to play a budou tomu říkat free to play.
        • No, takže jsme se shodli na tom, že nikdo z nás neví, jak to doopravdy je a bude. Paráda...
          • Viktor_H
            Ne, je to tak, jak říkám já. Viz odkaz. Klidně si ještě projdi oficiální stránky, případně fandovské sw-tor.cz/ old-republic.cz
            • Viktor_H
              Teď to čtu. to pak ale znamená, že máš kampaň a svět, které jsou delší, resp. větší než KOTOR 1+2 dohromady, úplně zadarmo... To se teda divím, že EA k něčemu takovému svolilo... zbytek ale zůstává tak, jak bylo řečeno viz www.swtor.com/free/features
            • na oficiálních stránkách ve FAQ se píše: "Anyone can download and play the game for free when the Free-to-Play option goes live." a taky "All Free Trial accounts will automatically convert to Free-to-Play accounts"

z toho mi vyplývá, že žádné omezení do 15. levelu nebude a můžeš projít celý příběh, aniž bys platil
      • Tímhle jsi si jistý? Pokud jo, tak je to v pořádku, díky za vysvětlení. Takhle je to v pohodě, jen aby se neobjevily nějaké další limity v průběhu příběhového hraní, nebo v té kooperaci s ostatníma, to by mě celkem štvalo. Warzony a Flashpointy, to už jsou takový věci navíc, a je to tak dobře.
    • na jejich webu je primo psano: "you will able to reach lvl 50 without spending cent" coz tedy chapu ze muzes zalozit postavu, dosanout s ni lvl 50 (s f2p limitacemi) aniz bys cokoliv utratil.
      Nekdo rika ze musis koupit zakladni hru cca za 300,- abys f2p mohl hrat. Podle toho co maji na svych strankach to ale chapu jinak.
      • Jakože uplně, bez zakoupení hry?! Tak to se docela divím, to ale udělá velký mezery mezi platícíma X neplatícíma. Takhle když si to koupíš a neplatíš dál, tak jsi furt platící zákazník, ale pokud to bude uplně zadáčo, tak to tam nasekaj určitě hroznejch limitů, a bude jim jednom jestli sis to před tím koupil, nebo ne, budou prostě všechny tlačit do pravidelnýho placení. Což se mi moc nelíbí...
        • Moc se nediv. Tohle je úplně běžný F2P model...
  • tonuci se stebla chyta ...
  • nevite, kdy uz bude free to play ? Naposledy sem cetl, ze v listopadu, takze se cas pomalu nachylil :-)
  • Zajímavé, dřív je to tady než na oficiálních stránkách, na sociálních sítí, stejně tak na foru, velice zajímavé :)
    Slibuji co jsem slíbil a odvolávám co jsem odvolal :)
    • aspoň vidíš, že je games.cz oprávněně top českou stránkou o hrách a že zdejší autoři dělají dobrou práci *3*
      • Srandovní, ví Games.cz že už v srpnu bioware dali vědět že to bude 15. listopad, jelikož od té doby na to všichni s prominutím srali a ted se všichni vzpamatovali že se něco vůbec děje.
  • Aj ja to hravam ;)... Ale na PvE anglickem realmu, takze som asi mimo CZ/SK komunity.. :)

Ale hravam to len chvilu co som sa opat vratil, je to vyborna hra, ale ten prerod na free-to-play a ten ich market je plny podla mna volovin. Mam pocit, ze na tej hre uz nepracuje nikto normalny (aby usetrili co najviac prachov) a robia vsetko preto, aby naopak prachov ziskali co najviac. Neviem. Nie som moc na MMO-cka, ale tu ma bavi ten pribeh a dobra pribehova linka, niektore zabavne flashpointy atd.

Ale kazdopadne ta hra podla mna smeruje nenavratne do kytek.
  • Na free to play se asi pudu podívat. Zkontrolovat jak se má muj Marauder. Možná s někym kdo to nehrál a vyexpim ještě jednu postavu - přecejenom sem to přestal hrát v únoru, tak dělat znova ty questy snad nebude tak hrozný. Přecejenom to expení a class-příběhy sou tam dobrý. Ale endgame mě nijak neláká.
  • Hezké video, škoda že díky tomuhle přehrávači je to slideshow. Jsem jediný komu to dělá? Stává se mi to pravidělně u videí tady na Tiscali. Je takový problém zřídit Youtube kanál?
    • Mě to jede v pohodě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit