Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hoši dělejte si s tim co chcete a to co děláte dělejte tak jako do teďka.
  • life28
    Half-Life univerzu som zasvätil svoj herný život *1* a modlím sa, aby som sa dožil ďalšieho dielu...inak, nikto nevie o tom, že Gabe v maili napísal jednému fanúšikovi, že na E3 2012 ohlásia niečo s trojkou na konci? Konkrétne tu http://i.imgur.com/jnYL3.jpg a tu:
    http://i.imgur.com/L4XbP.png
    nejaké info
    http://tinyurl.com/6swb3dt
    • ten email je fake, dneska se naopak objevilo tohle: http://valvetime.net/threads/pending-confirmation-gabe-newell-we-are-not-announcing-anything-at-e3.189989/

zatim se neví, jestli je to pravda nebo ne. Ty stránky http://black-aperture.com/ a http://atramental-plateau.com jsou taky potvrzený faky.
      • life28
        Valve však na E3 jednoznačne bude, a oznámiť nemusia, stačí že hodia nejakú stopu :)
        http://www.pcgamer.com/2012/03/19/valve-on-bringing-the-pc-to-e3/
    • left for dead 3 skoda reci
  • Moc brzo Gabene. Teď jste ve stadiu, kdy je mi to vážně u p*dele. A tobě asi taky, co? Mít ten cash z M$softu a pak se ještě válet v prachách ze STEAMu? Byl bych ještě víc vyžranej. A HL3? *3*
  • Ricochet 2 přece není žádné kódové označení Half Lifu3 ale samostatný titul. To nikdo nezná původní Ricochet - starý multiplayerový mod běžící na enginu HL1?
    • opravdu si myslí že vyvjíjejí Ricochet 2? *1* Navíc s "obrovitou dějovou linkou"? *3*
      • myslíš*
        • Ano, myslím :) Portál má taky velkou dějovou linku ale hlavní obsah je o šikovnosti a logice. Vůbec bych se nedivil kdyby něco podobného udělali jako Ricochet.

Btw - http://desmond.imageshack.us/Himg831/scaled.php?server=831&filename=ricochet2.jpg&res=landing
          • Proč by to jinak tak pojmenovávali? A ještě s číslem 2? Mohli vymyslet jakýkoliv jiný krycí název projektu pro HL3.
  • half life jsem nikdy nehrál co to je? nejaka vykopávka jako dungeon master?
    • Veskoslav
      Ani ti trolové už nejsou to, co bývali.
      • nic uz dnes neni jako driv *1* hold, pokrok nezastavis....prej *1*
        • ano pokrok nezastavíš bratře
          • no tebe uz davno predbeh dle inteligence:-) muzes slavit, ted uz se muzes stat politikem :-) buh s tebou a recepty na prasky zdarma. Treba se z toho vyspis zitra:-)
    • Ach boze to je ina cenzura ked uz nemozem napisat o tomto vyprdku co si myslim takze si clovek co sa vyskytol ,ked nevies co to ty ludia na HL vidia?........Fakt sorry ,ale citlivejsie sa to napisat neda.
    • Asharak
      Nic, duch, postrach všech "hráčů", ani se na tu nekoukej, ještě budeš mít depresi.
    • Přesně tak... a teď upaluj zpátky kochat se krásným cryenginem
      • Co to meleš za hovna? CryEngine je nádherný kousek softwaru. Nedávno jsem s ním začal, chci mu porozumět a naučit se sním. A třeba někdy něco vytvořit, bude to dlouhá cesta, ale už se těším až budu o sobě schopen říct, že dokážu pracovat s CryEnginem.

To, že se ti nelíbil poslední Crysis, nemůže CryEngine, ale kravaťáci, co donutili Crytek udělat průměrnou hru.
        • Ale no tak, nač se rozčilovat, ještě ti praskne žilka. Já ho pouze nasměroval k hezky vypadajícím věcem od těchto "vykopávek," takže nevidím důvod proč bych měl poslouchat tvoje osočování :) užij si cryengine a mě nech source.
  • Gabe~kuuuuuuuuuuuuuuuun!!! Už to oznam ty jeden kluku buclatá!
    Doufám že to na E3 předvedou, když Gabe avizoval že: ,,I don't suppose it would ease your wrath if I told you we're annoucing all of your favorite things at E3 2012?"
    Snad, konečně.
  • Amylee.Anderson
    Proboha, ať už něco řeknou oficiálně s pravými jmény... Cokoliv.
    • MrSanta
      http://gapingwhole.files.wordpress.com/2011/11/patience_yoda-23672.jpg?w=500
      Uznávám, že fandové ji už ovládají celkem dobře.
  • Veskoslav
    Jestli existuje herní bůh, HL3 bude pokračovat tam, kde zkončilo HL2 (včetně epizod). Žádnou konzloloidní FPS, kde člověk mozek nemusí používat, žádné dvě zbraně a prostředí strerilnější než po úklidu nemocnice s inteligencí nepřátel, jak v pomocném ústavu. Žádná konzoloidní grafika. Je to asi mé zbožné přání, ale když mi zničili sérii CoD, sérii Fear, nechci přijít o tu nejlepší sérii HL.
    • " Žádnou konzloloidní FPS, kde člověk mozek nemusí používat " No mevím co tahle věta má přesně znamenat, protože ani jeden díl z HL mi mozek moc nezavařil když to je jen přímočará střílečka, ale budiš. Dejme tomu že v té větě je jen to že jsi zaujatý proti konzolím *12*
    • Cypri
      Valve hru nezkazí. Jak už tady padlo. To by znamenalo že se blíží fakt zombie apokalypsa kdyby jo.
      • Amylee.Anderson
        Oni ani tu zombie apokalypsu nezkazili.
    • tim padem zacni verit v boha *1* to ze vetsina vyvojaru prisla o mozek a nahradila je dolarama to se neda nic delat, ale myslim, ze VALVE je firma, ktera ten mozek ma stale na pravem miste a stale si je velmi dobre vedoma, ze PC a tato herni komunita si zaslouzi daleko vic uznani nez odpad, ktery se nam ted snazi vetsina vydavatelu servirovat jako vyborne produkty
      • co vlastne valve vydala? tuším nejakou puzzle hru s roboty a to je vše o čem vím
        • Veskoslav
          Ty jsi dneska zapnul poprvé PC, že nevíš, co vydalo Valve? To je stejně jako nevedět, na co se ptá Karkulka vlka ve stejnojmenné pohádce.

Jinak jsou to hry: HL, HL2+modifikace(CS+další modifikace, TF), Portal 1 a 2.
        • Kdyz uz chces byt za trolla,tak se to aspon naucit delat mene okate *3* .
          • ne ptam se važne, ješte me napadl l4dead
            • Joha
              Kvalita pred kvantitou
    • Amylee.Anderson
      Valve HL nezkazí.
      • jindra.veliky
        nechci ti kazit iluze ale kazda dlouho ocekavana hra nakonec dopadla tak ze na ni HC hraci nadavaj. viz posledni, diablo 3 a dalsi bude hitman a pak half-life ;-)
        • Marquis
          Skutečně? I na Portal 2?
          • jindra.veliky
            stereotipni kopie jednicky a hra zalozena na humoru dvou robotu....
            • Na takovou hru jako Portal 2 seš ještě moc malej ;) ,Až budeš starší tak poznáš. btw. když vyšel HL 2 tak si mámě ještě cucal kozu :D
            • Veskoslav
              To, co hulíš, to mi někdy dones.
            • To si pleteš s pexesem... Nemluv/nepiš o něčem, čemu nerozumíš
          • Veskoslav
            To je Jidřišek:)
        • Veskoslav
          Jasně. Na poslední Diablo III je tolik rozdílných ohlasů, že vynášet rozsudek před vydáním j více než divné.
  • Aneb, jsme stale na zacatku a nic nemame *1* Ne delam si srandu, tohle je clovek, ktery me svou inteligenci a smyslem pro tuto "branži" velmi pozitivne prekvapuje. Je to clovek, ktery vi co chce a kdy to chce a jak to chce. Urcite se HL3 dockame, bude to dlouha cesta, ale opet prijde neco prevratneho. Souhlasim s tim, ze je lepsi mlcet nez jak to dela "stado" kdy pri drzeni v rukou jednoho atworku basni uz o hre, jak jsou daleko co vse nas ve hre ceka a jak bude uchvatna......nezapomenou rict, ze vyjde jeste tento rok *1* z jednoho roku je 5 let, to co slibovali uz davno neni pravdou a vyjde otresna prasecina, ktera uz stejne nikoho nezajima.....protoze to je holy fakt, pokud reknu ze se chysta nova hra, pulka je za mnou ale zacnu vydani odkladat 10x lide zanevrou a hlavne napady vykrade nekdo jiny *1*
  • MrSanta
    To jsem zvědav co k tomu bude mít Amálka.
    Až konečně řeknou datum vydání H-L 3 tak koupím kompletní Half-Life kolekci na Steamu a všecko to konečně zahraju. Konečně tak zjistím, co na tom vlastně lidi mají.
    • Asharak
      Pak si nezapomeň všímat animací během rozhovorů, posunu ve hře pomocí myšlení a běh atmosféry hry *3*
      • MrSanta
        Neboj se nic, já když se do něčeho pustím tak lezu všude a zkoumám co se dá. Teď zrovna hraju Deus Ex: Human Revolution a Steam mi ukazuje nahráno 50 hodin. A to jsem se akorát vrátil z Montrealu z mise v Pi*us TV.
        • ono to Pic** Tv je podobný nomen onem jako HULMIHOUKOLEN finský závodník kdyby ten vědel co to znamená *3*
    • Maji na tom to ze ve sve dobe byl HL vzdy masivni revoluce, pripadne hodne velka evoluce zanru, at atmosfericky, technologicky nebo i hratelnosti
      • Psychotic
        Proto bych to příliš nedoporučoval. Já sám jsem HL zkoušel nedávno (dvojku tedy asi po osmi letech po vydání) a mnoho se mi toho nelíbilo. Neříkám, že to bylo vyloženě špatné, ale nedokázalo mě to ztrhout, hrál jsem rozkouskovaně a nakonec přestal.
        • MrSanta
          No právě si taky nejsem jist jak na to budu reagovat. Přece jen po malých zkušenostech s prvním i druhým dílem mi to přijde jako "pouhé" FPS, ale mě osobně tam schází to něco víc, co má třeba Deus Ex nebo System Shocky. A gravity gun to nevytrhne. Ale samozřejmě neznám detaily příběhu a podle všeho to vypadá, že ten tomu dodává to pravé. Ale tak nějak si nejsem stále jistý. Proto jsem si taky vždycky našel nějaký "dobrý" důvod, proč to nekupovat, i když to bylo na Steamu v akci za pár dukátů.
        • HL2 je furt a stále jedna z nejlepších FPS (i) dnešní doby...3/4 dnešní produkce mu nesahá ani po paty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit