Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hodina a půl z PC verze Dark Souls II
18.4.2014 | Redakce Games.cz
133 příspěvků
-
Lojza=pyča???
-
-
Bez urážky *1*
-
-
Kuci, od moulu, kteri se domnivaji, ze stravit 2000 hodin v jedne hre je normalni, to beru jako vyznamenani. Navic, pokud toto praktikujete pravidelne u jinych her, tak s velkou pravdepodobnosti jste damske prirozeni live jeste nevideli, takze se asi zase bude jednat o tu jak Vy rikate "metaforu" jako, ze Demon Soul je takovy Louvre. Bez urazky *5* .
-
-
dilinko ani nevieš ako si vedľa :D mám 7 rokov priateľku, z ktorej by si si ostriekal monitor a o teba by podľa mňa ani bicykel neoprela :D a fakt sa smejem z takýchto detinských príspevkov aké máš ty :). Vypusti paru, pozri si nejaká XXX filmík a neoxiduj tu *3* Podaktorí toho stíhame v živote viac ako len przniť diskusie a pozastavovať sa nad inými
-
-
Přestaň poslouchat toto Řytmuse a nemel tu sra+čky, pochybuju že si vůbec zasunul ty experte na DS s 2000h.
-
Hele, Jano, ty budes za kokota nejen v Cechach, ale i na Slovensku. Protoze jestli jsi to nepochopil, tak to jsem si delal utahoval z tech dvou mantaku, kteri se Te zastavali - Saaba a Praseho, kteri pouzili jedno specificke slovo. Ale je videt, ze pokud neni clovekovi shury dano, tak ani 100 ceskych knih mu nepomuze, aby chapal psany text.
-
-
Jsem kus pyče a jsem na to hrdej!
-
Lojzo ty seš taky kus pyče.
-
-
Jsi nejlepší v Dark Souls 1, 2, jsi nedostižný v metaforách s Louvrem a šťavnatými steaky a jsi nejlepší v sexu. Jsem ochotný uznat, že jsi machr úplně na všechno, co tě napadne, jen tě proboha prosím, neztrácej čas, běž hrát Dark Souls, věnuj se půvabné přítelkyni nebo zajeď do Paříže. Tvoje dokonalost tu způsobuje, že se ostatní diskutující cítí nesví.
-
-
hh toto ma pobavilo :D
-
jááj sorry, že sa bránim voči nevyprovokovaným urážkam...ale ok nemá zmysel sa doťahovať v inter.diskusii...máš pravdu...čús, idem robiť dačo užitočnejšie
-
-
-
myslis ze hodnota života se posuzuje podle toho jestli někdo videl nebo nevidel damske prirozeni a ten kdo na nej cumi často je vic normalni? S hranim to nemá vůbec nic spolecnyho, naopak, myslim ze toho LIVE si mozna fanatickej hrac uzije vic nez clovek co je od nevidim do nevidim v praci a jediny co ho zajima je spani a firma. Jo a taky se dost často stava ze live neni proto pac zenska sedi u pocitace a něco hraje:)
-
-
-
-
Autoři hry si z nás opět děljí srandu. Říkali, že ve verzi pro PC půjde oproti DS1 "používat" klávesnici s myší a tady ve videu opět tvrdí, že se dá smysluplně používat jen gamepad. *16* Ať jdou do...
-
-
A kdo by taky dobrovolně hrál na kancelářském vybavení?
Fakt mi ta PC komunita, která pořád nadává na konzolisty a jejich hry začíná lézt krkem - když si ani sami neumí vytáhnout hlavu ze zadku a uznat že klávesnice+myš je užitečná tak na FPS a strategie - to bych musel být opravdu velký sebemrskač abych s tím hrál jiné žánry... -
-
Neurážej mojí programovatelnou herní myš ty pózere. Mě konzolisti nevadí, jenom hlupáci a hlupákem nedělá člověka to na čem hraje
-
musím uznať, že dnes sú hry natoľko zkryplené, teda ehm uspôsobené na gamepady, že ich prestáva zmysel hrať na kombinácii myš+klávesnica.
-
-
Tady je typicka konzoloidni prasarna - otaceni kamery misto otaceni osoby. Proto se musi fixovat na nepritele. Jinak DS 1 sla dohrat na klavesnici, ale diky dementnimu ovladani to byl opruz.
-
-
DS1 dohráno na NG+2 na K+M bez problému ;-)
-
-
-
Uznávám, že je nejlepší volant na všechny hry. *3*
Osobně jsem využil výhod gamepadu pouze u fotbalu, nhl a nba. Vše hráno na konzoly.
Stejně jako knipl u letadel.
Zde se to asi bude hrát OK, když to jde nastavit. Má to par tlačítek není to specifické jako auta apod.
Navíc se obávám toho, že ti něco začíná lézt krkem. Víme jak to dopadlo, když Adolfovy něco začínalo lézt krtkem. Aby to nedopadlo, že opravu bude existovat pouze jeden ovladač jak na hraní, tak na psaní. Gamepad. -
-
No na youtubu jsou i lidi co hrajou Dark Souls PTDE i na to volantu , což mě donutilo to zkusit taky a zatim jsem o gargoylů :-D
https://www.youtube.com/watch?v=OKWJf3wwFIs
Jinak podle Duranteho(tvůrce DSfixu) jde hrát dvojka na M+K mnohem líp něž jednička s mousefixem
-
-
Mylý Ádo, mě se na "kancelářském" vybavení hraje víc než dobře a nikomu ho narozdíl od Tebe nevnucuji. Nevím kde v mém příspěvvku čteš nějaké nadávky na konzolisty. Možná by to chtělo zajít na oční a nechat si předepsat silnější brýle.
-
-
-
Grafika je podle mě ok a sedí k té hře. Samozřejmě to není žádný zázrak, ale podle mě má něco do sebe.
-
Achjo, zase mame tady celkem nablito tentokrat od slovenskeho kolegy... Kazdy hraje jak dlouho chce, ale vazne nekomu rikat ze to videl z rychliku kdyz v tom nestravil mene nez 500hodin je trochu uboha skoro az poza.
Jsme lidi kazdy vnimame veci jinak (individualne) jenze chovani a slusna diskuze! by nemela protekat mezi radky.
Puvodne bych sem nic nenapsal... fakta jsou dulezita konstatovat.
*4* Na to se proste (ac nemam toto slovo moc rad) nesmi zapomínat! Ani tady ne! -
-
Zapálený HC fanoušek dané hry.
Nic nečekaného :) To nemyslím ve zlém. Potřeba aby aby takoví lide byli. Kupují tyhle hry a propagují to dál. Jestli to pomůže rozvoji různých her je to super. Jen se s nimi nedá debatovat, protože nemůžeš být roven, jestliže jsi to nedohrál nějakým HC způsobem. -
Nechápu, co tady ten čobol dělá... Ať se aspoň naučí česky, když už tady chce diskutovat. Na amerických webech též nikdo nepíše francouzsky... Neb ani nesmí.
-
-
o čem mluvíš? ja rozumím česky, moje intilegence ja dostačujúci na více jazykú, o čem pri tobe silne pochybuju. Vy dva s Jackem ste stracení případ pro Samantu. A ted šup odchod spat do hajan, ústav zavíra *3* *15*
-
-
Právě jsi předvedl, že česky moc nerozumíš... A nebylo to poprvé, viz některé příspěvky od Lojzy, které jsi nepochopil nebo záměrně interpretoval po svém.
Takže ještě jednou po lopatě pro severomaďary a podobné dementy: "Na českém webu pište česky, nebo se nedivte, že vás někteří budou posílat tam, kam patříte (do Uher)." -
-
To je ponekud nespravedlive, a nutit nase brachy do cestiny? Takze na webu ze slovenska by cesi diskutovaly slovensky? *7*
Problem tkvi nekde jinde, proti Slovakum nemam vubec nic... treba jen hnisavec chape jinak no.
BTW: Nenapsal jsem to tu jen kvuli tomu abych podnitil dalsi odpadni stoky... jen konstatoval fakta.
Nezalezi na tom jestli je nekdo francouz,Nemec ci moravak nebo Slovak. Pokud se neumi chovat muze byt blbcem a nezalezi na tom kdo je.
Nesouhlasim tedy s vami obema. (jen v bode chovani ano). -
-
presne, cigan čech nebo madar, všichni jsou si rovni
-
-
nakoľko som prečítal niekoľko sto kníh po česky a vyrastal na českom dabingu, tak po česky rozumiem možno lepšie ako niektorí Česi *3*
imho v Prahe a Česku som bol asi 10x a mám tú krajinu rád...koľkokrát si bol ty v Bratislave? *3* -
-
Jsem vesnickej vidlák a jsem na to hrdej!
-
Já se na Slovensko necpu, nemám nejmenší důvod. Proč se ty cpeš do Česka, když ses od něj spolu s ostatními bratia před pár lety zcela dobrovolně odtrhl?
-
-
nakoľko som prečítal niekoľko sto kníh po česky a vyrastal na českom dabingu, tak po česky rozumiem možno lepšie ako niektorí Česi *3*
-
-
jsem vesnickej vidlák a jsem na to hrdej!
-
Tak se podle toho chovej... Zatím jsi předvedl spíše opak.
-
-
-
-
-
-
Ale ne pánové, bavilo mě na to koukat... Já chtěl Pavlovi pomoct tak jsem radil, nedělal jsem jen wiki chytrolína *1* (sám jsem měl týden volno po vydání a jen a jen to pařil a na vše musel přijít sám páč na wiki ještě nebylo nic) Jedničku jsem dohral tak 8x (max NG+4) a proto me prijde ze je dvojka jednodussi... Opravdu na ten prvni pruchod DS2 jsem mel problem jen s par partama nepratel a asi 2 bossama a zbytek hry az primitivni (primitivni na pomery Souls serie)
Možná jsem se tim, že jsem nahrál stovky hodin, připravil vlastně o ten pravej zážitek z celýho druhýho dílu, ale zase teď dvojka na NG+ je už pěkně těžká, místama těžsí než jednička -
-
Dyť jo. Díky za ten tip s tím dědulou! :)
-
No, tak Pavel hral jako opravdova lama. To mu teda dlouho trvalo, nez pouzil u tech obru luk.
-
-
To víš, David se dlouho rozmýšlel proti dvěma goliášům. :)
-
-
Kde ten čas berete, že dokážete klidně i 8x dohrát hru, která zabere tak cca 30 hodin (možná i víc)? Klidně mi nějakej můžete darovat, jestli máte navíc.
-
-
Miserius je nolifer obecný
-
Vysoká škola no *1* Ale ne... 30 hodin ti to zabere poprvé, podruhé tak 15 a pak už to člověk proběhne za 8 hodin... Jsou speedruny co netrvaj ani jednu hodinu. Taky je ta hra uz starsi takze jsem to vše nenahrál během pár dnů...
-
-
COŽE? První (a jediné!) dohrání 70 hodin. :-D No jo, to si holt člověk na začátku nečte žádný tipy a myslí se, že našel dobré fleky na farmení duší. :D Jinak i jednička měla velký skill spike, do určité doby to bylo peklo, ale popravdě nejtěžší boss pro mě bylo asi duo gargoylů. Těsně před nimi jsem přešel na gamepad, naučil se to ovládat a další bossové už celkem šly. Bohužel jsem hodně koukal, abych nepřišel o dobré zbraně, takže jsem si např. nechtěně nacheatoval Nita tím, že jsem tam měl už ready Holy zbraň (nějaký palcát, tuším), takže souboj o dost jednodušší. Jinak se ale všechno poměrně dalo. Až na Gwynna, ten byl pro mě fakt peklo a nakonec jsem ho nějak umikroval přes kámen. :-D
-
-
-
-
V souvislosti s Dark Souls jsem premejslel, ktery hre neuskodily pokracovani a vetsi popularnost a zustal mi jen Zaklinac a Deus Ex. Kdyz teda beru v potaz hry, ktery vznikaji uz v dobe, kdy je vubec realny mit nejakej vetsi uspech definovatelnej penezi a vazanej na stale se zvetsujici hracskou obec.
PS – At to neni uplne OT, tak letsplaye fakticky nedovedu sledovat, kor kdyz jde o hru, kterou navic sam hraju :) -
-
Uplne jsem zapomnel na Bioshock – ten s dalsimi dily taky do kytek nesel.
-
-
Ne?
-
-
ja teda vubec nesleduju letsplaye nechapu proč bych mel sledovat jak nekdo druhej hraje hru si ji prece radši zahraju sam ne? fakt nechapu tenhle fenomen letsplayeru
-
-
co na tom nechapes? je proste zabavny sledovat lidi jak reagujou kdyz hrajou hry:)
zeptej se na youtube pewdiepie a jeho 23 milionu odberatelu co je na tom tak bavi... -
-
no to by me taky zajimalo...
-
-
ja zase nechápem ako môže mať niekto tak obmedzený pohľad na svet ako máš ty.
-
Treba nekdo nechce hrat, ale rad se podiva, jak ta hra vypada ! ;)
Ja taky hraji jen malo her. ale klidne pred spanim si pustim na tabletu nejaky lets play, z hry, ktera me mi treba libi, ale nemam tolik casu, abych ji hral. ;) -
-
Využiju téhle možnosti a sprostě sem lupnu svůj LP, podívej se na něj a třeba se ti to začne líbit ;)
http://youtu.be/NDbuEauJbYs -
-
ja na Tebe koukam. At uz je tu PC verze. :ú ..jen skoda te grafiky. *9*
-
-
Díky za reakci, jsem rád že se líbí, snažím se to dělat pro dospělejší publikum :) Je to asi tím, že to slýchám všude kolem sebe, tak to člověk nějak vezme za svý a ani to nevnímá... Když si to teď říkám pro sebe, tak to opravdu zní blbě, ale to si prostě v tom zápalu boje člověk ani neuvědomí ;)
-
Nazdar, tak jsem kouknul na nějaký tvoje videa a musím říct, že se to poslouchá fakt dobře, takže tě asi budu do budoucna sledovat.
Jen jestli můžu poprosit např. věta: "zkusím na něj jumpnout" - fakt je to nutný takhle mrvit tu češtinu? Nešlo by to bez těch retardovaných slov? Fakt mi to moc vadí jak takhle pořád každý musí za každou cenu mluvit i když si neuvědomuje jak hloupě to zní.
I tak ti přeji mnoho štěstí a pevné nervy :) -
To rád slyším :)
-
-
-
-
-
-
Nemůžu Pavla poslouchat. Z jeho řevu, pištění a jiných pazvuků se mi dělá špatně a zcela to kazí atmosféru hry. *9*
-
Lojzo som rád, že ťa Dark Souls nebaví...čo mám skúsenosti, tak PvP tej hry je plné slušných a úctivých hráčov, nestane, žeby sa ti nepoklonili a nepomohli dakomu. V jedničke sa mi X krát stalo, že mi ako začiatočníkovi hodili veci, ktoré mi pomohli.
V Demon´s Souls som zase ja s kamošom dávali ľudom, čo chceli platinu tie najťažšie získané prstene v hre, na ktoré trebalo fakt skill.
ty by si tam bol čiernou ovcou a zbytočne kazil reputáciu -
-
A na to jsi prisel svou zadnici, nebo jsi se zeptal souseda, ze me ta hra nebavi, protoze mozek jsi asi nechal ve hre? Ja jsem dohral Dark Souls 3 krat na klavesnici na PC. Byl jsem zvedavy, za co se na konzolim dava 10. K normalnimu hodnoceni je proste nutne u konzolove hry 2-3 body odecist. Jinak jako akcni hra na oddych po celodenni praci, kdyz clovek potrebuje vypnout a na nic nemyslet, proc ne? Co se tyce PVP, tak jsem si ho zkusil - tak 10 -20 hodin, kvuli lagstabbum a jinym vecem jako jsou cheateri- docela rychle omrzi. Celkove vcetne singlu to vic nez 120h jsem ve hre nestravil - neni duvod.
-
-
backstabb nie je cheat, ale šikovnosť protihráča a tvoja lajbavosť, že sa necháš obehnúť :D lol, že 120 hodín na hru, čo ťa očividne nebavila a hral si ju s utrpením. Už chápem, prečo nie si psychicky v poriadku,,,si masochista non plus ultras *3* *15*
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=U2AL1rm01Ak
-
Ty Jano, ty kdyz se chodilo pro rozum, tak jsi asi chybel, ze? Vis jaky je rozdil mezi back stabbem a lagstabbem? V DS je pomerne normalne, ze Te pri PVP nekdo backstabne jeste kdyz je pred Tebou. Na youtube je o tom spousta videi, tak si nejake najdi. Za cheat ja povazuji, pokud nekdo se zacne uzdravovat rychlosti 150 HP/s a toto zopakuje v jednom duelu 5 krat. Zacinam mit opravdu pochybnosti, ze jsi hru vubec hral.
A jeste by me zajimaly ty pochody, co se Ti deji v hlave, kterymi jsi dosel na to, ze me ta hra nebavila. To uz tedy musel byt myslenkovy prujem, kdyz uz podruhe za sebou vypotis tento blabol. To ze tuto hru nekdo nehraje 900 nebo 2000 hodin jeste neznamena, ze ho ta hra nebavi. Somare. -
Slovák, který v jedné hře strávil 2000 hodin, poučuje ostatní o tom, kdo je a kdo není psychicky v pořádku... *7*
-
-
Jsem vesnickej vidlák a jsem na to hrdej!
-
Kvůli šaškům jako jsi ty se stydím, že jsem Čech.
-
-
nemusíš...on je v prvom rade blb a tí sú v každom národe *3*
-
-
-
-
-
-
Ja sem zkoušel Dark Souls prvni dil na PC a to se nedalo hrat to mi sekalo trhalo a to mam gtx 680, nedalo se to ovladat :( to ja tak odmitam hrat, musi clovek znat jednicku aby pochopil dvojku nebo je kazde o jinem?
-
-
Jedničku jsem zkoušel na asi šest let starém stroji s Intel Core 2 duo 3.00 GHz, 2GB RAM a s GTX260 a až na pár lokalit naprosto v pohodě. Třeba lokace s tim obrovskym drakem skoro na začátku občas cukala, když chrlil oheň a pak jsem měl problém s cukáním dole v Blightownu, bo jak se to jmenovalo. ALe jinak se to dalo v pohodě hrát i s velkejma bosákama, vč. DSfixu pro lepší rozlišení. Mouse fix jsem nepoužil, bavilo mě hrát to na ovladači, konkrétně Logitech Dual shock.
-
To je dost podivne, protoze ja to hral na GF9600GT a jelo to ve FullHD na nizke detaily celkem v pohode.
-
vetšina hraču tvrdi že jednička je lepší jen si tam doinstaluj DsFix + MouseFix
-