Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kein
    No hra mě ani teď moc neoslovila...přijde mi to jako low cost Fallout Tactics...rozhodně se to, z toho co jsem viděl a hrál, nepodobá klasickým Falloutům 1 a 2. A ano vím, není to Fallout, je to Wasteland, ale Fargo měl hubu plnou Falloutů.

Jo a ehm.. na Steamu chtějí za tohle 45 éček?....ale buďme rádi za každou hru, hrát nás jí nikdo nenutí. Zatím.
  • Eh, hovoříme o stejné hře? Vždyť je to nejlepší fantasy izometrické RPG za posledních, no téměř deset let? Od té doby co vyšlo NWN 2 jsem opravdu lepší nehrál. Taky jsem byl z počátku skeptický, ale v momentálně jsem do něj ponořený až po uši. Wasteland může být kdoví jaké, ale Divinity Original Sin se povedla na jedničku.
  • Inquisitor
    Pavle začni pod videa psát proč to není hned na youtube ve 720p, nebo je tady z toho pokaždý panika :)
  • šmejkal je mimo, četl jsi od něj nějakou recenzi? ten člověk prostě neví, snad už nebude tolik psát když teď fulltime nosí vávrovi kafe
  • Teda, ani nemuzu verit, ze je to ten stejny smejki jako z vaultu silene brahminy. Hraje to jako uplna lamka - divi se, ze dvere nejdou lockpicknout, kdyz se tam vyslovene pise "high tech electronic lock", to stejny v blede modrym u toho druheho sejfu. Misto toho to svadi na to, ze je to alpha... *7*
  • Máš pravdu, to jsem nevěděl.
  • Keyz
    Jsem překvapen u šancí na zásah. Jestli jsem viděl zatím v rychlosti dobře, tak to již není 30% na 1 centimetr s brokovnicí jako bylo někde v první verzi. To bylo něco neskutečného.

Na pohled ale hnus. Realistická grafika vypadá opravu blbě, když na to nejsou prachy.. Jak ta hra měla vypadat jestliže by to sotva vybral, když to vypadá jak to vypadá po velkém úspěchu na KS...Zase by to mělo jet na každém křápu i když beta se sekala jako prase při velkém oddálení. Tak to jsem zvědav.

- Tedy aby ty možnosti a volby byly extra propracovány, když to jinde asi zářit nebude. Divinity:OS ukázalo, že to jde i jinak a tam se navíc vykašlali na realistickou grafiku.
  • zase jeden co nepochopil, že youtubu chvíli trvá než uploadne video v kvalite 720p
  • 360p, we meet again *15* *15* *8*
  • Hoši, to si děláte prču s 360p na youtube, je to nekoukatelné.
  • sak lebo fanboy..aj keby hra vypadala jak hovno(ma k tomu blizko) tak to tu bude ospevovat a spominat na mladost
  • Já to nijak neočekával a byl jsem opravdu velmi mile překvapen, takže s tebou nesouhlasím.
  • to je spis jeden a ten samej bez udu *5*
  • Hnisavec
    Pritom to Pillars of Eterniti vyzerá totálne úžasné a must have....nádherne, so silným zmyslom pre estetické cítenia i hratelnostne na úrovni.....to keď porovnám s Hnojlandom je to ako Ferrari a škodovka. Vidno, kto do toho dal naozaj srdiečko a prostriedky.....Obsidiáni sú skrátka talentoví machri.....Fargo nakoniec asi ozaj skrachoval preto lebo bol neschopný mastodont, čo zverené prostriedky rozfrckal a nemá nato....
  • VaZqeZ_EU
    Musím přiznat (i když nerad), že ta grafika nic moc... Třeba se z toho vyklube fajn hra ale ta grafika *9*
  • Majkl
    nemáš pravdu
  • ofc to dostane minimalne 8/10..lebo oldskuul
  • Hnisavec
    ruku do ohňa by som zato nedal, že mu pribudla v ST.Tropez nejaká pekná jachtička a lambíčko prepísané cez 4 firmy na nejaký tatkov outsourcing....holt pre miliardárov platia iné zákony ako pre chudobnú verbež, ktorú cicajú a zdierajú i z tých otrokárskych almužien
  • Hnisavec
    ak sa ti Wasteland 2 páči mal by si ísť k očnému...máš vážny problém. A nešoféruj dovtedy auto....
  • janchor
    Přitom takový překladatelský oříšek!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit