Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: Honza s Pavlem hrají postapokalyptické RPG Wasteland 2
21.8.2014 | Redakce Games.cz
94 příspěvků
-
Mne sa Wasteland hrateľnosťou páči :) súboje mi pripomínajú xcom, ktorý ma dosť bavil, a prostredie môj milovaný fallout. Ale keď som videl tú grafiku, tak som čakal že na svojom nie práve výkonnom notebooku to aj tak rozbehám v pohode. A ono hovno, niekde sa to ta začne sekať že to jenehrateľné a niekde to ide úplne vpohode, neviem čo si o tom myslieť
-
-
...že to je špatně optimalizovaný?
-
-
Nevím. Opravdu hodně jsem se na to těšil, ale prostě teď nevím. Divinity splnilo nad plán a tady se začínám obávat zklamání. Průměrnou (podprůměrnou) grafiku vem čert. Ale nějak tomu chybí atmosféra, nelíbí se mi souboje a je tam tolik brouků, že vydat by to měli tak za rok. Ale uvidíme. Rád bych se pletl.
-
-
No ona ale i ta grafika dotváří celkovou atmosféru. Nevím, co na to říct. Z některých screenů mám dobrý pocit a scenérie se mi líbí, některé ale vypadají hůře jak první Fallout.
-
-
Nevite, kde je to video s Fargem, jak se tam ma mluvit o Limonadovem Joeovi? Nejak to nemuzu najit.
-
zda se mi to nebo to ma docela linearní leveldizajn
-
p.s.
takovy pocit stisnenosti -
-
zaražený prdy?
-
-
ten graficky styl je divnej, na to ze je to postapo to nema zadnou atmosferu, je to takove nemastneneslane, nic co by se dalo nejak extra pochvalit, proste obycejna tahovka na kterou se rychle zapomene.
-
Pritom to Pillars of Eterniti vyzerá totálne úžasné a must have....nádherne, so silným zmyslom pre estetické cítenia i hratelnostne na úrovni.....to keď porovnám s Hnojlandom je to ako Ferrari a škodovka. Vidno, kto do toho dal naozaj srdiečko a prostriedky.....Obsidiáni sú skrátka talentoví machri.....Fargo nakoniec asi ozaj skrachoval preto lebo bol neschopný mastodont, čo zverené prostriedky rozfrckal a nemá nato....
-
-
Hlavně PoE už má asi 4 dny betu a článek na Games žádnej...
-
-
Hoši, to si děláte prču s 360p na youtube, je to nekoukatelné.
-
Haha, vypada to fakt špatně. A když sem to tady od začatku prohlašoval tak sem byl uminuskovan k smrti :D... Zlaty Pillars of ethernity nebo Divinity :)
-
hmm..falouty ma chytili hneď...toto ma odpudilo hneď *6*
-
-
taky bych si dal radši Fallout IV
-