Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SirArag
    Jako kdyby Bigpoint svoje hry nějak rozvíjel.
    Možná se pletu, protože tvorbu Bigpointu nijak extra nesleduju (stačilo mi vyzkoušet Dark Orbit, Sea Fight a Pirate Storm), ale nejsou náhodou všechny o tom samém jen v jiném prostředí a bez jakéhokoli náznaku vývoje příběhu?
  • Sejka
    Máš pravdu, moje chyba. :) +1
  • Onlineovka? :D Spíš Onlinovka ne..
  • Protoze vzdycky kdyz se dela neco podle filmu, je to nahouno, to je axiom, kterej se jeste nikdy nikomu nepovedlo prekonat - ostatne, offline verze je tragicka prakticky po vsech strankach, nemluve o tom, ze tenhle svet neni zadny machani holi "fireball + 30".
  • nebejt knihy tak neni ani tenhle clanek :D
  • Taky kolik her s filmovou a televizní předlohou dopadli dobře? můžu jich napočítat na prstech...
  • walltar
    Tak to já bych si dal něco sportovního ... třeba GOT kopaná se starkovou hlavou.
  • Hairy_Ass
    A? Však taky píšu s tématikou SoIaF a ne GoT. *3*
  • Podle mě je to jejich problém, že se pouští do takovéto hry...pokud to vyjde...super...pokud ne, jen další zářez...proč si s tím lámat hlavu?
  • Sejka
    Nutno říci, že GoT RPG byla vyvíjena dávno před tím, než vyšel seriál.
  • nebýt knihy tak není seriál a nebýt seriálu není hra. Hawg *2*
  • BoB.2
    No v to pravě doufám Drakensang Online tak snad klapne i tohle.
  • A třeba to bude i česky! *5*
  • Kozy
    máte u mě jednoho bludišťáka, pane
  • Hairy_Ass
    Na druhou stranu statistika mluví jasně, zatím vyšly 2 hry s tématikou SoIaF a ani jedna žádný zázrak nebyla.
  • udělali by vůbec takovou hru nebýt seriálu a knih?
  • BoB.2
    Jak víš že to bude neúspěšný.
  • A jak víš, že to bude neúspěšný?

Ale tady na diskuzích je všechno automaticky neúpěšná hra, pokud to není indie nebo tvrdě hardcore stealth hra.
  • nic moc extra bych od toho nečekal, je to browserovka a od bigpointu
  • sugyn
    Ukazka jak se zdimaji penize z neceho uspesnyho (serial) a delaji se neuspesny veci (hry).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit