-
Telltale si utrhli až moc velký kus hovězí flákoty a pomalu začínají uvadat na kvalitě. *2*
-
Spoiler jako prase hned v prvním odstavci ohledně postavy
Rodrika Forrestera. Původně měl být mrtvý. -
-
No to bych potom tedy chtěl číst recenze až po dohrání palk ovšem recenze postrádá smysl když má informovat. Zdali se vyplatí koupě či ne a ne žvanit o příběhu.Odradit od koupě.
-
-
Ticho před bouří? asitak no. Přece sdvé trumfy nevyloží na stůl hned na začátku aby nás mohli jen nudit + část za Ashera byla super a zae něco trochu jiného.
-
-
nechávají si trumfy na polovinu třetí sezóny
-
-
To bude za hodně dlouho navíc tohle je taková 2-3 sezone ne nebo aspon je to zařazené mezi ní. Mám na mysli že kdyby to ted všedhno vysolily ( proč co z toho) těžko by už něco nabídly
Zajimá mne hlavně ta jeskyněNevěděl jsem že GOT se opírá o trochu té mytologie/mystično, myslel jsem že se to drží té reality o to více mne překvapila ta ukázka sestřihu z dalšího dílu... budeme bojovat s nějakým minotaurem? či co *8* -
-
no hej draci, obri, oživnuté mŕtvoly, biely chodci, meniči no proste samá realita ako to že tam nebehajú elfovia a trpaslíci sú len postihnutý ľudia neznamená, že sa to drží reality.
-
-
Já neznám univerzum GOT ale zároven nechci spoilery, jsem neveděl že tyhlety potvory atp jsou v jinak podle mne reálné scenérii středověku.
-
-
Proč bych proboha nic z toho neměl? vždyt je to v klidu... hrami pomůže s postavami a já tak poznám univerzo aniž bych se o něj nějak více zajímal.
-
nerozumiem co mas z tej hry ak nepoznas GOT. Neviem si predstavit hrat to a nevediet kto je kto.. nic by mi to nedalo
-
To já s tím problém nemám jen mi to příjde zarážejicí. Tot vše.
-
No ona knižní série Píseň ledu a ohně docela začíná jako takový skoro až věrný špinavý středověk s troškou fantasy a až časem tam jsou (pro mě bohužel) čím dál tím více přidáváni draci, kouzla, náznaky bohů, mystyčno aj.
-
-
-
-
-
-
Proč ku*va není recenze na konci kdy to vydají vše? Za chvilku se budou recenzovat i patche...
-
-
Tak peníze jsou pěkná věc a víc recenzí= víx prokliknutí= víc peněz z reklamy. On ten server taky musí z něčeho žít :D
-
Tohle sem psal uz davno. Kdyz naflakaj osm dilu, tak tu bude osm recenzi?
-
-
To čo má byt toto?
-
-
Slovenština je idální jazyk na psaní otázek. Takto vtipně to není možné česky napsal *15*
-
produkt který vydělává šušně... dobrá hra to určitě neni, ani tak slušný interaktivní příběh
-