Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Placebo jsou satanisté. Stačí si pustit jejich skladby pozpátku.
  • V době vydání budiž, ale dnes na gigantických displejích? Obzvláště když ta hra běží v rozlišení 320x200? Člověk by musel být naprosto slepý.
  • Po 20 letech ??? Jsi mimo, chce to studenou sprchu
  • hm ale to mi nepřijde moc košér hodnotit remake jako zbrusu novou hru
  • A teď trochu jinak, recenzent původního Knighta nehrál: http://www.adventuregamers.com/articles/view/27478
  • Robotron3
    Už sem si zvykl, že hry co mě nezajímají, zde dostávají vysoké hodnocení, a co bych si chtěl zahrát, tak 6, 7 nejvíc. Takže jdu do toho! *3*
  • Robotron3
    Původní Gabriel Knight trpěl naprosto otřesným pixelhuntingem. Už jen na začátku v knihovně a pokoji Gabriela prohledávat ten bordel a hledat co je potřeba pixel po pixelu, to už bych dnes fakt nedoporučoval. Proto taky v těch dobách to málo kdo dohrál bez návodu.
  • Ted myslis jako rozdil mezi starym Placebem a tim, co hraji dneska nebo jakoze ted na tu jejich rannou tvorbu nahlizis s opovrzenim? :)
  • Dogkiller
    Sice je to známý název kapely, ale jinak neznám, pustil jsem si 30 vteřin na youtube a stačilo *15* ...ale dík za odpověď.
  • Dogkiller
    Neustrnul jsem na místě, rád si poslechnu i něco nového. Zároveň však nezavrhuji ani to staré. Prostě co jsem měl rád kdysi, to mám rád i dnes. Bez sebemenšího náznaku opovržení...
  • sleepless
    Už se dívá, recenze vyjde v týdnu.
  • sleepless
    Do Levelu to píšu já, můžeme se o tom s Lukášem pobavit v některém z dalších podcastů.
  • Trefa do cerneho, ale kladny reakce zde necekej. Ritolezci pravdu neprijmou ...
  • Jakýpak pixelhunting? Existují mnohem lepší příklady. Původní verzi jsem shodou okolností hrál znovu asi před třemi měsíci a musím poznamenat, že neztratila nic ze svého kouzla.
  • Cosi
    Kdo tedy vezme druhý pohled do LEVELu?
  • Francouzi (Wizarbox, dnes již bohužel neexistující)
  • A na nové The Longest Journey se nikdo nepodívá?
  • janchor
    Učebnicovej? Placebo.
  • Thorar
    I přes ten hroznej pixelhunting?
  • Také mě to zajímá :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit