Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme českou real-time strategii Factorio
9.1.2017 | Redakce Games.cz
57 příspěvků
-
On tvrdil, že je PCčkář? Slušnej stihomam. Měl bys vyhledat odbornou pomoc, ať brzo nedostaneš game over i v reálu...
-
Jak se to vezme. U této hry je to spíš zajímavý a pěkný grafický design, než špatná grafika. Třeba u Star Citizen by jste toto opravdu nechtěl. *13*
-
To je pravda no, PCčkáři serou na grafiku u PC her, pak jdou frustrovaně poblít diskuzi o Last Guardian, kde řeší grafiku, která je navíc v pohodě *15* To by se jeden z toho dosral.
-
No oni neměli takový finance na začátku vývoje factoria, proto ta grafika, ale věřím že jestli budou dělat po factoriu další hru že to bude pecka. Ocenil bych budovatelskou strategii se vším všudy *12*
-
Na grafiku kálí canis lupus albus, když je hra zábavná.
-
urcite uzasna hra, jen skoda toho zpracovani, na grafice to chce zamakat pani vyvojari, dneska jsme uz jinde a ne v roce 2002.
-
Ekologové jsou jako meloun, na povrch zelení, uvnitř rudí.
-
O tom to podle mě je, musíte buď někam dojít, nebo vše automatizujete, a nemusíte nikam běhat, vše je mnohem rychlejší a snadnější.
-
Nemusíte hrát za panáka, je tam i sandbox mod, kde panák odpadá a máte to jako "strategii" jak píšete.
-
Zkus Tyto Ecology, zelená hlavo, pokud to myslíš vážně tak přestaň používat věci co díky tomu máš...
-
Škoda, že hrajete za panáka a tedy vše musíte dělat skrz panáka. Někam dojít, na něco osobně kliknout apod. Otrava.
Kdyby to bylo jako strategie kde si buduji tak by to bylo přehlednější. -
Myslím, že je to troll :) Ale jinak tohle se mi právě na té hře líbí. Jestli chcete ekohru, zahrajte si poslední 2 tituly ANNO. Tady se mi naopak líbí to, že vy jste ten "špatnej" a děláte špatné věci pro vlastní přežití.
-
FFVII si zahraj *3*
-
Abychom podporovali eko-terorismus? *7*
-
aneb nestačí že jsme vyťežili Zemi, jdeme plundrovat ješte vesmír. Príšte bych uvítal hru o ochrane životního prostredí
-
Hm, asi si to znova dám. Je to fakt návykový. Akorát po tom, co jsem viděl speedrun, se mi do toho moc nechce. Jak někdo může být tak rychlej :D
https://youtu.be/IL-kB3gdVIs -
Jo, factorio je opravdu povedená návykovka. To se jim povedlo :)