Games.cz má Donate program na vypnutí reklamy a podporu webu
-
Lezu vám sem už roky a ač zjevně minimálně část redakce nesdílí moje světové pohledy, poznal jsem tady v diskuzi před více než 10 lety pár kamarádů, kteří sdílí moje nadšení pro WH40K, a které znám dodnes.
Zasloužíte si to.
-
-
Emperor's Blessing/ You are the Eightfold Path (vyber si sám :))
-
-
Tak snad vidíš profilovku, ne.
We march for Macragge! 😎
P.S. nebyl by od věci odznak pro nás, co máme víc, než 10 let. :P
-
-
Veteran of the Long War? :))
-
-
-
-
-
Super, jsem rád, že jste vrátili zpět možnost finanční podpory. Jen se musím přiznat, že na té hlavní stránce jsem to asi 2 minuty hledal. Může to být moje naučená slepota na bannery, ale doporučil bych vám to hodit do jiné barevné palety, než je žlutočerná, aby to trochu vystouplo od ostatního obsahu.
-
-
Yup, souhlasím, v návrzích to nevypadalo tak utopeně, pořešíme :)
-
-
Výborně, jakmile budu mít peníze, pošlu Vám pár zlaťáků. A taky něco pro Bětku a Pixela. :) Perun! :D
-
-
Hehe :D To bude mít Pixel radost :D
-
-
Zvažte diskuze otevřené jen pro předplatitele.
-
-
Sákra ty jsi mi ale mistr podnikatel!
-
A to jako proč? Už tak je tady kolikrát mrtvo a nevidím důvod, proč znemožnit přispívat všem. Občas jsou tu zajímavé diskuse, tak proč je zabíjet?
-
-
Aby tu byl konečně božský klid.
-
-
Klid budeš mít až budeš čunit do země, život je sranda a ta bejt musí 😁😀😃😉👍👌👏
-
Tak jdi na doupě, tam máš ten božský klid už teď.
-
-
Píše uživatel, co sám není předplatitelem.
Don't feed the troll.
-
-
-
Skvělá zpráva! Zrovna před časem jsem psal na redakční email, jestli nejsou nějaké novinky ohledně věrnostního programu, tak už nemusíte odpovídat 😛 Zatím jsem si předplatil Srdcaře, ale rád vám pošlu i něco navíc. Zasloužíte si to 😉
-
Ani korunu ode mě neuvidíte. Ale jsem laskavá a nepoužívám žádné blokátory reklamy.
-
Pozdě ale přece ?? 😮🤔😬 Odznáčky hezký ( i když by mohli bejt i lepší když už tu smrdí někteří i přes 8 let :P)
-
-
Ty to řešit nemusíš, ty stejně nikdy za nic nezaplatis.
-
-
Tak vzhledem že ty reklamy púrosakují do Adblocku (tedy spíše že když ho mám zaplej tak ten web jede dost naprd a divně) bych možná malinko poouvažoval 😮🤔
Jak už bylo řečeno, nevím zdali to za to vůbec stojí, tak nějak se mi příčí přispívat hlavně TISCALI. Takhle kdyby to pomohlo s korigací webu a jeho opravou... možná i joo..
-
-
Problém bych hledal asi jinde, než v prosakujícím adblocku. :)
-
tak pokial chodim na nejaky portal 10 rokov a mam problem im dat 2 eura mesacne, tak na to nepoznam normalne vysvetlenie 😀 to sa podla mna ani nesnaz vysvetlovat, radsej to nechaj tak...😂
-
-
Tak ked sem chodis 10rokov tak si im to aj tak zaplatil ci navstevnostu za ktoru si davaju lepsie a drahsie reklamy alebo priamo sledovanim reklam... cize v podstate platis tak ci tak... a to ze nie si ochotny zaplatit cash je na tebe... lebo platis tak ci tak...
-
-
Ted si vezmi že, tě to nezachrání od Banu v diskuzi a to se vyplatí 😋😋👍👏👏🫀
áléé co si budem nalhávat tenhle neduh je všude nejen na GAMES^^ potom co to tady uzamkly na IP tak nemá smysl "utíkat" i do jinejch ůčtů.
-
-
Tak je to taky názor, ale neberu to vždyt lidi od pradávna podporují i malou částku weby/hry a jiné co je baví 😉😊😎
-
-
-
-
-
Mám Android Firefox se zapnutou ochranou proti sledování, protože na reklamy se podívám, ale šmírovat mě obchodníci nebudou.
Games.cz mi zobrazuje, že blokuju reklamy nebo scripty. Reklamy vidím všechny a jestli tedy Firefox něco blokuje, hádám, že pro to má hodně dobrý důvod.
-
-
Google, Facebook a BBelements?
-
-
Je to chyba Google a FB, že jejich skripty tě šmírují a přídávají si do databáze, které stránky navštěvuješ a na co přesně se díváš či co kupuješ.
A k tomu ještě spousta dalších e-shopů šmíruje na jaké zboží se přesně díváš, aby ti to pak mohli předhodit ve formě reklamy.
To mi připomíná jednu historku, kde si chlápek stěžoval na to, že mu jeden velký eshop (nebudu jmenovat) často předhazuje reklamu na vibrátory a robertky. Všichni jsme se mu smáli, když někdo předhodil "a nepoužívá tvůj počítač třeba manželka či dcera?" 😂
-
-
-
Tak som sa tiež k tomu dokopal, 5 rokov tu oficiálne pôsobím , vlastne asi odkedy boli povinné registrácie na komentovanie. Tie roky predtým asi radšej ani počítať nebudem. 50kcs je ľudová cena. Super nápad.
-
No paráda, konečně jsme se dočkali. Začal jsem zlehka, jen předplacením srdcaře, mám teď trochu tíseň spojenou se stěhováním a změny zaměstnání, ale plánuju přispění i zajímavějších částek a stát se filantropem.
-
-
<3
-