Přejít na výpis diskuzí
Games.cz GC 2011: Velké odhalení...
21.8.2011 | Redakce Games.cz
56 příspěvků
-
opet paradni videoblog a obecne skvela prace co se reportazi z obou letnich vystav tyce, uz ted se nemuzu dockat onech zminovanych rozhovoru, keep up the good work!
-
Warning! Explicit video content: alcohol, lies, hairy guys
Inappropriate for children -
Ten kovboj z Ubisoftu nemá chybu :-)
Dobrá práce, na rozhovory jsem zvědav. -
-
:D přesně...vypadal trošku jako Rob Zombie...těším se na rozhovor s ním ! :D *1*
-
-
tieto video prenosy su genialne, games.cz ide velmi dobrou cestou, len tak dalej! prejav je uplne v pohode, uvolneny a priatelsky, chcel by som vidiet tych mudrlantov co tu vypisuju jak by to oni predniesli.
-
-
přesně tak... Nic strojeného, ale uvolněně a v pohodě a tak to má byt. Zajímalo by mě, jestli to mají nějaké pívo. Jestli jo, tak klobůk důle za takový super přístup. Jen tak dál (:
-
-
Podle flasky to bude nejaky mexicky pivo (prito nasim celkem hnus uprimne receno :) )
-
-
-
Naprosto skvělé, konečně nějaký videoblog, který jsem nepřeskakoval :-D, pohled na neviditelné hodinky taky skvělý. Nic si nedělejte z toho, že vás kritizují metrosexuálové tohoto webu, kteří jsou jistě naprosto šik :-).
-
tiez sledujem a cele to vsetko je super, neviem sa dockat tych slubenych dalsich rozhovorov, priznam sa takyto pristup ktymto udalostiam mam rad, tzn, nie len prevziate veci ale osobne natocene a podobne, fakt je to super, games.cz mam rad
-
<3 redakce - gogogo games.cz, delate dobrou praci
-
skveli lidi z Levelu :).. vyborne se na to kouka :)
-
Šikovní chlapci. A svět se zase točí o něco radostněji. Populus děkuje Laurelovi a Hardymu.
-
Prej bolí očička a nožičky *1* pecka ! *15*