Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: Honza Vrobel hraje fantastické akční RPG Bloodborne
31.3.2015 | Redakce Games.cz
49 příspěvků
-
Co se to poslední dobou s games děje? Zamrzají streamy, nebo mají příšernou kvalitu (jako včera), odhlašuje se chat, vypadávají diskuze, často se na stránky nedá dostat vůbec...
-
-
tak kdyz streamujou z nabusenych masin jako je ps4, nelze se divit nicemu *5*
-
-
Škoda obrazu, pupky slušný, je vidět, že se máte dobře *1* Taky jeden mám, ale chybí ten PS4 + božárna Bloodborne. Jo, jo, všechny cesty vedou na You Tube a do ledničky *1*
-
Dělá to jen mi, že je ten obraz takový zrnitý i při 1080p? Současně mi jede na youtube taky video ve fullhd a nezrní :P čím to je,čím to je ? ;)
-
Tak na tenhle gaysplay budu potřebovat krabičku papírových kapesníků *14*
-
daleko menší rubačka než Pillars of Enterinity. V Bloodborne jsou pasáže, když nebojuješ a jen zkoumáš, objevuješ. Pillars of Enterinity je proti tomu linearní rubanice s milion nepřáteli na mini mapě, takže buď jen čteš nebo mlátiš potvory tím nejnudnějším combatem historie...
-
-
Nahlášeno za porušování nových pravidel. Prosím redakci o ověření si, čí nick byl založen dřív a eventuelně zabanování tohoto zakomplexovance, který stejně píše jen bludy neslučující se s realitou.
-
Prosím vás neposlouchejte ho. Včera jsem plnil úkoly a prozkoumával první velké město Defiance Bay. Za celé 4h jsem tam měl jeden souboj. Bral jsem to dokonce jako odměnu, po tolika hodinách čtení textů a rozhovorů.
Nevadí mi když se někomu hra nelíbí, ale vadí mi lži. -
tak každá kdo hrál Dark souls tak ví o co jde. Stále repetetivně dokola kosit hordy stejnýc nepřátel.
-
Nejdřív jsem chtěl napsat sálodlouhou odpověď pojednávající o rozdílech mezi oběma hrami a argumenty proč jsi blbec.
Nakonec se asi nenechám vytrolit.
-
-
Altar of Plagues!
-
nič v zlom..ale kvôli tomuto...si kupovat konzolu namiesto pc?..ee.... *1* ...mno a ten obraz bol hrozný teda..:/
-
bejvavalo, ted se konzole odkopaly s tema jejich loadingama, jak moc je vyhodna sdilena pamet *5*
-
Panove,tak dohrano!Na chvili vypadl proud,a safe date v haji!Safe data i corrupted.Neco mam na flasce,ale stoji to zapr. *15* .Grafika dobra,ale myslel jsem,ze to bude jak v tech filmacich,kdyz hra je v demu.
-
-
Klobouk dolů... takže ted hurá na druhou hru pěkně odzačátku když už víš co a jak.
-
-
Čas videa 8:49:
"Předtím než budeme pokračovat v intru tak je nutný říct že Bloodborne byť běží na nabušený PS čtyřce ..."
Skrytá reklama nebo je ta "nabušená PS4" míněna v době i7 procesorů vážně? Nestojím o flame a konzole jsou mi celkem volné stejně tak jako high-end PC, ale přeci jenom, ta věta působí divně. -
-
Porovnávat konzole s PC nemá smysl. Heuréka.
-
Co to třeba brát s větším nadhledem a neanalyzovat pod drobnohledem každé slovo a větu, kterou Pavel vypustí? Tobě by se to asi taky nelíbilo, ne?
-
-
No to nevíš to je náš vrchní detektív, tam kde končí etika nastupuje Inspektor Tanbou aby rozlouskl každý zapeklitý případ, tedy takový že spotřebitelé mají svá jasná práva. běda jak je někdo poruší. *3*
-
-