Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda obrazu, pupky slušný, je vidět, že se máte dobře *1* Taky jeden mám, ale chybí ten PS4 + božárna Bloodborne. Jo, jo, všechny cesty vedou na You Tube a do ledničky *1*
  • Tohle neni hra pro me,souboje z panakama me bavi,grafika a atmosfera paradni,ale ta nevyvazenost,to me svete!Panaci jednoduchy,ale ty bossove!Clovek se tam proseka jako prd,a prijde boss dve rany a muzu jit zas takovou dalku!Ikdyz mam otevreny zkratky,tak je to dalka.
  • Vogon
    Když po někom hodíš oil urn, tak mu budeš více ubírat ohněm. Dávej si bacha abys neměl moc insight, protože to zvýší obtížnost hry.
  • Vogon
    Ten "spoiler", za který jsem byl osočen, je houby spoiler. Je to informace, kterou získáte z itemu co vám padne poté co zabijete prvního bosse.
    Nerad bych tímto ohrozil "výbornou" reputaci časopisu Score, ale to že pán V(ochraňme jeho jméno předtím, aby si s ním široká veřejnost spojovala tuto ostudnou událost) neměl o této informaci ani zdání, i přesto že píše recenzi, je krajně podezřelé.
    Toto by se určitě u skvělých recenzentů z brilantního časopisu Level určitě nikdy nestalo.
  • Zesili,jako ze se zblazni,furt a furt utoci,nemuzes uskocit ani si dobit zdravi,na podruhy to uz nejde vubec,boss pouziva ty nejtvrdsi komba.
  • sane, movesety, abominationy... bud mluvte anglicky nebo česky, tento mix je akorát přes držku, za 10 minut jsem to musel vypnout.
  • Na co je ten oil urn?Jenze to hraje,jako prvne zaplou hru,ten boss je v klidu,kdyz se ti nepovede,a pujdes tam podruhy,tak si ani neskrtnes!Jakoby zesili a furt utoci ani zdravi si nedobijes.
  • Keyz
    https://www.youtube.com/watch?v=Vj1DJH20Xco&list=PLRr5L69yg_kGtlKrCgFBTR3GFQmEVzsk_

Když víš jak na to, tak to jde to jako vždy lehce.
  • Jsem u 3bosse,a uz fakt nemuzu,postavu mam vyladenou,potvory seknu na dva seky,ale ty bossove jsou tesky!Ten fotr,ten me nenechal dat ani zdravi!Maj tam buggy,kdyz jdete poprvi k bossoj,tak je pomerne v klidu,ikdyz me sejme,jdu podruhy zesili a nenecha me dat ani zdravi,musim vypnout hru a zase znovu nahrat,a zas je vklidu a pak ho dam.Na podruhy to nejde.Cloveka proste nenecha ani nabyt zdravi,to byl problem u fotra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit