Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem vesnickej vidlák a jsem na to hrdej!
  • Lojzo ty seš taky kus pyče.
  • Hele, Jano, ty budes za kokota nejen v Cechach, ale i na Slovensku. Protoze jestli jsi to nepochopil, tak to jsem si delal utahoval z tech dvou mantaku, kteri se Te zastavali - Saaba a Praseho, kteri pouzili jedno specificke slovo. Ale je videt, ze pokud neni clovekovi shury dano, tak ani 100 ceskych knih mu nepomuze, aby chapal psany text.
  • Jack1947
    To je ponekud nespravedlive, a nutit nase brachy do cestiny? Takze na webu ze slovenska by cesi diskutovaly slovensky? *7*

Problem tkvi nekde jinde, proti Slovakum nemam vubec nic... treba jen hnisavec chape jinak no.

BTW: Nenapsal jsem to tu jen kvuli tomu abych podnitil dalsi odpadni stoky... jen konstatoval fakta.
    Nezalezi na tom jestli je nekdo francouz,Nemec ci moravak nebo Slovak. Pokud se neumi chovat muze byt blbcem a nezalezi na tom kdo je.

Nesouhlasim tedy s vami obema. (jen v bode chovani ano).
  • Hnisavec
    jááj sorry, že sa bránim voči nevyprovokovaným urážkam...ale ok nemá zmysel sa doťahovať v inter.diskusii...máš pravdu...čús, idem robiť dačo užitočnejšie
  • MickeyMutant
    Jsi nejlepší v Dark Souls 1, 2, jsi nedostižný v metaforách s Louvrem a šťavnatými steaky a jsi nejlepší v sexu. Jsem ochotný uznat, že jsi machr úplně na všechno, co tě napadne, jen tě proboha prosím, neztrácej čas, běž hrát Dark Souls, věnuj se půvabné přítelkyni nebo zajeď do Paříže. Tvoje dokonalost tu způsobuje, že se ostatní diskutující cítí nesví.
  • Já se na Slovensko necpu, nemám nejmenší důvod. Proč se ty cpeš do Česka, když ses od něj spolu s ostatními bratia před pár lety zcela dobrovolně odtrhl?
  • Hnisavec
    nakoľko som prečítal niekoľko sto kníh po česky a vyrastal na českom dabingu, tak po česky rozumiem možno lepšie ako niektorí Česi *3*

imho v Prahe a Česku som bol asi 10x a mám tú krajinu rád...koľkokrát si bol ty v Bratislave? *3*
  • Tak se podle toho chovej... Zatím jsi předvedl spíše opak.
  • Hnisavec
    nakoľko som prečítal niekoľko sto kníh po česky a vyrastal na českom dabingu, tak po česky rozumiem možno lepšie ako niektorí Česi *3*
  • Právě jsi předvedl, že česky moc nerozumíš... A nebylo to poprvé, viz některé příspěvky od Lojzy, které jsi nepochopil nebo záměrně interpretoval po svém.

Takže ještě jednou po lopatě pro severomaďary a podobné dementy: "Na českém webu pište česky, nebo se nedivte, že vás někteří budou posílat tam, kam patříte (do Uher)."
  • Hnisavec
    nemusíš...on je v prvom rade blb a tí sú v každom národe *3*
  • Hnisavec
    o čem mluvíš? ja rozumím česky, moje intilegence ja dostačujúci na více jazykú, o čem pri tobe silne pochybuju. Vy dva s Jackem ste stracení případ pro Samantu. A ted šup odchod spat do hajan, ústav zavíra *3* *15*
  • Nechápu, co tady ten čobol dělá... Ať se aspoň naučí česky, když už tady chce diskutovat. Na amerických webech též nikdo nepíše francouzsky... Neb ani nesmí.
  • Kvůli šaškům jako jsi ty se stydím, že jsem Čech.
  • Hnisavec
    dilinko ani nevieš ako si vedľa :D mám 7 rokov priateľku, z ktorej by si si ostriekal monitor a o teba by podľa mňa ani bicykel neoprela :D a fakt sa smejem z takýchto detinských príspevkov aké máš ty :). Vypusti paru, pozri si nejaká XXX filmík a neoxiduj tu *3* Podaktorí toho stíhame v živote viac ako len przniť diskusie a pozastavovať sa nad inými
  • Jack1947
    Achjo, zase mame tady celkem nablito tentokrat od slovenskeho kolegy... Kazdy hraje jak dlouho chce, ale vazne nekomu rikat ze to videl z rychliku kdyz v tom nestravil mene nez 500hodin je trochu uboha skoro az poza.

Jsme lidi kazdy vnimame veci jinak (individualne) jenze chovani a slusna diskuze! by nemela protekat mezi radky.

Puvodne bych sem nic nenapsal... fakta jsou dulezita konstatovat.
    *4* Na to se proste (ac nemam toto slovo moc rad) nesmi zapomínat! Ani tady ne!
  • Vidíš? A přes to všechno, co máš, jsi pořád ještě jenom hloupej Lojza...
  • Už se tu prosím tě neztrapňuj... Najdi si na internetu různá použití věty "nějaký důvod to mít musí", kterou přesně diskutér nad tebou použil, a jdi se někam zahrabat. To, že znáš slovo "build" a "NG++" z tebe opravdu nedělá člověka, který ví, o čem mluví. Hinty: buildů jsou tam desítky, na NG++ vůbec nezáleží a finální slovo je: multiplayer. Dobrou noc...
  • Trosku si se sekl? Misto jedne hry hrajes 3 a misto 2000 hodin hrajes 1500 hodin. Predpokladam, ze v tom Louvru jsi taky nebyl co? Vis co Jano, vem tu holku do Parize, at ji taky udelas radost a poznas, ze s tou metaforou jsi to opravdu hodne prehnal. A honit ego na Tobe fakt nemam zapotrebi, mam dum u Prahy, na ktery jsem vydelal sam, mam zenu a 2 deti. Takze i kdyz DS neni spatne, existuji jine hry a travit 900 hodin hranim jedne hry neni prilis smysluplne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit