Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: Aleš a Pavel hrají střílečku Titanfall
1.4.2014 | Redakce Games.cz
55 příspěvků
-
To jsou ty co potom na každýho kdo u tý hry netráví mládí řvou noob :)
-
Chcel by som ťa vidieť ako budeš komentovať hru, chcieť niečo ukázať a ešte sa rozprávať s kolegom. Kopa ľudí ich tu označuje za lamy, ale nie každý trávi všetok svoj voľný čas pri PC. Ja osobne ho trávim pri PC dosť, ale veľa kvôli škole a práci. Každopádne, odporúčam si pozrieť diel South Parku Make Love Not Warcraft. Mnohý "hardcore" "hráči" by sa tam mohli spoznať *3*
-
O to horší by pro mě bylo zjištění, že tito pánové píší nějaké recenze na podobný typ her. To bych se cítil jako opravdový blbec, že se zaobírám jejich čtením.
-
Teda koukal jsem pár minut, ale to se opravdu nedalo.. Nic proti pánům, ale líp bych snad dokázal hrát nohou na gamepadu (gamepad jsem držel v ruce asi dvakrát). Pokud tu hru neovládáte alespoň jako trochu lepší průměrný hráč, tak bych se pro příště do podobných streamovacích akcí radši nepouštěl, takhle na games.tiscali akorát vrháte z mého pohledu špatné světlo. 8)
-
Tohle jsou zkušení herní redaktoři? Teda pánové, jeden lama a druhý blbé kecy jako dítě... pro které tohle video nejspíš bylo. Očekával jsem něco na úrovni pro dobré zkušenější hráče, chyba lávky.
-
Doufam ze ti za to vrati penize, ono by to bylo celkem na prd kdyby ne. ( hra te nebavila)
Vzdyt Heatseek ( pravda ne skrz zdi ale radar vbyl preci v COD) Si myslim ze ta hra je otevre na vsem tak proto tyto veci. Aby se deti nezapotily v tech obrovskych arenach-6v6 a nekdy i mene... kdyby to bylo 6v1 sdiky failu matchmaking to by bylo k smichu. -
kvák 3 jo o té hře se dá říct že chce kujva skill na to něco tam zahrát ..jo bf2 pr je rozhodně povedený mod
-
u mňa je top Quake3 ako dokonalý mix taktiky, pohybu a reakcií, ktorý podľa mňa nič dotaraz neprekonalo a na každý nový Quakecon a turnaje sa teším ako decko. Čo sa týka military hier tak asi BF2 PR.
-
aha ...ja po tom co jsem zjistil že ten walhack je součast gameplay..sem uninstalnul..já prostě nechci vydět skrz zdi...moment překvapení , obejít nepřítele...nic s toho nejde použít protože o tobě ví ....podle mého to gameplay ochuzuje
-
bohudík se sem tam oběvý titul co mně baví Red orchestra 2 , Arma 2 ..jinak podle mě nepřekonaná multiplayer střílečka je Battlefield 2 (idealní mix né taková arkáda jako CoD a né takovej HC jak Arma 2) BF 3,4 posun k CoD takže pro mě cesta do pekel.
Můj žebříček multiplayer stříleček : 1: Battlefield 2, 2: Vietcong , 3: Red orchestra , 4:Red orchestra 2 , Arma 2 a nesmím zapomenout na Planetside 2 celkem sem padnul nahubu z množnosti s tolika hračem na jedné mapě..do té doby jsem si myslel že 64 hraču je na server u střílečky max jak vždicky tvrdily vyvojaři ( Red orchestra mněla mod 128 tuším)
Titanfail mně neoslovil to si radši zahraju Hawken ..... -
v gro na tom byla založena hratelnost, každa klasa mela nejake zvlastni ability a bylo to docela vybalancovane
-
tieto cheaty dnes nemôžu chýbať v žiadnej hre... je už raz taká doba.
-
Začínám být novými střílečkamy značně znechucen , hrozně mě to štvalo u ghost recon f2p "Wallhack" jako součást gameplay ?opravdu né!!!!!! a titan fail koukám to samé perk pulz vidí nepřatele skrz zed? To vás jako baví hrát s "cheatama" ? ...
-
To jo no, oni by uz defakto ani nemeli psat recenze, rovnou na to nekoho najimat aby to cetlo "vice lidi"... "Gamesplay je fiasko samo osobe." *15*
Onehda jsem se ptal jestli ma nas Joe brachu, zda se ze ma. ( i kdyz jeho bracha je jeste mnohem kritictejsi a negaticvnejsi nez on sam). *4* -
Ideálně nějakého progamera který nám to vysvětlí nesrozumitelným jazykem *3*
-
za tu dobu než se respawnuješ a doběhneš tam, tak už bude ten člověk dávno jinde
-
priste sezente nekoho kdo bude mít lepší skore než 1-11
-
preto som CSku nikdy moc neprepadol, polovica ludí ho chceli hrat "realisticky" a tváriť sa pri drsne ako šmirglpapír. Tá druhá chcela využívať všetko čo hra umožňovala. Aj vďaka tomu tam bola vždy hromada konfliktov.
-
to si vyfnukaly az zbuzneny lamy, puvodne v csku bylo skakani neco jako hra ve hre *5*
-
Nebo to vyresit tak, jak je to v CSku. Skaces, zpomalis se, netrefis ani stodolu, a je po tobe.