Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten brejlatej vyžranej prasák Gejbn to "dotáh" tak daleko, že to musí zase řešit ten slavnej Džejdžej Abráms, expert na kurvení umírácjích franšíz. Bravo, VALVozmrdi
  • Me je celkem jedno, jestli bude HL 2 episode 3 a HL 3, nebo jenom HL 3, ale hlavne, at to stoji za to, kdyz to uz trva tak dlouho, uz jsem to cekal v roce 2010, ale porad nic, ani epizoda 3, ani Hl 3. Zacina me to trochu stvat, jsem velkej fanda Valvu, ale asi me uz trochu zklamal. Uz jsem vsechny half lify dohral hodnekrat, a proto me to uz moc nebavi. POTREBUJU NOVEJ DIL !!!! PROBERTE SE VY VALVACI, SAKRA ! *10* *10*
  • Nemyslím si, že by valve vydalo další pokračování halflife, ikdyž bych tomu rád věřil. Co když vydají jinou hru která se bude týkat pribehove linky halflife? Četl jsem že valve ,,chystá'' hru SOB zdroj lambdageneration.com (ve starých příspěvcích) Je tam video kde jste na nějakej planetě kde létají netopýři nebo co a sem tam jde zahlédnout manhack. A přibližně v půli vide jde vidět jak se hra v mžiku přepne do menu a zase zpět a to menu je stejné jak hl episode 2 co si o tom myslíte?
    • A ještě valve nikdy nevydalo hru s _islem 3
  • A já bych se alespoň na 1/3 HL3 chtěl vrátit do starý dobrý Black Mesy
  • GlaDOS
    No nevím jak vy (vlastně vím, četl jsem si diskuzi) ale já si raději počkám a pak se nechám překvapit. Docela nerad vidím, když brzy oznámí vývoj hry a pak se musí čekat, čekat, čekat, a pak nás poslední rok začnou herní weby krmit screeny, videi, vývojářskými deníky, kdoví čím ještě a já pak hru ani nemusím hrát, protože už ji znám. Radši ať sem v nevědomosti, oni na tom zatím budou makat, pak to ohlásí a pak už to brzy vyjde. Já ale nemám důvod Valve neřit. Žádnou hrou mě zatím nezklamali, takže nevím, proč by měli teď.
  • No já jsem hlavně zvědavý, jak zvládnou trojku, protože
    jak všichni víme, měli bychom se vydat na loď a tam hledat odpovědi. A teď se trochu bojím, aby se většina hry neodehrávala v uzavřených lodní kajutách, to by bylo špatné. Pokud by to byl ale jen jeden level jako například Ravenholm, tak proč ne.
    • calwin
      pochybujem... za roky toľkého vývoja určite aj hráči aj tvorcovia očakávajú viac obsahu a viacej dejových línií... Borealis bude pravdepodobne iba jedna kapitola alebo dve... tažko povedať čo si prichystajú ale HL bola vždy viac menej koridorovka a nevadilo mi to :)
  • Raději bych věděl, kdy vyjde slíbená epizoda 3Sliby, chyby ...
  • Trochu mě mrzí trend dnešní doby, a to že pokračování her se vydává (většinou) buď rok co rok (CoD, NFS) a kvalita jde do háje, nebo naopak čekáme na pokračování sakra dlouho. HL2 vyšel 5 let po jedničce a byl peckovní. Na trojku však už teď čekáme 8 let (od vydání dvojky, od Episode 2 je to 5 let) a stále nebyl oznámen. Podobná situace u Blizzardu a Diabla. Dvojka vyšla 3 roky po jedničce (a dodnes si pamatuju úvod recenze v Levelu "na pokračování Diabla jsme čekali dlouhé 3 roky" :-D ) na trojku čekáme 12 let. Nepochybuju o tom, že HL3 (který každopádně jednou přijde), bude naprosto vychytaná hra, a stejně tak Diablo III (hateři nebudou souhlasit, ale Blizzard nikdy nevydal nedodělanou průměrnou hru), ale trošku mě zaraží ten trend, který jsem tu nadhodil. Vzpomínám na slova Warrena Spectora, který řekl, že vývoj hry by měl ideálně zabrat mezi 24 - 36 měsíci. což si myslím, že je doba, aby vzniklo kvalitní pokračování, nebylo přenošené, ani rychle spíchnuté nedochůdče a v neposlední řadě to musí být vyhodné z ekonomického hlediska - relativně často dostaneme (kvalitní) pokračování hry, vydavatel si nahrabe, a nestane se, že by se zákazníci série přejedli a už jí nechtěli (ačkoliv pravda, CoD tomuhle mému argumentu dává dost na frak)...
    • Asharak
      Navíc je podle mě doba, kdy si každý rád zahraje staré tituly (které mimo jiné vychází v remake verzích), respektive že je her dost, a proto mají vývojáři víc času pro vývoj, navíc má všechno Multiplayer, nebo jsou MMO hry, takže to čekání je pro některé ukojeno tímhle. Ale né, jeden kravaťák si všiml zisků, tak navrhl každý rok nové pokračování ve stejném kabátě a ostatní, ať už chtějí držet krok nebo si taky všimli $, tak se chtějí vydat po stejné cestě. “Nakonec je tu situace, kdy každý nadává jak na to, že je hra po roce, dvou v pokračování a že je naopak na trhu pozdě, že čekali 5 let„(quote :). Takže jo, se třemi, čtyřmi roky souhlasím i já.
      Zlatá střední cesta *7* Lituji všechny, co zatvrdli v masách. Na to jsem rád, že je možno přetřídit si firmy, které za to stojí a které nemá smysl podporovat.
  • Half Life 3 že stále prerábajú ? Tak to ani nemal hovoriť. Síce dvojku tiež prerábali x krát ale za tie roky už by mohli mat aspon nejaký ten základ. Ak budú prerábat dalších 10 rokov tak sa toho nedožijú ani moje deti.
    • Shaker
      Half-Life Forever, sounds familiar?
  • Myslíte, že bude trojka navazovat nějak otevřeně na dvojku (třeba s nějakým časovým rozestupem), nebo bude přímým pokračováním epizody 2?
    • Shaker
      jestli trojku nekdy vydaj, tak bude navazovat na epizodu 2, je to ucelenej pribeh od halfa 1, pres dvojku, dve epizody a postupne se na nej z jiny koleje napojuje portal... jen by me zajimalo, jestli nekdy portal a halfa opravdu spoji. Freeman vs GLaDOS a bude tam pobihat Chell a Alyx... wau, to bude mocny psycho :D
      • S tím navazováním na epizody by to asi nemělo smysl dělat jinak, ale je podle mě trošku škoda, že se do takové situace dostali. Na HL2 se mi neskutečně líbilo, že ta hra sice navazovala na jedničku, ale zároveň se posunula úplně někam jinam v čase a prostoru (částečně i hratelnosti) tak, jak to asi nikdo nečekal. Líbilo by se mi, kdyby takový skok nastal i ve trojce, kdyby nebylo epizod (nic proti ním samotným), tak by to bylo proveditelné a připadá mi, že to tak původně zamýšleli. Ten skok mezi jedničkou a dvojkou dával celé sérii nádech něčeho velkého a tajemného, nevím, jak to přesně říct.
        • Přesně tak. Tím, že zazdili episode 3 jim nezbyde nic jiného než příběhově přímo navazovat na episode 2. A kvůli tomu mám taky strach, že bude trojka až moc podobná dvojce, a nebude se konat ten posun, o kterém jsi mluvil, což by byla škoda. Na druhou stranu, pořád je to Valve, tihle kluci to mají pořád zmaknuté a zatím nás (mě určitě) nezklamali, a když už se s trojkou drbou takovou dobu, tak to bude stát za to.
      • Lombardi tohle v rozhovoru popřel, portal a hl universa budou vždycky spojeny jen v náznacích.
        • Shaker
          oh... no... tak jo no... :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit