Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: Honza Vrobel hraje fantastické akční RPG Bloodborne
31.3.2015 | Redakce Games.cz
49 příspěvků
-
nič v zlom..ale kvôli tomuto...si kupovat konzolu namiesto pc?..ee.... *1* ...mno a ten obraz bol hrozný teda..:/
-
Tak že to bude rubačka stejně jako DS bylo jasný už když to ohlásili. *1*
-
Tak ano je to jako DS a další "moderní hry" já jim říkám Shift hry, protože jde o to mačkat tisíc krát Shift kolem nepřítele a jednou za čas udeřit a zase jednou za čas zemřít,
-
Hele proc na tom youtube videu ten hrac uskakoval parakotoulama a to ten hrac v Gamesplay vubec nedelal, to umi jenom nejaka postava, nebo to neumel on? :-)
-
Gamesplay mi potvrdil, co jsem si myslel po shlednuti nekolika walkthrough a obrazku. Je to obycejna rubacka a nic vic. Urcite by me to nebavilo, stejne jako Dark Souls, coz byla zajimava hra zpocatku, ale vzhledem k castemu umirani a nepochopitelnemu respawnovani nepratel, pro me nehratelne.
-
Porovnávat konzole s PC nemá smysl. Heuréka.
-
Líbí se mi, jak v games i v hrej.cz se nikomu nechtělo recenzovat tuhle hru. *1* Nedivím se...
-
No to nevíš to je náš vrchní detektív, tam kde končí etika nastupuje Inspektor Tanbou aby rozlouskl každý zapeklitý případ, tedy takový že spotřebitelé mají svá jasná práva. běda jak je někdo poruší. *3*
-
Co to třeba brát s větším nadhledem a neanalyzovat pod drobnohledem každé slovo a větu, kterou Pavel vypustí? Tobě by se to asi taky nelíbilo, ne?
-
Byl to dobrej Gamesplay přes ty menší komplikace a pixelizaci...mám pocit že jsem snad poprvé viděl živě Honzu Vrobela. (fc minule jsem neviděl) Třeba bi to byl námět nq nějaké souls/nebo bloodborne speciál... (i když bych radši za další Elít:Dangerous).
-
Čas videa 8:49:
"Předtím než budeme pokračovat v intru tak je nutný říct že Bloodborne byť běží na nabušený PS čtyřce ..."
Skrytá reklama nebo je ta "nabušená PS4" míněna v době i7 procesorů vážně? Nestojím o flame a konzole jsou mi celkem volné stejně tak jako high-end PC, ale přeci jenom, ta věta působí divně. -
Klobouk dolů... takže ted hurá na druhou hru pěkně odzačátku když už víš co a jak.
-
Já jsem je zkoušel pobít a i útěk a pak mně stejně dorazily, je to těžká hra ale vadí mi že nepřátele co si už pobil jsou tam znova. Kdyby aspon třeba zmizeli nebo nevím bylo jich méně... to je fakt těžká hra. Bloodborne je asi podobné.
-
Panove,tak dohrano!Na chvili vypadl proud,a safe date v haji!Safe data i corrupted.Neco mam na flasce,ale stoji to zapr. *15* .Grafika dobra,ale myslel jsem,ze to bude jak v tech filmacich,kdyz hra je v demu.
-
Tak ty by jsi měl hrát nejlépe jen tak na mobilu asi.
-
Dělá to jen mi, že je ten obraz takový zrnitý i při 1080p? Současně mi jede na youtube taky video ve fullhd a nezrní :P čím to je,čím to je ? ;)
-
To skusim na toho tretiho bosse!Nahazu na nej olej,vemu si sekeru a sapalim ji tim ohnivim papirkem.Dik zaradu.Hraju tenhle typ hry skoro poprve,zkousel jsem demons souls,ale jak me zabil ten velkej rytir,tak jsem to dal do krabicky,a uz jsem to nezapl.
-
Mě to nevadí. Umím anglicky.
-
Výborný GamesPlay.
P.S. Zdá se mi to, nebo je Vrobi krajně sofistikovanější hráč než Pavel? To jeho 'udělej koutol' atd. zavánělo trollingem a předpojatostí. Vždyť tam chodit nemusel.