Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme Alien Isolation
9.10.2014 | Redakce Games.cz
61 příspěvků
-
Nedávno jsem se zapřisáhl, že už žádnou AAA hru nechci ani vidět. A ejhle tohle na moji makovičku.
Nepochopil jsem, jak funguje ten druhý herní režim SURVIVE. Je to tak, že v něm odpadá kritizovaný začátek a konec hry? -
-
Nevim jak konec ale zacatek je perfektni !! Krasne postupne buduje atmosferu . ;-) .Fakt nevim co by tam Dobrovskej chtel .
-
Nehrál jsem, ale pochopil jsem to tak, že budeš procházet nějakou část mapy, kde budeš plnit úkol, přičemž po tobě půjde Vetřelec. Předpokládám, že v tomhle módu není příběhová linka, a půjde tedy v zásadě o režim pro "strachomilce" :)
-
-
a hlavní hrdinka na konci zemre (pro ty co to ješte nehráli - pozor spoiler)
-
-
Chtěl jsem napsat jak trapnej si...ale zdá se že to dopsali jiní jo trapák. Navíc kdyby to ta byla pravda vid. *7*
-
Hlavně, že to tady stále je a vyjebaný cenzor to nesmaže. Raději maže normální příspěvky.
-
-
jsi hňup
-
pokial viem, tak neumrela.
na zaciatku filmu aliens, kde sa ellen dozveda, ze jej dcera umrela na starobu.
cize, nie je mozne co tvrdis ty.
"Amanda died at the age of sixty-six, two years before her mother's return fifty-seven years after her initial disappearance. Sometime before her death she married, taking the name 'McClaren', but had no children.."
presne, je to tak i vo filme Alien.
ked uz chces spoilovat, know the facts b1ch! -
-
jak vymazem svoju spravu? -.-
-
-
tazko to moze byt spoiler u filmu z 86. roku
-
-
ano, s tym som aj pisal ten povodny text.
ale potom ma napadlo, ze nie kazdy pozna Alien lore, tak pre niekoho moze byt aj spoiler toto a aspon si hru tak "uzije" viac
-
-
-
-
Jen na konci? To seš dobrej, Pavlovi v gamesplayi zemřela hned několikrát.
-
Teba si najdem a budes utekat k matke pod suknu.
-
Kristova noho. Blbost. Tedy pokud tvůrci neobešli druhý film a skutečnost která byla Ellen Ripleyové sdělena ve speciální edici Vetřelců (Což se mi zdá jako úplná blbost). Každopádně seš obyčejný hňup už z to důvodu že když už chceš spoilerovat tak to máš dát na začátek textu ty HOo-VAa-DOo.
-
Si ty kar
-
-
Jsem rád že jsem si Gamesplay nechal ujít, věřím že to byla podívaná ale kazit si hru? spoily to fakt ne... stačil ten nehezký spoileer s tou ventilačkou tady v diskuzi (!!) díky , možná jedna z nejpodstatnějších částí a ted už se bát nemusím. *7*
-
-
pockej, pockej, jestli jsi pravej jack, tak ten tu rikal, ze nema dx 11 kartu, ten si to zahrat nemuze *5*
-
-
Ale vlastní old-gen konzoli.
-
-
Jen se neboj a schovávej se v šachtě, nepos**ný mu chutnaj víc *1*
-
-
Ještěže jsem se nedozvěděl že nakonec AI vetřelce je jen slepě naprogramovaná tak aby jen následovala hráče, i když ono to tak jaksi je ne? hmm radši se nechám překvapit.
-
-
Ver tomu ze na hard obtiznost je to asi nejtezsi protivnik co sem ve hrach videl ted jsem opakoval jednu lokaci vickrat za sebou a pokazdy se zachoval trochu jinak a vzdycky me vycmuchal :-D konecne jsem to dal .ale nervy z toho v prde.. :-D
-
-
Ok, takto zkusím... ( ještě že se dá změnit obtížnost během hry) néé jako BO2 kde jsem to kvůli chybě musel dopařit v easy obtížnosti což byla potupa už u tak krátké hry.
-
-
-
-
-
Mimochodom Alien Islation ma neoficialnu podporu Oculus Riftu. Je v hre ale standardne nieje aktivovana. Uz sa podarilo zistit ako to zapnut a v zasade to funguje. Tesim sa na vyskusanie :-)
-
Už se někomu podařilo ochočit si vetřelce? Mně jo, aportuju mu židle a on mi je nosí!!
-
Jinak hraju na HARD. Hraju to asi 5 hodin a stále nejsem ani v 7 misi kterou Pavel hrál. S mym připosranym stylem se to délkou natáhne možná až na Skyrim *1*
-
Tak tohle určitě grát nebudu *1*
-
Pusobí to na mě jako by koncept hry stavěl na tom že postava je z vetřelcem svázaná tak 30 m dlouhým neviditelným lanem. Když si hrdinka prdne (vystřelí) tak vetřelec je tam v mžiku, vypadá to jako by se děj odehrával v 4+kk a né na obrovské vesmírné stanici.
Připouští vůbec tvůrci variantu že Ripley by se mohla pohybovat na jednon konci stanice a vetřelec na druhém? -
-
ok ban uz nemam takže:
obcas např tomu alienovi uteces, to kdyz nasednes do tramvaje a zmenis level... tam poté na zacatku neni. Ale pak se ti stane, že se najednou rozjede alarm "security is compromised" a ty víš, že tě už dohnal a prolomil se do toho levelu. A ten pocit je fakt zlej... :D
No a pak je samozřejmě s tebou na tom levelu, nevim kam by měl chodit jinam... snaží se tě tam najít prostě.
Ve výsledku to každopádně funguje nádherně, byl sem fakt skeptik a ta hra me presvedcila o opaku!
Uz se pomalu stmívá..... , za chvíli to zapnu, tesim se na tu atmosféru se sluchátkama, se zas zes**ru :D za mě 9/10 prostě MINIMALNE
Jinak Optimalizace?! Nádhera, tleskám a klaním se! Mam PC 3roky stary, Phenom II 4*3,6ghz HD6770, 8gb ram, stálo mě 18k. A hraju 1920*1200 vše na nejvyšší ultra total SMAA T2x HDAO+ real time radiosita atd a jedu 40-60fps. Pro lidi co se zajimaj o grafiku vic (a maj AMD) tak rozhodne čekněte tohle http://community.amd.com/community/amd-blogs/amd-gaming/blog/2014/10/07/high-tech-fear--alien-isolation Ta hra je TECHNICKÁ LAHŮDKA!!! -
skoda ze mam ban, jinak bych rad odpovedel ze svy zkusenosti se hrou
-
ono by to šlo udelat jenže to by tam muselo byt vetrelcu víc, čili hra na motivy druheho dilu (vetrelci). to by mne taky bavilo víc, survival se zbranemi
-
Vetřelec se za tebou teleportuje, aby byl stále ve stejném levelu, jako ty. Vzhledem k tomu, že je hra postavena na tom, že mu musíš zdrhnout, tak by bylo dost trapné, kdyby se zasekl někde na druhém konci stanice a ty si po zbytek hraní ani jednou nepotkala...smiř se s tím.
-
Jasny, pujdou kazde z jedne strany stanice, v pulce se potkaji, a hra skonci krasnym filmeckem *1*
Nevim jak jinak docilit toho aby byla hra napinava, nez kdyz na tebe bude utocit vetrelec!
Ty to snad vis? -
Podle mě se Vetřelec posouvá s tebou po levelu a to z toho důvodu aby ti prostě neustále šlapal na paty. Vážně bych nechtěl aby Vetřelec utek na druhou stranu stanice a já si v klídku dohrál zbytek hry.
-
-
Já bych třeba uvital nějaký prvek náhodnosti a překvapeni né vědomi že hluk se automaticky rovná naběhnuti vetřelce. Ale jak už řekl recenzent tvůrci nastavili nějaká pravidla a buď je hráč přijme a koupí nebo né. *6*
-
-
Co jsem zatím odehrál, tak to také funguje. Někdy jsou to vyloženě scripty u nějakého důležitého momentu, ale už několikrát jen tak jdu a najednou - rachot v šachtě/sliz tekoucí ze stropu přímo uprostřed chodby, kterou musím proběhnout... *1* A to je potom na infarkt - hledat OKAMŽITĚ něco, kde se schovat *1* *1*
-
Nebo si to stáhne.
-
-
-
-
Byl jsem v půlce ventilace. Z vlastní zkušenosti vím že pokud vás Alien vidí do ventilace vlézt, vleze tam za vámi.
-
-
tak to sem naštěstí nezažil, ta hra mě fakt děsí, nevim esi bych tu situaci zvlád bez ESC... :) je to fakt na hranici mejch schopností, tu hru hrát... a to sem se považoval za poměrně otrlého.
-
-
Koukám už po konci gamesplaye. Nevím jak se to probíralo v chatu. Pavel říkal že za vámi Alien nevleze do ventilace. Toto tvrzení z vlastní zkušenosti vyvracím *1*
-
-
Za mnou teda nikdy nevlezl. Nehrál jsi to na hard?
-
-
Na medium tam leze taky.
-
Ale hard je doporucena obtiznost! *3*
-
-