Přejít na výpis diskuzí
Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary - recenze
28.10.2014 | Lukáš Grygar
173 příspěvků
-
Jste si docela se svým avatarem podobní, příteli. Nevím však, zda-li se to dá považovat za pozitivum.
http://goo.gl/qsnbgs -
Törr jsou v prvé řadě zkrachovalí knedlíkovo-pivní rockeři.
A pokud neuznáš, že si minimálně v albu Kladivo na čarodějnice, nepohrávali s tehdy "módní satanistickou image", kterou odkoukali od skandinávských kapel, tak
a) lžeš
b) jsi chudý duchem
A ve skutečnosti jsou pro mě opravdoví satanisté pouze Placebo. Pusť si je pozpátku a uslyšíš citovat Necronomicon šíleného Araba Abdula Alhazreda. -
zmena vkusu a stylu prichadza so zvysovanim inteligencie a zrelostou veku :) ...ako pracant som pocuval black metal, dnes nedam dopustit na Beatles, či Belindu Carlise :) Black Metal samozrejme stale rad pocuvam, ale uz pomenej ...cim som starsi, tym viac si uvedomujem aky je to povrchny zaner :) rovnako ako Cannibal Corpse, ta ich najnovsia deska A Skeleton Domain je asi to najnudnejsie co som pocul za posledne roky
-
a co by to malo byt? je to nahdou velmi podarena recenzia:)
-
cakal som viac :)
-
No v tom případě bych jednou rád viděl, jak v důchodovém věku budeš poslouchat svůj oblíbený death metal. *1*
-
Som na tom rovnako, počúvam stále to čo som počúval, keď som bol mladý a nemám rád prezliekačov kabátov, alá janchor.
-
Ježiši kriste na nebesiach, mohol si mu dať aspoň pokánie, ale je to fakt sranda, že v blázinci máte prístup na internet.
-
První tři alba, dál už mě to začalo míjet. Opovržení je příliš silný slovo, ale minimálně texty písniček, který jsem ve dvaceti miloval, mi zpětně přijdou zoufalý.
-
Tu mám taky ve svém seznamu "to play", který neubývá, ale každým měsícem spíš nabobtnává...
-
asi si to zahraju, je to už dlouho, co jsem hrál naposled nějakou adventuru.
Teď mám v plánu si zahrát Star Control 2, resp. předělávku The Urquan Masters (je zadarmo online). Spousta recenzí resp fanoušků v diskuzích tvrdí, že to je nejlepší hra co kdy byla udělaná, tak jsem zvědav - má to být taky druh vesmírné adventury se silným příběhem. -
Tak to doporučuju zahrát si i první a třetí díl. Jsou jiné zpracováním (2D kreslená a 3D), ale po příběhové stránce je to super a na svém osobním žebříčku to řadím mezi nejlepší hry.
-
První ani třetí díl jsem nehrál. Hrát jsem tenkrát jen dvojku (The Beast Within) a na to mám parádní vzpomínky, třeba jak mě po lesích v nocí v Bavorsku v okolí zámku Neuschwannsten naháněl vlkodlak :-)
Adventury mají vůbec něco do sebe - zvlášť takové ty napůl detektivní s mysteriozními prvky se mi líbí - Posel smrti, Broken Sword, Gabriel Knight, The Longest Journey. Spousta adventur ale trpí pixelhuntingem a nelogickými hádankami a víc než v kterémkoliv jiném žánru tady hrozí záseky. -
Jsem hodně zvědavý, jak se tenhle remake povedl a hodně mě mrzí, že se k němu dřív než na přelomu listopadu a prosince nedostanu. Českým recenzentům obecně nesedí grafika od Phoenixů. Netvrdím, že grafika třeba v Moebiusu byla nějaký převratný zázrak, ale furt je to tisíckrát lepší, než všemožný pixel art. Zahraniční recenze jsou optimističtější, než ty české. Každopádně jako velký fanda celé série se na tohle dílko těším a pak dám vědět...
-
Pro tebe jsou satanisté snad všichni kromě vánočních koled. Před pár dny jsi tady hnětl, že Törr jsou satanisti... *7*
-
To máš jedno, to je skoro na všechny remaky. Na to bych se moc neohlížel.
-
Ta hra je skvělá, nesnažim se ji poplivat, jen to pro mě byl před těmi x lety horror. A hrát to na velkém monitoru v dnešní době mě děsí. Takže bych si rád zahrál tenhle remake, jenže na to pořád čtu jen negativní názory.
-
Hral jsem GK1 nekdy pred rokem a pul a s pixelhntingem tedy problem nebyl, mel jsem tam jiny typ zakysu.
-
To by bylo fajn.
-
Neprekvapil, potesil ..... dik *3* A ta debata v podcastu je super napad.