Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Někdy vám nezavadím, hrát takové kraviny a pak tomu solit takové čisla, jelikož se to prostě čeká. Takže další KC- další hovadina, další 8 /10
  • 360p, we meet again *15* *15* *8*
    • zase jeden co nepochopil, že youtubu chvíli trvá než uploadne video v kvalite 720p
      • Máš pravdu, to jsem nevěděl.
  • na grafiku dlabe pes, zkuste si to zahrat, je to aspon pro mne neuveritelne zabavny :) jsem rad ze jsem backnul, doparim todle, bude pilars of ethernity a pak rovnou na pokracovani planetscape torment, po par letech konecne neco pro mne a hned 3 pripadi :) k tomu nedavno divinity, co vic si muzem prat ?
  • Grafika mozna neni High-end super uber,ale je uplne v pohode. Obzvlaste na tenhle typ her.
    Vazne me zarazi ze lide u takoveto sympaticke grafiky nadavaji na osklivost,ale zaroven dokazi obhajovat kostickovanou grafiku u jinych her,nebo detsky vypadajici grafiku u her jako WoW ,SWTOR nebo Wildstar,ktera je pro me zabijakem jakehokoliv vciteni se do hry a tudiz i zabavnosti.

Ale soude podle plusu a minusu to spise bude tim,ze dva tri super trollove zase dostali v ustavu volno a pisou nesmysly. *16*
    • zaprasena pustina, zaprasena grafika, stylizace *5*
  • KIMCID
    ty mapy mne přijdou malé?nebo spiše prostor použitelný v nich.
    • smejki
      jsou tam i mnohem větší a otevřenější
      • ok diky za info
  • VaZqeZ_EU
    Musím přiznat (i když nerad), že ta grafika nic moc... Třeba se z toho vyklube fajn hra ale ta grafika *9*
  • Inquisitor
    Pavle začni pod videa psát proč to není hned na youtube ve 720p, nebo je tady z toho pokaždý panika :)
  • Kein
    No hra mě ani teď moc neoslovila...přijde mi to jako low cost Fallout Tactics...rozhodně se to, z toho co jsem viděl a hrál, nepodobá klasickým Falloutům 1 a 2. A ano vím, není to Fallout, je to Wasteland, ale Fargo měl hubu plnou Falloutů.

Jo a ehm.. na Steamu chtějí za tohle 45 éček?....ale buďme rádi za každou hru, hrát nás jí nikdo nenutí. Zatím.
  • Alucard
    Vypadá to stejně lacině a infantilně jako Divinity, snad to zachrání PoT, jelikož tyhle dvě hry jsou nehorázné srákory...
    • Morraw
      Divinity vypadá jako staré rpg od Black Isle, akorát ve 3D. Míra detailů je tam naprosto stejná. A jestli nerozumíš tomu světu, tak nemůžeš rozumět ani použitému grafickému stylu.
  • No kdybych si měl vybrat, jestli hrát Wastelands 2 nebo si nechat vymáchat faluse v kyselině, tak si radši vyberu to druhý. *5*
    • Tim by jsi udelal lidstvu velkou sluzbu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit