Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jojo, Temple of Elemental Evil bylo velký peklo. Dostal jsem se docela daleko, ale tuším, že jsem to nedohrál, byť asi moc nechybělo (skončil jsem před Hedrackem, extrémně těžký fight). Já osobně jsem od Dragon Age čekal právě nástupce baldurů, což je předpoklad, který by člověk k té hře mít neměl, takže tam jistý prvek zklamání byl. Jinak mě ale jednička docela bavila a dvojka možná i o chlup víc zrovna z důvodu, že přešli k akčnějšímu pojetí, vytvořili si v podstatě specifické RPG a už to nebyl žádný "duchovní nástupce". Ale z mého okolí jsem byl jeden z mála, kterým se DA2 líbilo. Snad se staré časy vrátí v tom kickstarterovském Tormentu, ale než se začnu těšit, uvidím, jak dopadne Wasteland 2.
  • hh toto ma pobavilo :D
  • no zas tak drsnej nejsem jenom pro mě je to nejlepší hra a s hraním se prostě zlepšuju a o pravidlech jsem se naučil hodně, ale v dungeons and dragons máš daleko pokročilejší pravidla, baldur je dost redukovaný jediné co je zachované plně je souboj a magie. To že pravidla D&D neovládám tak jak jsem si myslel jsem zjistil když jsem v temple of elemental evil dostal tolikrát nakládačku že jsem nebyl schopnej se posunout od první velké bitky s 5ti skřety která trvala půl hodiny a pokaždé mi všechny postavy chcípnuli a nemyslím si že by chyba byla úplně ve hře, ale hlavně je podle novějších pravidel jak baldur. Jinak Dragon Age mám akorát dvojku, protože jsem jí dostal k nějakým vánocům, jedničku jsem viděl hrát bráchu a zas tak špatný mi to nepřišlo ale nepovažuju to za duchovního nástupce Baldur's Gate ságy spíš Neverwinter nights(který byl určitě super když na multiplayer někdo dělal dobré mapy a questy ale základní singl je jedna z nejhorších věcí, co jsem nedohrál a nebylo to kvůli tomu, že by mi to nešlo). DA 2 teda už vůbec ne, ale bavil jsem se u ní, ale dohrál jí jen jednou, to jsem ještě neměl windows 7 a v direct x 9 ta hra vypadala neuvěřitelně hnusně, protože se spolehli na postprocessing z vyšších directů a nepočítali s tím, že to někdo bude pařit na šunce. Ale to je výhoda baldurů - kreslená grafika nestárne
  • @11: Mazec. Já to teda obojí dohrál jen jednou a občas jsem se docela potil. Ještě několikrát jsem to rozehrával, ale vždycky se dostal tak do třičtvrtě. Původně jsem teda myslel, jestli jsi dohrál 2ku, pak exportneš postavu ze saveka a na začátku nové hry si jí importneš, takže začínáš např. na levelu 23 (moje mágyně). Ale když jsem to tak pročítal, tak určitě nebudeš z těch lidí, kteří by se za takovou věc nestyděli. :) Respekt ale. S takovou musíš mít AD&D 3.5 zmáknutý dopředu a zpátky. :-) A určitě budeš i jeden z těch lidí, které Dragon Age přinejmenším mírně zklamal. :-)
  • Nemůžu Pavla poslouchat. Z jeho řevu, pištění a jiných pazvuků se mi dělá špatně a zcela to kazí atmosféru hry. *9*
  • Přestaň poslouchat toto Řytmuse a nemel tu sra+čky, pochybuju že si vůbec zasunul ty experte na DS s 2000h.
  • Keyz
    Zapálený HC fanoušek dané hry.

Nic nečekaného :) To nemyslím ve zlém. Potřeba aby aby takoví lide byli. Kupují tyhle hry a propagují to dál. Jestli to pomůže rozvoji různých her je to super. Jen se s nimi nedá debatovat, protože nemůžeš být roven, jestliže jsi to nedohrál nějakým HC způsobem.
  • sorry samozřejmě jsem myslel staty a né skilly
  • hele jak kdy level cap v jedničce je 8mej level bez datadisku a s datadiskem záleží za jakou postavu hraješ, třeba s druidem se dostaneš na 10 level tuším. Co jsem si importoval z jedničky to byla třeba fighter/thief/mage ale nebyl jsem s ní schopnej porazit bosačku v datadisku dvojky v throne of bhaal, ale to jenom kvůli stropu zkušeností, což se dá obejít patchem xpcapremover, ale to mě neba, to už jsi demigod a hraní je nuda. Ale většinou hraju od začátku dvojky, nahrabat si skilly v jedničce je trochu srabárna, nejsilnější postavy které mám na solo otestované jsou halforc barbar - na 40 levelu 273 životů, cleric/ranger - má všechny kouzla klerika i druida, no a moje nejmocnější solo postava je mnich který ani v jedničce nejde založit a má magickou odolnost s předměty 103%, ve zkouškách v pekle jsem z něj udělal zlouna a vzal si plášť odolnosti proti strachu a mám náhrdelník který mj. dává imunitu na vysátí zkušeností - strach a vysátí zkušeností jsou jediné věci které na tebe fungují i když je magická odolnost 100% a více, taky mám s ním bez cheatů sílu 24, čehož jde dosáhnout s opaskem síly 22 když si před datadiskem v pekle za zlo přidáš sílu, tak ten opasek nastaví základ tvé síly na 22 a to so sis přidal v pekle se přičte nad nový základ = síla 24 s jakoukoliv postavou.
    Tak a ať si mi někdo zkusí znovu napsat jak jsem v tom nenahrál přes 2000 hodin, pokud lojza počítá správně - já si čas nikdy neměřil, ale zvládnu to určitě za míň než 80 hodin při splěnění všech questů (jako solo neplním ty na které potřebuju najaté NPC, naštěstí valygara jde zabít a dostat se do planar sphere i bez něj)- tak mám nahráno něco pod 4000 hodin. Mohl bych klidně napsat strategickou příručku, ale v podstatě všechno o téhle hře se dá vygooglit, protože nejsem jedinej magor co u téhle hry strávil tolik času a některý ochcávky jsou už moc, třeba s wildmagem nekonečný kouzlení bez nutnosti odpočinku
  • Offtopic: S tou single postavou: hrál jsi od osmého levelu, nebo sis importoval postavu se statistikami z konce hry a hrál s vyšším levelem? Tam je level cap asi 30, ne?
  • presne, cigan čech nebo madar, všichni jsou si rovni
  • https://www.youtube.com/watch?v=U2AL1rm01Ak
  • Neurážej mojí programovatelnou herní myš ty pózere. Mě konzolisti nevadí, jenom hlupáci a hlupákem nedělá člověka to na čem hraje
  • Nekecám dohrál jsem to vic jak 50x z toho mockrát s partou kterou jsem si vytvořil, nesčetněkrát s najatými NPC a poslední roky to hraju cca 4x do roka solo je to jen tvůj problém, že to nechápeš a já se u té hry pořád bavím, nemůžeš nikomu vnucovat co dělá, vadí to jenom tobě a to proto že to nedokážeš pochopit. Kdyby šlo hrát BG 2 regulérně PVP po síti tak tvoje charaktery se všema vylepšeníma rozsekám na hadry s jednou postavou. Vyzkoušel jsem všemožné multiclassy a ještě jsem nevyzkoušel spoustu dualclassů. pro mě je to ta druhá nejlepší hra co kdo vytvořil, první je pro mě jednička ale dvojka se prostě líp hraje tak jsem jí dohrál víckrát. nic proti narozdíl od ostatních diskutujících ti nehodlám nadávat, jsem ve věku kdy kdybych měl rodinu tak děcka už chodí do školy a měl bych jiné priority, hry nejsou rozhodně na prvním místě, tam je práce a občas nějaká kultura, kvalitní literatura/hudba atd., ale v mém životě jsou stejně hry dost důležitá položka, proto si je kupuju a nestahuju z netu a všechny hry, do kterých jsem investoval jsem hrál víc než 2x kromě adventur. Ale jestli se ti zdá 2000 hodin u hry ztrávených moc, tak se ani neptej, kolik jsem jich strávil u diabla 2, nebo některých jiných diskutujícíh kolik hodin strávily ve hře world of warcraft, kterou jsem nehrál ale nesoudím je
  • Tohle mě baví. Zkusíme to ještě jednou Lojziku. Řiká ti něco slovíčko kauzalita? Musíme mít A, příčinu, nebo taky důvod, k tomu, aby se stalo B, totiž strávili jsme 900 - 2000 hodin ve hře. Co je v tomto případě A, to nemůžeme s jistotou říct. Můžeme říct pouze, že existuje. Protože bez příčiny nikdo nebude nic hrát ani minutu. Je celkem jedno, jak blbá nám příčina připadá, protože lidský mozky fungujou dost rozdílně. Uvedu příklad. Mojí maličkosti jako důvod k tomu, abych šel do hospody stačí, že je pátek. Doktoru Nešporovi by možná nestačilo ani kdyby mu někdo pohrozil, že když si nedá pivo, uřízne mu obě nohy. Tak, doufam, žes konečně pochopil, co znamená věta: Musel mít důvod, aby ve hře strávil xy hodin.
    K tvýmu výpočtu dohrání jenom pochvala, jseš velkej kluk, ale nějak jsi pozapomněl na mulťák, nehledě na to, že prostě furt nechápu, proč je tak dementní dohrát jednu hru 50x (s tim, že dle posledních údajů to bylo maximálně 20x, spíš míň, vzhledem k PvP). Proč je to o tolik dementnější než si jít zahrát 50x kulečník? Jsem celej žádostivej to zjistit.
  • Ty Jano, ty kdyz se chodilo pro rozum, tak jsi asi chybel, ze? Vis jaky je rozdil mezi back stabbem a lagstabbem? V DS je pomerne normalne, ze Te pri PVP nekdo backstabne jeste kdyz je pred Tebou. Na youtube je o tom spousta videi, tak si nejake najdi. Za cheat ja povazuji, pokud nekdo se zacne uzdravovat rychlosti 150 HP/s a toto zopakuje v jednom duelu 5 krat. Zacinam mit opravdu pochybnosti, ze jsi hru vubec hral.
    A jeste by me zajimaly ty pochody, co se Ti deji v hlave, kterymi jsi dosel na to, ze me ta hra nebavila. To uz tedy musel byt myslenkovy prujem, kdyz uz podruhe za sebou vypotis tento blabol. To ze tuto hru nekdo nehraje 900 nebo 2000 hodin jeste neznamena, ze ho ta hra nebavi. Somare.
  • Jsem kus pyče a jsem na to hrdej!
  • Jsem vesnickej vidlák a jsem na to hrdej!
  • Jsem vesnickej vidlák a jsem na to hrdej!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit