Přejít na výpis diskuzí
Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary - recenze
28.10.2014 | Lukáš Grygar
173 příspěvků
-
Placebo jsou satanisté. Stačí si pustit jejich skladby pozpátku.
-
V době vydání budiž, ale dnes na gigantických displejích? Obzvláště když ta hra běží v rozlišení 320x200? Člověk by musel být naprosto slepý.
-
Po 20 letech ??? Jsi mimo, chce to studenou sprchu
-
hm ale to mi nepřijde moc košér hodnotit remake jako zbrusu novou hru
-
A teď trochu jinak, recenzent původního Knighta nehrál: http://www.adventuregamers.com/articles/view/27478
-
Už sem si zvykl, že hry co mě nezajímají, zde dostávají vysoké hodnocení, a co bych si chtěl zahrát, tak 6, 7 nejvíc. Takže jdu do toho! *3*
-
Původní Gabriel Knight trpěl naprosto otřesným pixelhuntingem. Už jen na začátku v knihovně a pokoji Gabriela prohledávat ten bordel a hledat co je potřeba pixel po pixelu, to už bych dnes fakt nedoporučoval. Proto taky v těch dobách to málo kdo dohrál bez návodu.
-
Ted myslis jako rozdil mezi starym Placebem a tim, co hraji dneska nebo jakoze ted na tu jejich rannou tvorbu nahlizis s opovrzenim? :)
-
Sice je to známý název kapely, ale jinak neznám, pustil jsem si 30 vteřin na youtube a stačilo *15* ...ale dík za odpověď.
-
Neustrnul jsem na místě, rád si poslechnu i něco nového. Zároveň však nezavrhuji ani to staré. Prostě co jsem měl rád kdysi, to mám rád i dnes. Bez sebemenšího náznaku opovržení...
-
Už se dívá, recenze vyjde v týdnu.
-
Do Levelu to píšu já, můžeme se o tom s Lukášem pobavit v některém z dalších podcastů.
-
Trefa do cerneho, ale kladny reakce zde necekej. Ritolezci pravdu neprijmou ...
-
Jakýpak pixelhunting? Existují mnohem lepší příklady. Původní verzi jsem shodou okolností hrál znovu asi před třemi měsíci a musím poznamenat, že neztratila nic ze svého kouzla.
-
Kdo tedy vezme druhý pohled do LEVELu?
-
Francouzi (Wizarbox, dnes již bohužel neexistující)
-
A na nové The Longest Journey se nikdo nepodívá?
-
Učebnicovej? Placebo.
-
I přes ten hroznej pixelhunting?
-
Také mě to zajímá :)