Přejít na výpis diskuzí
Gabe Newell: Proč jsme neoznámili Half-Life 3
23.4.2012 | levis
124 příspěvků
-
Podle mě se Valve chovají zodpovědně. Myslím že by nechtěli aby nastala situace jako u Diabla 3 protože by se našli lidé co by chtěli HL3 v jiném odstínu barev.
Já si naopak myslím že brzké oznámená her je chyba. Mělo by se na trh chodit az s finalní verzí produktu.
Například u her od EA znám polovinu hry jen z videí. A když vezmu v potaz že většina her je scriptovanych tak pak mě moc překvapení nečeká.
Na druhou stranu myslím že se od HL3 čeká až příliš...konkurence je v dnešní době vysoká ne jako za dob HL a HL2...tedy chce to daleko vice času udělat zase něco objevného... -
-
Máš pravdu, ale tady je situace trochu jiná, když byla slíbená Epizoda 3, která už dávno měla být venku :) A konkurence ve svém žánru? Ta mi nepřijde zas tak velká.
-
-
No ale Epizoda 3 nikdy nebyla ohlášena:) To jen vy vlastně jen čekate na to že řekli že zkusí dělat co dva roky další obsah a že měli v planu udělat 3. Jenže při vytváření druhé epizody řikali že tento model není štastny a že sním končí.
A to vlastně jen dokazuje o čem Gabe mluví sliby chyby :)
-
-
-
Proc by meli ohlasovat Half-Life 3, kdyz jeste ani nebylo oznameno datum vydani Episody 3? A ze uz by to melo kazdou chvili byt, tenhle epizodicky obsah, to je ta cesta, to je budoucnost! ;D
Jen pro info, ironie. Ano Baldricku, to je ta vodicka na myti oken. Sorry, ale nemuzu si pomoct, Valve si s tou srandou zacali. :/ -
-
Oni uz prece davno priznali,ze ten episodicky model byl chyba.Ze to vede k pouhe nastavovane kasi bez nejakeho realneho prinosu.
A vzhledem k tomu,kolik casu od posledni episody ubehlo,tak si myslim,ze pripadne pokracovani bude rovnou plnohodnotny treti dil. -
-
hups,sry za dvojity post,nejak mi spadlo pripojeni *1* .
-
-
Oni uz prece davno priznali,ze ten episodicky model byl chyba.Ze to vede k pouhe nastavovane kasi bez nejakeho realneho prinosu.
Proto od toho upustili a vzhledem k tomu,kolik casu od druhe episody ubehlo,tak pochybuju,ze se jeste dockame dalsiho dilu pod nazvem episode 3,ale rovnou jako plnohodnotny dalsi dil.
A podle ruznych stripku ,co vzacne sem a tam utrousi,to vypada,ze zkousi opet nejake nove postupy,takze plnohodnotny treti dil by byl pravdepodobne vhodnejsi. -
-
O takovem priznani se nevim, mas nejaky link?
-
-
Ano, Gabe to vážně někde přiznal. Link ti tu už ale hledat nebudu.
-
Presne. Tohle nam je vsem asi jasny. Zadna EP3 uz nikde nebude. Nejenom z duvodu, ze ten rok-dva po EP2 uz by ji nestihli. ;)
Ale taky si nejak nejsem vedom, ze by nekdy Gabe vystoupil, rekl jak to podelali, odvolal co slibil a slibil co zatim neodvolal ani neohlasil. Pokud je nejaky link a ofiko zprava, radi si poctem.
Zatim to vypada tak, ze hodneho dedecka hribecka odnesla v poslednim dile serialu zla vosa a dalsi tyden ten skvely serial bez nahrady zrusili a davaji tam Plechovou kavalerii. A televize i rejza mlci, odmitaji cokoliv rict a jeste na maskarnim provokujou v HL3 triku. -
Tak ted z hlavy to fakt nevytahnu.Myslim,ze to v nejakym rozhovoru rekl primo sam Newell.
Rozhodne to je uz dyl.
-
-
-
-
Ako koluje po internete ""vtip""
Kolko krat si Gaben precita v diskusiach ze je tucny o tolko dni sa presuva oznamenie Hl3.... *3* -
Stejně si myslím, že by to měli oznámit brzy. Aby se nakonec nestalo, že vítězoslavně oznámí Half Life 3 a polovina lidí v publiku nebude tušit, co to vůbec je.
-
-
Toho se nebojím. Nebo ty si třeba už nepamatuješ sérii AoE?
-
-
dnešní děcka nemůžou mít tucha co to bylo legendární AoE a to mi je dvacet *4*
-
-
Age of Empire?
-
-
a je to tu tyve :D
-
-
Armies of Exigo ? Jako jo, dala se, ale ze by to byla hra ktera by se mela vepsat do hernich dejin... :D ;)
-
Tak to jsi již dospělý ostřílený hráč, opradu... *7* By mě pak zajímalo, jaké je věkové rozmezí těch "dnešních děcek"... Jsem myslela, že tim vždycky myslíte mojí generaci (je mi 17), ale AoE patří k hrám mýho dětství...
-
-
Pamatuji, protože jsem ji kdysi hrál. Kdybych byl mladší ročník, dost možná bych o ní nevěděl, protože dnes je napůl mrtvá.
-
-
-
"hráči se hlasitě dožadují oznámení"... milí hráči by si měli uvědomit, že to, že se něčeho dožadují, ať už jakkoliv hlasitě, nic nemění na faktu, že je věc Valve, kdy, jak a proč hru oznámí nebo neoznámí... dneska co se lidem nelíbí, řeší se protesty, peticema... *7* a nejradši by měli všechno hned a pokud možno ještě zadarmo a nedej bože aby na to někdy musel vyjít nějakej patch... místo toho, aby byli rádi, že ještě existujou ti, který baví hry vyvíjet, dělaj to dobře a stojí za to je podpořit. já osobně si na HL3 rád počkám, i kdyby to mělo být do roku 2020, už jen proto, že mě zatím žádný díl série nezklamal a tudíž věřím, že i v trojce nám Valve uukáže, zač je toho páčidlo.
-
-
Problem ovsem je,jakym zpusobem to je prezentovano v clanku.Cilem vsech tech petic a dalsich akci za podlednich par mesicu nebylo vubec vydupat si oznameni dalsiho HL.
To jen autor clanku siri dezinformace.
Jejich jedinym cilem bylo,aby Valve s fanousky komunikovalo a reklo,jak se veci maji.Tedy jestli na dalsim HL pracuji,nepracuji ,pripadne jestli ty obcasne naznaky (viz HL3 tricka apod.) opravdu maji neco naznacovat ,nebo ne. -
-
S tou peticí jsem to nemyslel konkrétně na Valve (ačkoliv máš pravdu, v článku je to podané trochu špatně), ale víceménně všeobecně, namátkou si vzpomínám na nedávný případ s Dark Souls... neříkám, že to neprospělo věci, rád si hru zahraju, ale petice? kvůli hře? ehm...
to, jak Valve komunikuje nebo nekomunikuje s fanoušky... to je věc názoru. Mě osobně se třeba zase nelíbí politika stylu "deset trailerů na gameplay, třicet na představení zbraní, k tomu ještě nějakej vývojářskej deníček, dvatisícečtyřistaosmdesát článků a... sakra, zapomněli jsme to dát do televize!!!" To už se pak na hru v podstatě ani netěším, protože se mi okouká už jen z toho přehršle informací, které koukají z každého herního webu. ale jak říkám, věc názoru
-
-
Milé Valve by si mělo uvědomit, že to jsou hráci, kdo jim za hry platí a když už se ukáže nějaký trouba v triku s logem HL3, tak ať ne-erou a oznámí to. Klasická provokace a pohrávání si s fanoušky serie, mě to zase tak suprtrůpr nepřijde, když z hráčů delají trotly. Toť můj názor. No flame and peace.
-
-
naprosto souhlasím
-
-
Word!
-
-
osobně mě nejvíc bavil Half life 2.. a myslím že nic lepšího už neudělaj.. nejlepší tam byl právě ten začátek jak začali šmejdit po domech.. u obou datadisků mi chyběla ta atmoféra.. nemluvě o závěrečné bitvě kde ste bránily raketové silo.. byla to nuda *4* a ted do mě
-
-
ja sem asi divnej, ale me stejne jednicka prijde lepsi, naposled sem ji dohral asi 2 roky zpet a zacinam na ni mit chut znova :)
-
-
Jednička byla skvělá. Pamatuju se, jak jsem to hrál (to jsem byl ještě docela malej) a dost jsem se bál headcrabů a zombíků. Taky jsem si založil sešit a kreslil si do něj mapu, psal různy poznámky, atd. No a dvojka byla taky skvělá. Nemůžu říct, která byla lepší obě dvě mě moc bavili, stejně jako epizody.
-
-
Tvůj názor ,brát ti ho nebudem .Já mám rad všechny díly HL .Ale musím unat že prvotní pocit Z HL2 byl prostě epickej ,vždyt to byla první hra s tak propracovanou fyzikou,mimika obličejů byla v ty době nevídaná, to podání příběhu,gravity gun,a to bych mohl jmenovat do posr..í
Prostě ten kdo si do ted nezahral HL2 ,tak by to měl rychle napravit.I tak stará hra je stokrát zábavnější než třeba Crysis 2.
-
-
Valve s tou hrou ma evidentne problemy. Bud ztratili invenci a nebo pro ne ma minimalni prioritu. Cti je, ze jsou soudni a nechteji si kazit povest shitem a radsi to nevydaji a neustale predelavaji. Diky sve ekonomicke situaci si to mohou dovolit.
-
-
Ja myslím, že ide skôr o to, že HL1 bola vo svejej dobe pecka, HL2 zrovnatak a na HL3 sú teda kladené obrovské nároky a očakávania, proste len nechcú sklamať...
-
-
môžem ti povedať že som hral orange box jak na PC tak aj na PS3 (ako jednu z mála hier som si tento skvost dokúpil) a myslím si že dualshock s vybráciami ti zanechá docela dojem :) ... mne osobne je jedno či to bude na konzole alebo nie ... koniec koncov HL je hra založená HLAVNE na príbehu... ktorý je vďaka fanúšikom ktorí idú vo svete HL úplne do detailov v hladaní rôznych prepojení a easter eggov dokonalý
PS pardon príspevok patrí wasd:"stejne to podelaj konzole tak neni na co cekat"
-
-
-
Já říkal, že se vyvíjí a vy jste mi dávali mínuska. Také jsem říkal, že je možné, že mají se hrou problémy a taky jste dávali mínuska. Achjo. Poslouchejte mě.
-
-
To je ale FRAJER
-
A dalsi! *16*
-
Lidi jsou naprosto blby, globalne. Na to jsi jeste neprisel ? :)
-
A teď dostaneš další! Muahahahaha
-
-
Klidně, já si počkám, ale ať to stojí za to!!! Pokud mě Ricochet 2 ohromí stejně jako Ricochet 1, tak budu nejšťastnějším pařmenem na světě !!!
-
stejne to podelaj konzole tak neni na co cekat
-
-
Valve někdy dělalo pro konzole (poslední CS možná je na konzole, ale pokračuje ve stejném stylu)
-
-
Jiste, orange box, portal 2, steam, ted delaji pro konzolenovy cs - prijde ti toho malo? Otazka spis zni, co pro konzole zatim neudelali.
-
-
Prokonzolový CS? Zjisti si o tom něco proboha....Orange Boz primárně pc, později konzole, Portal 2 primárně pc platforma. Steam primárně pc platforma.
-
-
Ano novy cs delaji pro konzole, zjisti si o tom neco sam. O primarni platforme nebyla rec, to se uz ted jen zase snazis mlzit, kdyz jsi zjistil, ze ses projevil jako ignorant.
-
-
tu du dum dum, beru ti 3 bludistaky za blbost.
-
Ty nevis ani o tom, ze novy CS se pripravuje i pro konzole? Tak to si o tom nejprve zjisti neco sam. BTW jake televizni body, co to meles? :-)
-
Jasně. Zjisti si něco o CS.....A už jsi našel ty "televizní" body, jak se dělají hry? *1*
-
-
-
-
Portal
-
-
Dělalo to primárně pro konzole? Ne nedělalo. Není to žádný port konzole-pc.
-
-
O tom ale rec nebyla. Copak se snad novy cs (ktery ty sam zminujes) bude delat primarne pro konzole a portovat na pc?
-
-
jejdasek ty si trdlo *7*
-
I delani portu pro konzole je vyvoj pro konzole, marne mlzis.
-
Zase nechápeš? Valve nikdy nevyvíjelo pro konzole. Vždy se jednalo o port pc-konzole a hr nikdy neměly nešvary konzolí.
-
-
-
-
-