Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Recenze začíná nostalgie, nostalgie, nostalgie, to je příjemný čtení a pak najednou konec?!? Hra si zasložila p*del rozkopat daleko víc. Aspoň, že mám perfektní recenzi i preview na rockpaparshotgun, ktere pan autor jiste cetl a proto vedel, ze neni v jeho silách se kvalitám zmíněných přiblížit.
  • Grygar nám roste v Mirku Spáčilovou herní novinařiny
  • Mato1987
    x, helomítkohe, c-bean a neviem aký ďalší anonymný nick si ešte vymyslíš, za mňou zaostáva skoro každý, nikto nevie prekonať moju internetovú genialitu a akúsi auru egocentrizmu podmienenú vysokou inteligenciou mojej roztopašnej a neviazanej osobnosti a skvelého charakteru.
  • ...křupan
  • Mato, ty jsi takový hňup, to snad ani není pravda. I ten Jack za tebou místy zaostává.
  • Sterilní grafika je vždy horší, než jakákoliv jiná grafika s kouzlem. Není to záležitost počtu polygonů, ale umělecké režie.
  • Zásek neboli zákys je základem žánru adventur. Prakticky od začátku do konce hry jen člověk přechází od zákysu k zákysu. Pokud člověk nezakysne ani jednou, tak je adventura příliš jednoduchá, nebo si jen na adventuru hraje.
  • Já poslouchal v mládí Beatles a poslouchám je dodnes. Ne každý je v mládí vylízanec poslouchající techno nebo metal.
  • On není black metal jako black metal. Jasně, ten dřevní, ve kterém jde víc než o hudbu o image, je dnes už záležitost spíše úsměvná. Existují však dnes i BM kapely, které se nebojí žánrově přesahovat na jednu či druhou stranu a hrají ji lidé bez zbytečného líčení a té trapné pózy. Ze současné české scény bych rozhodně vypíchnul ██████.
    http://wedonthaveaname.bandcamp.com/
  • Coffin.Corner
    Samozřejmě si mohl být geniální dítě, které už v pubertě disponovalo vynikajícím přehledem a vybíralo si jen nadčasovou hudbu, ale věz, že pokud disponuješ alespoň trochou sebereflexe a minimálním vkusem, tak jednou ten facepalm, za to, co všechno jsi poslouchal v naivních letech života, přijde. *3*
  • vonTossis
    Jelikož jsem vždy poslouchal jen kvalitní hudbu, nemusím se tímto trápit. *1* Ale vážně. Myslím, že s tou větou z recenze se dá souhlasit tak napůl. To, co jsem kdysi poslouchal, mi nepřijde dneska pitomé. Akorát to pro mě už nemá to kouzlo jako kdysi. Když to však někde uslyším, nebudu obracet uši v sloup. Jako puberťák jsem poslouchal Coldplay a Linkin park. Dneska poslouchám Arcade Fire, Modest Mouse, Arctic Monkeys, Zrní, Priessnitz, Lenku Dusilovou atd.
  • Mato1987
    A stále tápeš v temnote spolu so svojími inkoherentnými žvástami a s pocitom neistoty. Porozmýšlaj len trošička ako by si sa z toho kúta vedel celkom jednoducho dostať, existuje predsa len jedna možnosť.
  • Mato1987
    Ale ty stále točiš dokolečka o nejakých argumentoch ako taký neštastný chlapec trpciaci downovým syndrómom.
    To tvoje p.s. si môžeš vieš kam strčiť :) Obaja vieme, že to z teba v žiadnom prípade nehovorí tvoja sebareflexia, ale že som ťa opať nachytal na hruškách a ty sa snažíš celé toto tvoje bipolárno afektívne vyčínanie zahaliť a ututlať, aby sa aj ostatní nedozvedeli o tom, čo si ty v podstate za mániodepresívneho mrzáčika.
  • Rozhodl jsem se užít pouze tvých vlastních zbraní. Je mi to sic nesmírně líto, ale na hrubý pytel...
    Nastavil jsem ti zrcadlo. Dle tvých reakcí to však stejně nechápeš.
    Odpověz mi však na jednu poslední otázku. Kde se v tobě bere ta samolibost a opájení se vlastní dokonalostí?
  • Mato1987
    Nejako zaostaváš za očakávaniami, či už ťa omrzelo hrať mesiáša? Alebo čo konkrétne ťa vyprovokovalo do takej miery, že si vykypel ako taký papiňák a stratil si akékoľvek zábrany slušného chovania? Veľmi ťa to musí štvať, že si sa v podstate so svojím vlastným primitívnym konaním a správaním zahnal do kúta, z ktorého nevieš nájsť úniku, všakže?
  • Příteli, opět se vracím na samotný začátek. Šikanovali tě? Jinak nedovedu pochopit, jak z tebe mohl vyrůst takový egomaniak.
    Ó mistře úskoků, markýzi plánování. Která je tvá oblíbená postava ze třech mušketýrů? Že je to kardinál Richelieu.
  • Máš tedy na skladě i nějaký validní argument? Ty "politiku"? Jaké je tvé vzdělání v sociálních vědách? Magisterský titul z psychologie zjevně nevlastníš.

EDIT: Redakce nechť ráčí naší malou disputaci smazat a dát nám oběma ban, na jak dlouho si bude přát. Oba jsme se totiž dopustili porušení pravidel slušné diskuze a zasloužíme si po zásluze potrestat. Děkuji mnohokrát.
  • Mato1987
    Ale ti to trvalo, to nie je Déjà vu, ale krutá realita, vieš ako sa to hovorí, kto s čím zachádza, s tým tiež schádza. Tak si dávaj pozor, aby si sa nabudúce viacej nepopálil.
  • Mato1987
    Za prvé nie som tvoj priateľ, za druhé ak osobne poznáš nejakého vyskopostaveného politika tak by si takú táraninu ako je tá prvá veta ani nenapísal a máš to bohužial úplne popletené, racionálne argumentujem tu bohužial len ja, ty si zatial nič argumentačné alebo racionálne ani len nevypotil, zatial sa tu len snažíš nabudiť akýsi mesiášky dojem, mali by ti tie internety v tom blázinci vážne zatrhnúť, aby ti zabránili v prispievaní takých totálnych sprostostí aké si bol schopný vypustiť na svetlo sveta napr. v tej tvojej poslednej vete.
  • Už zase? Příběh o kočce a myši? Ó skláním se před tebou mistře klamu a přetvářky.
    (a je to tady zase)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší