Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hodina a půl z PC verze Dark Souls II
18.4.2014 | Redakce Games.cz
133 příspěvků
-
Ach tak, tímhle komentářem se všechno vysvětluje - ty totiž vůbec nevíš, o čem je řeč *1*
To mi přijde tedy o dost horší, kecat někomu do něčeho, čemu nerozumím, než hrát hru tisíc (nebo dva) hodin. Facku si prosím tě nedávej, s takovým přístupem jich od života dostaneš až až... -
Ty muj gigante, vis jaky je rozdil mezi muset a chtit? On chtel tu hru hrat, proto ji hral, jak na zacatku tvrdil 2000 hodin, ted se poopravil a tvrdi, ze ji hral 900 hodin. Slovo muset znamena, ze byl prinucen okolnostmi tu hru hrat. Chtit hrat znamena, ze dobrovolne si pustil hru a nikdo a nic jej k tomu netlacilo a jeden z duvodu muze byt, ze ho ta hra bavila.
Dej si facku znamena, ze dela blbost. 3 krat to tam, bylo proto, aby to pochopil i takovy moula jako on. Ovsem neznamena to, ze mi zalezi na tom, co dela. Pro me za me, at si travi cely zivot hranim Demon Soul, kdyz mu to dela dobre.
K te tve posledni argumentaci - ne nepodoba se to lepeni modylku - lepit muzes - auta, lode, letadla, eiffelovku atd. modelu je proste nepreberne mnozstvi a repetitivnost zde neni. U DS si muzes udelat 5 ruznych pouzitelnych buildu a i kdyby ses s nimi chtel dostat na NG++ tak je to maximalne 15 dohrani, behem kterych mas projetou hru dokonale * 40 h = 600 hodin a to musis byt ultra fan. To cemu se ta jeho cinnost podoba, je cteni jedne dobre knizky -> schvalne, vem si svou nejoblibenejsi knihu a zkus si ji precist za sebou 5-6 krat. On tvrdil, ze ji cetl 50 krat. A to je priklad dementniho chovani. Takze, pro me neni dementni, kdyz nekdo cte knihy, lepi modely, hraje hry atd. 2000 hodin. Pro me dementni je, kdyz jednu cinnost, ktera mu zabere cca 40 hodin opakuje cca 50 krat. Je to jasne gigante? PS. Je jedno o jakou jednu hru se jedna - vztahuje se to i na BG i na Diablo. -
myslis ze hodnota života se posuzuje podle toho jestli někdo videl nebo nevidel damske prirozeni a ten kdo na nej cumi často je vic normalni? S hranim to nemá vůbec nic spolecnyho, naopak, myslim ze toho LIVE si mozna fanatickej hrac uzije vic nez clovek co je od nevidim do nevidim v praci a jediny co ho zajima je spani a firma. Jo a taky se dost často stava ze live neni proto pac zenska sedi u pocitace a něco hraje:)
-
Slovák, který v jedné hře strávil 2000 hodin, poučuje ostatní o tom, kdo je a kdo není psychicky v pořádku... *7*
-
backstabb nie je cheat, ale šikovnosť protihráča a tvoja lajbavosť, že sa necháš obehnúť :D lol, že 120 hodín na hru, čo ťa očividne nebavila a hral si ju s utrpením. Už chápem, prečo nie si psychicky v poriadku,,,si masochista non plus ultras *3* *15*
-
Kuci, od moulu, kteri se domnivaji, ze stravit 2000 hodin v jedne hre je normalni, to beru jako vyznamenani. Navic, pokud toto praktikujete pravidelne u jinych her, tak s velkou pravdepodobnosti jste damske prirozeni live jeste nevideli, takze se asi zase bude jednat o tu jak Vy rikate "metaforu" jako, ze Demon Soul je takovy Louvre. Bez urazky *5* .
-
Mě to nemusíš říkat, 129 dní čistého na mainovi a k tomu 4 alti (je jich teda víc, ale některé jsem jen zkoušel). Za zhruba 3.5 roku bych se na těch 220 dnů určitě taky dostal. :)
-
A na to jsi prisel svou zadnici, nebo jsi se zeptal souseda, ze me ta hra nebavi, protoze mozek jsi asi nechal ve hre? Ja jsem dohral Dark Souls 3 krat na klavesnici na PC. Byl jsem zvedavy, za co se na konzolim dava 10. K normalnimu hodnoceni je proste nutne u konzolove hry 2-3 body odecist. Jinak jako akcni hra na oddych po celodenni praci, kdyz clovek potrebuje vypnout a na nic nemyslet, proc ne? Co se tyce PVP, tak jsem si ho zkusil - tak 10 -20 hodin, kvuli lagstabbum a jinym vecem jako jsou cheateri- docela rychle omrzi. Celkove vcetne singlu to vic nez 120h jsem ve hre nestravil - neni duvod.
-
Přesně tak, Geralt měl koleno v totálně v prdeeli, ale budiž na ostrově jabloní se vyléčil, ale pochybuji, že se naučil nově pohybovat. Jeho pohyby byly o rychlosti meče a těla. Kotouly ne a ty kotouly nerad vidím i v Dark Souls, ale tam je právě tam možnost to hrát bez nich a já se o to snažím.
-
odehrát 2k hodin v nejake hre co ma moznost multiplayeru mi neprijde nijak divne. Ono i u single her jako třeba civilizace a tak lidi stravi tisice hodin. Když nekoho bavi hrat hry tak je holt hraje, každý ma nejakou oblíbenou hru kterou dohral několikrát a rad se k ni vraci. Jinak s téma 2000 hodinama je porad troskar oproti lidem co hraji regulerni mmo.Ja svého casu stravil u jednoho takového 220 dnu cisteho casu zhruba za pet let. A ze by me to nejak zivotne ochudilo nebo jsem neznal denní svetlo to ani nahodou. Jen jsme si odpustil jiné druhy zabavy..
-
To je jako porovnávat Diablo a Mass Effect po příběhové stránce. :) Nejde to, jedno je o hratelnosti, druhé o příběhu, Dark Souls je o hratelnosti a příběh tam tvoří hlavně hráčovy patálie s nepřítelem a atmosféra. :-)
-
To jsem úplně zapomněl. Už si to musím zase znovu přečíst. :-) Ale vážněji, je fakt, že boje v Zaklínačovi (v knize) byly vždy o šermířském umu, útok/kryt, otočky atd. Z tohoto hlediska je kotoul značně pomalou kreací, která je navíc i poměrně riskantní a nebezpečná ať už kvůli terénu, nebo kvůli reakcím nepřítele. Prostě k Zaklínačovi by to asi nesedlo, jak někdo zmínil výše. :-)
-
Zajímavé, že se všichni fixujou na Louvre a ne na ten šťavnatý steak. Mmmmm, steak.
-
Lojzo som rád, že ťa Dark Souls nebaví...čo mám skúsenosti, tak PvP tej hry je plné slušných a úctivých hráčov, nestane, žeby sa ti nepoklonili a nepomohli dakomu. V jedničke sa mi X krát stalo, že mi ako začiatočníkovi hodili veci, ktoré mi pomohli.
V Demon´s Souls som zase ja s kamošom dávali ľudom, čo chceli platinu tie najťažšie získané prstene v hre, na ktoré trebalo fakt skill.
ty by si tam bol čiernou ovcou a zbytočne kazil reputáciu -
Předpokládejme, že každý pátek chodíš s kamarády na pivko. Sranda velká, byť každý týden víceméně to samé, chodíš spát v sobotu kolem čtvrté. 8 krát 52 je 416 hodin, dejme tomu čtvrtina k tomu za následné sobotní akce, narozky, silvestry atd., 520 hodin. Hra vyšla 2011, cca 2.5 roku, čili za tu dobu by to bylo 1300 hodin v hospodě. Za předpokladu, že hry hraješ klidně i více jak 8 hodin za týden, 2000 hodin v DS vs. 1400 hodin v hospodě, co tě asi vyšlo levněji? Elementární matematika. Pokud se někdo rozhodne trávit svůj volný čas jinak, než ty, je velice krátkozraké ho za to odsuzovat. A to, že ty hru dohraješ a zahodíš neznamená, že to jiní dělají také. Odsuzuješ někoho za to, že nesdílí tvůj pohled na to, co je zábava. Dej si facku!
-
Je to v rozporu i s lore od zaklínače, jelikož pokud si správně pamatuji, tak Geralt měl problémy s kotouly(apod.) poté co byl dost vážně zraněn Vilgefortzem(Nebo jak se to ten čarodějník jmenoval).
-
COŽE? První (a jediné!) dohrání 70 hodin. :-D No jo, to si holt člověk na začátku nečte žádný tipy a myslí se, že našel dobré fleky na farmení duší. :D Jinak i jednička měla velký skill spike, do určité doby to bylo peklo, ale popravdě nejtěžší boss pro mě bylo asi duo gargoylů. Těsně před nimi jsem přešel na gamepad, naučil se to ovládat a další bossové už celkem šly. Bohužel jsem hodně koukal, abych nepřišel o dobré zbraně, takže jsem si např. nechtěně nacheatoval Nita tím, že jsem tam měl už ready Holy zbraň (nějaký palcát, tuším), takže souboj o dost jednodušší. Jinak se ale všechno poměrně dalo. Až na Gwynna, ten byl pro mě fakt peklo a nakonec jsem ho nějak umikroval přes kámen. :-D
-
Podivej se na to, jak grafika v te hre vypadala pocas predvadeni...
Byla mnohem hezci, nez je ted.
...Tobe by ta puvodni "hezci" grafika vadila ? ......me ne ! -
Nechci nic říkat, ale kolik hodin u počítače jsi strávil ty pasním podobných kok.tin??? Tohle je mrhání času. Já taky v DS strávil asi 500 hodin. V DS1 kolem čtyř set a u dvojky zatím kolem sta hodin a rozhodně je lepší hrát, než ze sebe dělat kret.na, nemyslíš???