-
Abych se přiznal, Telltale games mě už začínají štvát a připomínají Ubisoft: "Ať uděláme cokoliv špatně, tak si to stejně koupí a to ve velkým." Je mi z toho špatně. Vždy tajně doufám, že nelineárnost děje někam skutečně postoupí, a ono nic. Jen maškaráda na to, že "Vaše volba rozhoduje". Škoda. GoTh jsou slabé (rozhodně ne nejhorší či hrozné), zato borderlands jsou tak o tři levely víš (humor, akce, postavy, lore, atd.). Hra mi nepřijde špatná, ale teda zametají s námi i s našimi peněženkami. Co na to Jan Tleskač?
-
Přesně. Chyb, které zde byly vypsány, jsem si při hraní ani nevšiml. Děj jsem hltal a rozhodnutí rozmýšlel a užíval si hraní. Při čekání na 5. Sérii GoT je to skvěle strávený čas.
-
Inu, teď jsem to dohrála. Bohužel nebudu sdílet váš negativismus a ouhlasím s Leathamem. Pro fanoušky je toto v době čekání na další sérii balzám na duši.
Ačkoli je příběh kopií rodu Starků, hráč dostává možnost lépe proniknout do logiky Západozemí a - pokud je bystrý, pak i ke zpytování jednotlivých rozhodnutí. Směřuje tak k zájmu o poznání motivací vlastních i motivací k činům obecně. Je vystaven konfliktu utilitarismu vs. altuističtější pozice a ačkoli situace vždy dopadnou stejně, na tom jak funguje Martinem představená politika to nic nemění. Grafika je zvláštní, ale nemůžu říct, že by mně vadila.
Prostě se mi to líbí a basta fidli. *4* -
Opět Tomáš a Datastor. Ale je zde problém kvůli novému Enginu.
Odkaz na stránku: http://gameofthronescz.blogspot.cz/ -
Vysledek presne odpovida vsemu, co se kdy delalo podle filmu - pripadne i opacne. Vzdycky to skonci jako Bcko, pokud dobre, spis jako poradnej odpad. A mimochodem, pokud mi skleroza slouzi nejakou gamesku (teda taky strasnou) sem uz pred par lety (na tema) videl.
-
Já nikdy nedokážu rozeznat, co je horší. Jestli lidi, kteří jdou s proudem, nebo ti, kteří se snaží opravdu za každou cenu vybočit jenom proto, že mají pocit, že nejsou ovce.
-
Měl jsi to štěstí seznámit se s Drizztem. *3*
-
Knihu jsi nečetl, seriál neviděl, ale stejně napíšeš, že to je špatné. A to jen proto, že to je oblíbené. Zajímavé... *15*
-
"Nemám rád Batmana a GoT už taky ne"
---- k dostání v dobrých knihkupectvích *1* -
knihu jsem dočetl do předposlední knihy, protože mě to už nějakou dobu ubíjelo nudou. seriál jsem skončil po třetí sérii, která byla naprosto strašná. toto fantasy mě vyloženě otravuje...
-
Ok, tohle beru. Na mém hodnocení to nic nezmění, ale aspoň jsem si tím "rozšířil obzory".
-
Např. situace, kdy máš zvolit trest pro zloděje a to, jak s tebou pak některé postavy mluví. Ve stylu "vím, že nebylo jednoduché rozhodnutí, ale dělal jsi, co jsi musel", ačkoli jsem mu udělil milost.
-
Ale sak to je uplne to iste. Citat knizku a hrat hru od Telltale. Jediny rozdiel je miera interaktivity, ktora je samozrejme v hre vacsia. Ale ten dovod preco sa cita knizka a preco sa hra hra od Telltale je absolutne rovnaky (a k tomu pridam aj pozeranie filmov). Proste ten dovod znie 'bavi ma to' a pripadne este teda rozmenene na mensie elementy 'pacia sa mi charactery', 'paci sa mi svet', 'paci sa mi pribeh', pripadne akakolvek kombinacia hore uvedenych.
-
Slovy klasika "kluku ty jsi debzot". Na tobe je spatne uplne vsechno. Respect
(P.S.: NOolanuv batman se libi lidem, kteri ostatni komiksy nezkousnou, vsimli jste si? Berou to jako pohadku pro dospele) -
Hele Ježíši, proč to vlastně taťka sleduje? Když je vševědoucí, tak přece ví, jak to dopadne ne?
-
Hodnotiť dielo podľa jeho popularity, alebo ho dokonca kvôli nej úplne zavrhnúť, to môže len naozajstný hlupák bez vlastného názoru. Toľko môj príspevok k tejto "debate".
-
Ďžakuj, ty si taký milý neškodný prosťáček, ktorý mi vždy vyčarí úsmev na tvári keď ťa zbadám, že reaguješ na môj komentár tradične nejakou nezmyselnou spleťou slov, ktorým ani sám nerozumieš.
-
Tak interaktívne filmy, máš pravdu možno som to zle označil, ale na oficiálnej stránke telltale píšu, že sa jedná o epizodickú, interaktívnu a dramatickú adventúru a ešte k tomu je to v takej nevábnej nemastnej neslanej grafike.
-
Hral som prvý diel, či epizódu walking dead a dodnes som nepochopil o čo v hre v podstate ide a v čom spočíva resp. v čom tkvie ten pôžitok z hry.
-
To je absolútna blbosť, ja knižky čítam rád, len absolútne nechápem, v čom tkvie pôžitok z hrania takých nudných hier ako walking dead, game of thrones alebo wolf among us.