Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hodina a půl z PC verze Dark Souls II
18.4.2014 | Redakce Games.cz
133 příspěvků
-
Miserius je nolifer obecný
-
Ses nějak rozohnil chlapče, mam pro tebe novinku. Se svym volnym časem si může každej nakládat dle libosti a ani jeden z nás nedokáže posoudit, jestli to byl čas strávenej kvalitně. Z nějakýho důvodu tady kolega v DS těch 2000 hodin strávit musel a upřímně jedinej kdo ví, jestli to stálo za to je on sám. S inteligencí to fakt nemá nic společnýho. Já třeba u kulečníku strávil rozhodně 2000+ hodin, u stolního fotbálku to samý. Někdo zas takovou dobu strávil u lepení modelů letadel, skládání origami, hulení trávy, nebo šťouránim se ve veteránovi. Jak bys seřadil podle inteligence lidi, co provozujou tyhle záliby? To by mě fakt zajímalo.
A jen tak mimochodem vůbec bych se nedivil, kdyby za 100 let byla historie videoher regulérní odvětví studia dějin. A v takovym případě by si celá Souls série minimálně pár odstavců zasloužila. -
Ha já nemám spočteno úplně přesně kolik hodin jsem strávil u baldur's gate 2(protože ho mám na cdčkách a ne na steamu) ale bylo to určitě víc jak 2000 hodin a bavím se pokaždé. Protože je ručně kreslený je to umělecké interaktivní dílo samo o sobě. Louvre je fajn zážitek ale lepší je zajet si do Florencie do Uffici nebo jak se to píše, tam jsem koukal s otevřenou pusou Louvre má možná Da Vinciho nejslavnější obraz, ale ve Florencii je jich víc a jiní mistři jako Rafael, Boticeli a spoustu dalších a navíc je to IMHO i hezčí město
-
DS1 dohráno na NG+2 na K+M bez problému ;-)
-
možna to hrál 5 hodin denne rok pul.
-
No na youtubu jsou i lidi co hrajou Dark Souls PTDE i na to volantu , což mě donutilo to zkusit taky a zatim jsem o gargoylů :-D
https://www.youtube.com/watch?v=OKWJf3wwFIs
Jinak podle Duranteho(tvůrce DSfixu) jde hrát dvojka na M+K mnohem líp něž jednička s mousefixem -
Keyz ty jsi to dohrál tak do půlky podle včerejšího chatu :D
-
To s tim Bossem bylo v Demons Souls ne Dark Souls 1.
-
To víš, David se dlouho rozmýšlel proti dvěma goliášům. :)
-
Dyť jo. Díky za ten tip s tím dědulou! :)
-
Vidlak, to neni urazka, ale konstatovani faktu. Stravit 2000 hodin ve hre je dementni. Za pouziti elementarni matematiky pri prumernem hrani 10 hodin denne jsi stravil hranim teto hry 200 dnu. Vic jak pul roku zivota. Dej si facku. Hry clovek hraje, aby se bavil. Bavi ho dobry pribeh, objevovani - zkratka neco noveho. Nudna je repetitivnost - treba prace u beziciho pasu, prace na pokladne. Ti lide ovsem pracuji, aby se uzivili. Ty pri prumerne delce dohrani 40 hodin, jsi tu hru musel dohrat cca 50 krat. Pokud Te bavi repetitivnost, tak jsi slabomyslny jedinec, protoze jini lide toto delaji pro penize, Ty to ovsem delas pro "zabavu" a zdarma. Dej si facku.
Ted k tomu tvemu obraznemu vyjadreni neboli "metafore". Pokud chces vedet, co je metafora, tak se podivej treba na film "Il postino" o Pablu Nerudovi. V Louvru jsou skvosty, na ktere se stovky tisic lidi chodi divat, i kdyz je dilum nekolik set let - kulturni dedictvi lidstva. Po DS za 100 let nikdo ani nestekne. Takze to tvoje prirovnani kulha na vsechny 4 nohy. Dej si facku. Tady mas link: http://www.louvre.fr/en/visites-en-ligne , tak treba Ti to vidlaku dojde. Jinak, protoze za toho pul roku jsi nemohl utratit moc penez, tak si za nasetrene penize kup last minute do Parize a zajdi do Louvru - stoji to za to. -
vidlák je skôr ten kto nechápe metafore :D imho urážať niekoho za názor na hru je strašne detinské. Koľko máš rokov? 10? *2* *3* Hrám, čo ma baví a zrovna PvP v DS je ozaj výzva a žiadne brainless CSko
-
Stravit 2000 hodin v jedne hre chce poradnou davku demence. Bez urazky. A prirovnat DS k Louvru znamena, ze jsi bud moulik, ktery v Louvru nikdy nebyl nebo mas esteticke citeni vesnickeho kopace.
-
No, tak Pavel hral jako opravdova lama. To mu teda dlouho trvalo, nez pouzil u tech obru luk.
-
Tady je typicka konzoloidni prasarna - otaceni kamery misto otaceni osoby. Proto se musi fixovat na nepritele. Jinak DS 1 sla dohrat na klavesnici, ale diky dementnimu ovladani to byl opruz.
-
a kto tu hovorí o HARDCORE??? hovorím o umeleckom cítení a navrhnutí sveta, o kreativite a vízii geniálneho game directora lol :D. Prirovnanie k Louvru je nonplus ultra a myslím, že sedí. Dark Souls rozhodne je medzi hrami umelecké dielo. K tej obtiažnosti tak to platí pre casual hráčov, ja som to napr. prešiel na lvl.1, pre mňa je tá hra piece of cake, po 2000 hodinách v Demon´s Souls, ale i tak som tam párkrát mal chuť vyhodiť bluray s Dualshockom z okna, takže rozhodne ťažká je a pre bežného hráča i hardcore ;) ....i keď to je 5x ľahšie ako splatinovať Demon´s Souls na 4 prejdenia :D
-
Tak moc bych nepřeháněl...
Je to prostě velká HC hra a o to lepší, že dnes takových her moc není. Navíc je to japonské a máš tam tedy různě vtipná a zajímavá stvoření.
Umělecké dílo dokonce Louvru? To by to muselo přinést něco opravu nového jako přelomová umělecký díla.
Vlastně v té hře, jde hlavně o to HC. Již samotná možnost chodit to dokola a mít to ještě více HC to potvrzuje. To není nic extra složitě vymyšleného ani vrcholný příběh o kterém by se psalo řadu let, jako například o starých RPG typu Baldur's Gate anebo Wolf 3d, doom a další.
Ale již podruhé přiznávám, že jsem to dohrál jednou, protože hrát věci opakovaně a navíc stejně mě většinou nebaví. A tedy tomu podle HC fandů nemohu vůbec rozumět a dokonce, jsem to vlastně ani nehrál, protože hra (asi zcela jiná hra a ne pouze obtížnější) začíná na NG+. I když uvidíme za několik let :) -
Dark Souls séria je ideálny príklad, ktorý dokazuje, že grafika nie je až taká dôležitá. Oveľa doležitejšie je art grafika, art cítenie, ktoré i pri slabšej grafike robí Dark Souls nádhernou a nezabudnuteľnou hrou. Možno okašlať mega pixely, mega textúry v BF4, keď to má výživovú hodnotu ako jedlo z fast foodu. Dark Souls je popritom i so slabšou grafikou umelecké dielo z Louvru, parádný štavnatý steak :)
-
kto chce ozaj hardcore RPGčko, nech si zaobstará Demon´s Souls a hodí si to do Pure Black charakter i svet....:) alebo ani netreba a skúste to bez wiki :)
-
Grafika je podle mě ok a sedí k té hře. Samozřejmě to není žádný zázrak, ale podle mě má něco do sebe.