Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMG, Broken Sword 5! Kéž by byl ručně kreslený...
    • JJ prvni dva dily jsou na tu dobu nadherne udelane(zrovna mam prvni dil opet rozehrany *1*), ale i prechod do 3D mu po herni strance neublizil. Skvela serie!
      • Pro mě přechod do 3d týhle serii ublížil víc než dost...
      • Myslím že ten prechod neublížil tretej časti (Broken Sword : Sleeping Dragon). Štvorka (Broken Sword : The Angel Of Death) už bola úplne bez kúzla série.
  • Tak to je mazec, Broken sword 5!! Jedna z nej adventur, uz se nemuzu dockat *1* Ted uz mi jen chyby oznameni 3-tiho dilu Longest Journey na ktery cekam od konce druheho dilu jak na smilovani *13*
  • Musim se priznat ze jsem tu ruskou hru na konci vubec nepobral:D
  • Kdy bude další díl? Už se nemůžu dočkat :-)
  • nedohral sem ani vampyre sotry 1 protoze me to strasne nudilo....proste je to blbost
  • Jo, kvalitních adventur se chystá celá řada. A hlavně aby už vyšlo Last Crown! *4*
  • MickTheMage
    Hmm, zo vsetkeho najviac by mna zaujimala ta zo sveta Das Schwarze Auge...a hlavne informacia, ci sa dostane i mimo nemecky hovoriaci trh?
    • Určitě. Zatím věechny hry Daedalic Entertainment se eng překladu dočkaly, a toto by nemělo být vyjímkou.
  • The Dark Eye... to je ta hra podle povidek E. A. Poa? Byla naprosto paradni, loutkova......a tihle lide ted opravdu delaji neco noveho? tak to se vazne tesim..
    • Ne, je to podle něm. odnože dnd (která má série RoA).

Jinak Dark Eye je zajímavý kousek, ale má řadu chyb které ho táhnou ke dnu. Předně zmatečný gameplay.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit