Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zaražený prdy?
  • ten graficky styl je divnej, na to ze je to postapo to nema zadnou atmosferu, je to takove nemastneneslane, nic co by se dalo nejak extra pochvalit, proste obycejna tahovka na kterou se rychle zapomene.
  • p.s.
    takovy pocit stisnenosti
  • zda se mi to nebo to ma docela linearní leveldizajn
  • smejki
    dan kafe nepije
  • smejki
    neumím číst, hrát, poslouchat a mluvit najednou. to všechno beze zvuku. s tim se holt smiř.
    Sám jsem byl překvapen, jak náročné to je a jak to ovlivňuje gameplay.
    Nevnímal jsem popisy ničeho, nevnímal jsem počty hitbodů, nepamatoval si AP county postav, zapomínal přebíjet atd.

Na druhou stranu, kdybych to hrál stejně jako v soukromí, bude to možná suprčupr, ale k nekoukání a neposlouchání.
  • By mě fakt zajímalo, co považuješ za dobrou hru. A taky kdes sebral, že je to zabugovaný.
  • Nevite, kde je to video s Fargem, jak se tam ma mluvit o Limonadovem Joeovi? Nejak to nemuzu najit.
  • vonTossis
    Nevím. Opravdu hodně jsem se na to těšil, ale prostě teď nevím. Divinity splnilo nad plán a tady se začínám obávat zklamání. Průměrnou (podprůměrnou) grafiku vem čert. Ale nějak tomu chybí atmosféra, nelíbí se mi souboje a je tam tolik brouků, že vydat by to měli tak za rok. Ale uvidíme. Rád bych se pletl.
  • Nevim jestli desetileti, ale rozhodne je to za posledni dobu jedno z mala dobre udelanych rpg, od Larianu jsem cekal lecos, ale rozhodne ne ze z toho bude takova pecka :) zpetne mne mrzi ze jsem to nebacknul, ale koupil az na steamu.
  • Mne sa Wasteland hrateľnosťou páči :) súboje mi pripomínajú xcom, ktorý ma dosť bavil, a prostredie môj milovaný fallout. Ale keď som videl tú grafiku, tak som čakal že na svojom nie práve výkonnom notebooku to aj tak rozbehám v pohode. A ono hovno, niekde sa to ta začne sekať že to jenehrateľné a niekde to ide úplne vpohode, neviem čo si o tom myslieť
  • zaprasena pustina, zaprasena grafika, stylizace *5*
  • Grafika mozna neni High-end super uber,ale je uplne v pohode. Obzvlaste na tenhle typ her.
    Vazne me zarazi ze lide u takoveto sympaticke grafiky nadavaji na osklivost,ale zaroven dokazi obhajovat kostickovanou grafiku u jinych her,nebo detsky vypadajici grafiku u her jako WoW ,SWTOR nebo Wildstar,ktera je pro me zabijakem jakehokoliv vciteni se do hry a tudiz i zabavnosti.

Ale soude podle plusu a minusu to spise bude tim,ze dva tri super trollove zase dostali v ustavu volno a pisou nesmysly. *16*
  • Alucard
    Jo jseš divnej bro... prý desetiletí, jsem si ucvrkl do kalhot...
  • Alucard
    Vypadá to stejně lacině a infantilně jako Divinity, snad to zachrání PoT, jelikož tyhle dvě hry jsou nehorázné srákory...
  • Kein
    Asi jsem divnej, ale Divinity je pro mně bomba desetiletí....a nebo jsi divnej ty.
  • Kein
    Prosím tě, jak si přišel na to, že odsud diskutéři prchají? A jak jsi se dovtípil jejich důvodu, pokud ano?
  • Naprosto souhlasím. Velice vtipné texty (Politician perk = +2 char, -1 int :) ), lariánská nápaditost (mluvící zvířata, dva charaktery, teplá dvojice, maniodepresivní kostlivec, atd.), ohromný smysl pro detail, hluboké sidequesty, promakané dungeony, těžké souboje, mraky logických hádanek, dlouhá hra...... ještě můžu dlouho pokračovat. Opravdu od Witchera jedničky nejlepší RPG co jsem hrál.
  • na grafiku dlabe pes, zkuste si to zahrat, je to aspon pro mne neuveritelne zabavny :) jsem rad ze jsem backnul, doparim todle, bude pilars of ethernity a pak rovnou na pokracovani planetscape torment, po par letech konecne neco pro mne a hned 3 pripadi :) k tomu nedavno divinity, co vic si muzem prat ?
  • niektore stranky by mali mat povoleny vstup od 20+ a aspon ako tak zdravy psychicky stav lebo toto tu citat od tych nastrocnych mamickynych princezien to je katastrofa.
    clovek si casom prerazi lebku fejspalmom.
    sector to iste

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit