Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nehovor ze secret world ma neuspech... vrazis 25mil$ na vyrobu hry a ono ti ju kupi len 200k ludi... prave ti o tom vysiel clanok, firma prepusta ludi, a v hre sa onedlho objavia pay2win itemy... o taku srandu mi ide pocas hrania ? aby mi tlste decko s fotrikovou kreditkou davalo 2x vacsi dmg ?...
  • Priznam se ze absolutne nevim o cem mluvis. Jak muzes zjistist aktualni pocet hracu online? Je na to nejaky program? A skutecne vyhleda vsechny?
    Neverim ze nejakym vyhledavacem muzes zjistit skutecny stav,nebo jen priblizny pocet hracu. A neverim ze ma AoC tak malo hracu. Na trhu jsou mnohem horsi MMORPG hry,ktere v pohode prezivaji a sam FUNCOM nedavno uvedl,ze jejich hry(AoC i Anarchy Online) stale vydelavaji
  • Prosim? Jaky neuspech Secret World? Jaky krach? Boze,boze. kam na to chodite...
  • +1, já byl taky v tu chvíli online :)
  • http://2i.cz/96c55872a1
    http://2i.cz/682bb69c4f

Sice je to jak kdyz se prase lekne, ale tohle jsou v současné chvíli všichni online hráči na Fury serveru, druhý největší EU server
  • viac hracov - viac $$ - vacsia podpora,support,content, ale v dnesnej dobe to uz zrejme neplati, predsa len ale taky blizzard ma vasciu pravdepodobnost na support hry ako funcom, ktory je po neuspechu secret world asi na krachu...
  • to jo, ale ten graf končí někdy na podzim 2010 a je to nějakých 120k
  • urcite nema 10k hracov, pre tych by update nerobili... myslim ze okolo tej 100k sa to pohybuje.
  • mmodata.net*
  • zkusím lognout a típnout screeny z rankings + vyhledávač hráčů online, servery jsou poslední dva tejdny v katastrofálním stavu, tak snad aspoň ten track nějak vyjde.

Jinak ano, je to jen můj odhad, ale věřím, že nejsem daleko od pravdy.
  • podla grafu mmodata.com ma Age of conan priblizne 120k hracov. *9*
  • Znovu se ptam. kde na ty cisla chodis?
  • Mě se ty čísla taky nezdají, ale když má největší evropský server (Crom) online v prime timu 200-400 lidí, kde teda hraje ten zbytek? Na Fury online ještě méně lidí, Rage server má problém poskládat raid, poslední německy server je tak někde na urovni Fury a amíků už to hraje hodně málo...Byl bych rád, kdyby hrálo 50-100k, ale tak to opravdu není...Z čeho FC žije nemám tušení, ale AoC to nebude.
  • Kdo touzi po ''WoW killer'' hre? Vyvojari o tom mozna sni. Me jako hraci takovehle veci byly vzdy ukradene. Masovost neni zarukou kvality a dokonce ani zabavy
  • V naproste vetsine F2P titulu vyjde ''free'' hrani draze nez mesicni poplatky. Hrobnik prave objevil Ameriku. A kde chodi na ty statistiky,to vazne nevim...
  • Skoda ze to dopadlo ako dopadlo, hral som AoC pocas release a je mi luto ako dopadla, pretoze mala veelky potencial. Prave hram Guild Wars 2, ktory ma asi najvacsiu nadej so vsetkych wow killerov :)
  • I kdyby to byla pravda,tak co jako? K zabave a spokojenosti nejsu potreba miliony hracu. A pocet hracu neni ani zadnym meritkem kvality.
  • Ak by to hralo 1-5000 hráčov, už by to FC dávno zarezal. IMHO hranica rentability sa pohybuje tak na hranici 50-100 000, pri nižšom počte platiacich hráčov už nie je dosť peňazí na tvorbu nového obsahu a hra ide, ako vy Česi pekne hovoríte "do kytek". *1*
  • Hurá, stovky hráčů hru hrající to ocení! *15*
  • Hraju, ale za poslední měsíce už hodně polevuju. Největší poslední ránou z mého pohledu byl merge s PL/RU servery, který znamenal obrovsky příliv cheateru, což je v kombinaci s naprosto neschopnýma GMkama a strachem Funcomu zabanovat platícího hráče smrtelná kombinace.

Novej content už FC slibuje hodně dlouho, tak uvidíme sčím se vytáhnout tentokrát, ale ani poslední Turan pack nebyl žádnej obr a jediná aktivita která tam probíhá je farmeni solo dungeonů.

Ve zmiňovaném Karlovo článku mě docela pobavila statistika AoC, v které uváděl přibližný počet hráčů na 150k...Než padnul track server yellow gremlin (nějakej pátek už to je), tak na všech serverech dohromady (USA/EU/PL/RU) to byl tak maximálně počet aktivních charakterů...V současné době se dá odhadovat populace v AoC na max 5000-1000 aktivních hráčů znichž těžko říct jaká část je premium nebo f2p (f2p model je mimochodem naprosto tragický - gold limit do kterého by se nevešel ani největší žebrák v AoC, hodně omezený content ale hlavně, pokud by si někdo chtěl zaběhnout raidy a instance jen jeden víkend v měsící, přístup do nich ho vyjde dráž než premium na celý měsíc, ne-li rovnou na čtvrt roku).

Škoda veliká, žádná podobná MMO hra na trhu není a to je podle mě i jediný důvod, že ještě někdo AoC hraje, jinak už by mu dávno viselo parte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit