Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme Dark Souls III
12.4.2016 | Redakce Games.cz
336 příspěvků
-
Nahráno cca 10 hodin na PS4, bez jedniného problému. Naprostá spokojenost. Skloubili vše co jsem měl rád z předchozích dílů série a vznikl dokonalý mix. Nemůžu se dočkat až si zahraju dál, cca 6 bossů dole. Praise the sun!
-
-
... nemôžem len súhlasiť. DS3 je fakt vyšperkovaný. Ako som bol s 2-kou sklamaný tak to teraz chlapi dali do poriadku. O nejaký level je trojka ľahšia ale o to viac atmosférickejšia. ;)
-
za 10 hodin 6 bossů? To jsou ti bosové takové srágory? V DS1 bys na první hraní 6 bosů za 10 hodin nedal. Dáš první 2 (asylum demon, taurus demon), pak se zasekneš na drakovi na mostě než tě napadne ho oběhnout, pak se zasekneš na capra demonovi (hodně tuhý boss díky malému prostoru k boji) a nejspíš už jsi někde 15-ti hodin
-
-
Tak pravě jsem postoupil do dalších lokací a jestli to předtím bylo lehké tak tedka je to úplný opak. Kdo bude tvrdit že ta hra je easy tak se nedostal dost daleko. Poslední dva bossové co jsem potkal co se týčwe náročnosti jsou na úrovni Kose a toho posledního fightím už asi po30cáté....1zásah se rovná smrt takže parádička. Tohle jen tak nedohraju :D
-
Mně spíš šokuje, že se někdo zaseknul na drakovi na mostě, než ho napadlo, draka oběhnout :-)
-
-
No já tam teda párkrát shořel, ne že ne =D.
-
-
Každý to má jinak, já mám třeba za 10 hodin dole 4 bosse. A rozhodne to nejsou nejak velke sragory. Taky mam v predchozich hrach tak 200 hodin a davaji zabrat :)
-
nemuzes verit vsemu co lidi pisou, zabil dva bosse pak nejaky 4 tezsi potvory a mysli si ze zabil 6 bossu, nebo keca, nebo nekeca, kdo vi, koho to zajima :)
-
-
Ale tak třeba nekecá, třeba je jenom dobrej =). Já mám dole 9 bossů a ehm ehm 25 hodin.
-
Ve skutečnosti jich bylo možná i 7, počítat trofeje ti teď nebudu. Klidne si najdi můj ps profil, Coltaine_lives ale vyspoilujes si jména bossů. Každopádně co se týče obtížnosti, Bloodborne byl těžší. Dny kdy jsem umíral porad dokola na Romovi už nic asi neprebije.
-
-
co teprve Kos, Luďa či moje oblíbená pavoučníce v tom posraným dungeonu. Božinku, to bylo pokusů...
-
-
Jj, DLC jsem hrál až s postavou v NG+ a Ludwig a Kosák mi dali pěknej záhul. Hlavně Kos, to už jsem myslel že ho nedam, nakonec se nějakou shodou náhod asi na po padesátý podařilo :D. Marie jsem se obával a nakonec padla na první pokus celkem v poho.
-
Souhlas. Maria je skvělá. Navíc po těch vodních pokusech jsem čekal nějakou zrůdu a nakonec zajímavý charakter.
-
Tak DLC to zvedlo na úplně nový level . Kos byl fakt prasarna a ludwig s marií jsou pro mě co se atmosféry a zážitků nejlepší bossové co jsem kdy zažil. Když poprvé Ludwig přešel do druhé fáze a zacla hrát ta hudba tak mi upadla čelist a dodnes ji hledám :D soundtrack něco neuveritelneho
-
-
-
-
Srágory bych je nenazval, spíš mám stovky hodin nahráno ze všech Dark Souls a obvzláště Bloodborne (platinum), takže se tím docela prosekávám. Doopravdy co jsem se zasekl tak bylo jenom na jednom, ale ten mi dal fakt zabrat, dal jsem ho asi potřicáté a na konci mi bušila pumpa jako prase :) Paráda. Hodně mi tenhle díl připomíná Demon Souls, podobná atmosféra, akorát má svižnější combat. Jsem rád že se poučili z Bloodborne a už to není slimáčina jako Dark Souls 2, naopak občas je člověk fakt akrobat protože moby jsou hyperagresivní. Já jsem naprosto spokojený, vše co jsem od toho očekával tam je. A kecy kolem grafiky? Některý ty lokace jsou naprosto dechberoucí. U mě TOP.
-
-
-
Koupeno, hráno 13 minut, žádost o refund. Tak mizernej port jsem dlouho nezažil.
-
-
Co to plácáš? Hrál jsem to dnes 1h30min na 4 roky starém pc, nastavení 1920*1080, vše high a jede to krásně. FPS jsem neměřil, ale je to plynulé a hraje se to parádně. Je to první DS hra kterou hraju a nevadí mi ani m+k. U prvního "bosse" sice trvalo než jsem se do toho odostal, ale je..to půjde. *1*
-
Co to? zajimavy je ze me všechny DS hry bezi na PC uplne v pohode. DS3 taky. mam jen 7xx radu geforce a na max detaily 40-60 fps bez jediného padu nebo zaseku. To ze si hra nerozumi s nejakym pocitacem jeste neznamena ze to je prasarna. Když se clovek podiva na steam tak vidi ze to hraje přes 100 000 lidi, tak bych fakt spis hledal problém jinde. A jinak kazdej rozumnej clovek si na hrani DS koupi xbox gamepad, ale když chce bejt někdo mermoci masochista a sudla na K+M tak mu není pomoci.
-
-
Dark Souls I a II jsem dohrál na K+M stačil nějaký fix nebo pomocný prográmek a není problém.
-
-
Myslíš tím, že jsi to dohrál na klávesnici a myší na které se jezdí na 2,7 mmrat s 20ti nabindovanýmy klávesami, místo profesiálního gamepadu? Ano to chápu, já také patřím k těm komu tolik kláves nečiní problém :D
-
-
Co znamená " na které se jezdí na 2,7 mmrat" a "profesiálního gamepadu"? Jinak klasika WASD EF shift a space, nevím co víc by jsi potřeboval.
-
-
To je takový slang bláznů, co hrají excelové tabulky jménem World of Warcraft ;)
-
To byl jen takový pohled do minulosti na hru, která je na ovládání trošku složitější a přitom ti nikdo nedoporučuje abys ji hrál na gamepadu.
-
-
-
-
-
Všechny DS jsou na PC totální prasárna, kterou neměli nikdy dělat. Prostě na PC kašlou.
-
-
nevim, hraju na PC všechny DS i trojku a jede / hraje se mi to dobře... chce to jen trochu slušnej komp... gamepad, který bytostně nenávidim, ale díky DSku jsem si na nej dost zvyknul, a když člověk neni uplně gramlavej, tak je to parádní záležitost...
-
-
Doporucuju nepoustet na kalkulacce, ty refunde.
-
-
i7, 16GB RAM, GTX970. Co má společného výkon s naprosto neodladěným portem. Aby vývojáři neobtěžovali menu předělat pro možnost ovládání klávesnicí (popisky pro tlačítka gamepadu) nemožnost zavřít nabífku ESC apod. Dále když přeběhnu přes mrtvolu, tak se kutálí po celé mapě, konzolové otáčení a práce s kamerou je taky na pěst.
-
-
Njn s takovou ožužlanou grafikou se nediv.
-
už pro DS1 platilo, že bez gamepadu je to nehratelné. Prostě si kup gamepad za 300 Kč, zapoj ho do USB a můžeš hrát.
-
-
Me treba gamepad ani nefunguje, nevim proc?První dl sem na něm dohrál, ale už sem si aj zvykl na klavesu....
-
-
protože ... nevim jestli hry ... nebo windowsy jsou teď tak udělaný, že podporujou jen X360 gamepad, pokudchceš hrát na obyč gamepadu tak musíš do každý hry ládovat X360cemu ... emulátor Xboxovýho gamepadu.
-
-
blabol
-
Já mam k PC X360 gamepad, dokonce vlastním i XONE, takže kdyby rovnou na steamu místo ikony "Plná pordpora ovladače" dali ikonu "Žádná podpora klávesnice" tak si to člověk koupí na XBOX rovnou. Ale tak trošku jsem očekával, že v roce 2016 prostě udělaj pořádnej port pro PC.
-
-
K+M je primární ovladač k PC, gamepad je primární ovladač ke konzoli, vydat na konzoli hru co jde ovládat jen na K+M je blbost, vydat na PC hru co jde ovládat jen na gamepadu je stejná blbost, to snad chápe i největší tupec. Navíc my, pokročilí pc uživatelé, jsme si tak nějak zvykli, že si můžeš ovladač dle preferencí zvolit, hrát na čem ti vyhovuje, chápu, že konzole ještě tak daleko nejsou, ostatně co čekat od platformy, kde ti polovina her ani nedovolí si konfigurovat ovládání, snad to konzole do pár generací taky doženou
-
Zapoj Xone ovladač do PC nechápu problém. Nevim proč kupovat nejhorší verzi za víc peněz na Xone když jí mužeš mít na PC.
Port je to pořádnej, já nemám absolutně žádnej problém, jen klávesnice a myš prostě neni optiální na hraní těhle her, takže nevidim důvod proč se s ní nějak víc zaobejvat.
Gamepad na Xone stojí 1200, ale to spousta omezenců neni schopná akceptovat, protože klavesnice a myš je prostě na všechno nejlepší... bože tyhle dem*nti co jsou přilepení ke klavesnici a nikdy nic jineho do ruky nevemou mě opravdu unavujou. Omezenosti zdar! -
GTX970 je proti PS4 atomovka...
-
Promiň medvídku, ale proč jsi si tu hru vlastně kupoval?. Opravdu ti nerozumím. Kutalející mrtvoly jsou skoro trademarkem tohoto brandu a byl bych naštvaný kdyby tam nebyly. A prostě Souls je komplikovaná série, hraju jí na PC, v prepare to die jsem si musel hru ošetřit fixy, ve dvojce zase přebindovat klávesy. Všechno obnášelo čas a i velkou míru nasranosti. To je Dark Souls... Ztracenej čas a prasklá cévka. Pokud jsi ochotný učit se toto bojové umění, které rád nazývám Frustrace-Fu, pak dostaneš od hry neskutečný zážitek. Pokud ti to vadí, tak znovu musím zopakovat: Proč jsis to kupoval? Ta série existuje kolik? Osm let? Vyšli o ní stohy popsaných papírů, proč jsi se neinformoval? Proč jsi kupoval zajíce v pytli? Ale hlavně proč se tu teď ztrapňuješ?
-
-
-
-
-
-
Vydat hru pro PC a ani se neobtěžovat upravit popisky pro klávesnici. Je to lenost, drzost nebo lhostejnost?
-
-
Jj, v roce 2016 ostuda, při tom to nebude nic extra složitého, detekovat jaký má hráč připojený ovladač a tomu přizpůsobit hinty na obrazovce
-
hlupák, ignorant nebo prostě debyl tohle bude hrát na K+M?
-
-
Očividně si nikdy nevyvíjel software. Zlaté pravidlo = vždy se předpokládá, že zákazník je debyl, jinak u zákazníka pohoříš.
-
-
A pak budou nadávat, že to na PC nikdo nekupuje?
-
-
-
-
Kazdy predsa vie ze preco to nevyzera ako bloodborne je to tajne vysvetlene v tajnom pribehu hry v tajnych itemoch a je to cele vlastne tajne, a ten pribeh si vysvetlite vlastne sami ako chcete a v tom aj najdete preco to vlastne nevyzera ako bloodborne bol to totiz zamer tvorcov aby sa na to casom tajne prislo. *5* *15*
-
PC port tradičně na prd. Nastavení kláves také a o kameře raději mlčet. Navíc to je hnusnější jak Bloodborne a protože to je novější, tak to mohlo vypadat lépe nebo stejně dobře.
*6* -
-
PC a XO to táhne dolů, to je jasné, kdyby to byla pouze PS4 exluzivita, tak to vypadá ještě lépe než Bloodborne...
-
-
Tak ten byl dobrej. 5/5.
-
-
Čistě graficky to není žádná nádhera, ale z hlediska výtvarný stránky nelze než smeknout. Mimochodem, počkej na Irythill of Boreal Valley, tam jsem docela zíral... jednak jsem si nebyl jistej, jestli vůbec hraju Dark Souls, a hlavně to tam vypadá fakt fenomenálně =).
-
-
Kruci, nejede mi video ani na stránkách ani na youtube. *9*
-
Přijde mi to jako takovej ošklivější Bloodborne, nemůžu si pomoct. Mám pocit, že ten už nic nepřekoná (možná 2ka - mrk FS)
-
Honzu Vrobela by jste měli zvát časteji. Má co říct, je ty sympaták. Aspoň někdy do Fight Clubu
-
Včera jsem chvilku hrál a moc mě to zatím nechytlo. Jsem zhulákaný z nejlepší hry poslední doby. Ano, Bloodborne se už asi jen tak opakovat nebude.
Je na čase opustit štíty a vydat se do nějaké dystopie či zpátky do fantastického světa Bloodborne. -
-
technicky vzato je bloodborne dark souls, potažmo deamon souls, v jiném prostředí...
-
-
Bloodborne je daleko více frenetický s agresivní, adrenalinovou hratelností. Mně se sice Dark Souls líbilo, ale až Bloodborne mě dostal do kolen.
Zatím i atmosféra a grafika je dle mého lepší v Bloodborne. Ale hrál jsem chvilku po práci, takže nebudu soudit celou hru. -
-
Grafika ciste takova je lepsi v DS3, stylizace a s ni spojeny vizualy se ti muzou zdat lepsi, celkem chapu :)..
Ale grafika na PC DS3 je rozhodne dal nez v bloodborne na ps) -
Tak jde o to, že BB bylo něco "nového". Souboje byly lepší, kvůli mechanice získání životů zpět. DS3 je prostě třetí skoro to samé a přechod zpátky převážně na roll je dost tvrdej. Každopádně zatím mě to hodně baví, ale vypadá to, že BB zůstane neporaženo. Rozhodně to má ale lepší atmosféru už od začátku, než dvojka.
-
-
roll to je dark kotoul? Já jen abych byl v obraze? dík
-
-
Souhlasim, akorát jsem to psal trochu nad Tebe. Taky mě Bloodborne očaroval a tady DS3 mi přijde jako taková prapodivná kombinace souls her a Bloodborne.
-
-
deamon souls to je nějaký virtuální manažer iso mechanik?
-
-
Je to daemon, když už někoho opravuješ.. *5*
-
-
podle mě je ti spíš daemon
-
-
to Flash: Doufám, že to byl vtip, protože jinak jsi mimo spíš ty :D
-
Je to DEMON'S SOULS..idiotii :)
-
Vy jste teda gramatická pasata *12*
-
-
-
překlep :)
-
-
-
-
Chtělo by to od FS už něco nového. Po třetí to samé už mě asi bavit nebude.
-
-
tak někteří si dokonce platí, aby hráli posté to samé. Tak mě napadá třeba PoE. Posté klišoidní, iso RPG absolutně bez nějakého pokusu o nějaký progress.
-
-
Tak Path of Exile je aspoň zadarmo a má zajímavý strom schopností, jedno z těch lepších akčních rog
-
-
bavím se o Pillars...
Path of Exile jsem nehrál ani neplánuji... -
-
No, bavíme se tu o akčních rpg, Pillars je spíš klasický izo rpg, zato Path of Exile je klasický akční rpg jako Diablo, Titan Quest nebo Dark Souls
-
-
to jo, v nejlepším je třeba přestat, pokud je skutečně DS3 poslendím dílem série a odolaj vábení chechtáků, maj můj respekt, jestli ne, bude z toho Call of Duty mezi Dark Souls hrama
-
já sem se nebavil o RPG/akčním RPG, bavil jsem o tom, že poptávku dělají fans. Pokud jsou Souls hry úspěšné, tak to prostě na tu trilogii stačí. To samé iso PoE. Žádné novinky. V podstatě more of the same a pořád je to +- dobrá hra.
Snad Jardové chápete... -
Dark Souls s diablovkama nemá společného skoro nic. Je to spíš akční plošinovka s prvky RPG a adventury
-
To je v pořádku, on si plete RPG a akční RPG a ještě navíc v nich srovnává mechaniky combatu... *15*
-
-
-
-
a co chceš taky pořád vymýšlet nového? Pokud jsou mechaniky kvalitní a prověřené, tak nevidím důvod je nepoužít znovu a znovu, dokud budou na světě lidi, co to budou kupovat a zaplatí se to. Na iso grafice není nic špatného, stejně jako na patnáctém klonu Dark Souls. Spíš je škoda, že se nepokračovalo ve stylu NWN2 nebo Dragon Age, který ten iso styl posouval někam dál. Dnes už jsou to jen samé akční RPG typu Zmijooký.
-
-
tak možná by bylo třeba dát do těch iso RPG aspoň trochu zabavný combat, jelikož PoE ho má neskutečně otravný a možná bych uvítal lepší A.I než má Broken Sword...
Ale to bych chtěl asi moc... -
-
souhlasím že Combat je nejslabší stránkou PoE. Mnohem lepší combat měl Divinity Original Sin nebo Underrail. Zkombinovat silné stránky z PoE a D:OS a vznikla by z toho velmi dobrá iso hra.
-
-
Torment má mít turn-based combat, tak uvidíme. *3*
-
-
-
-
-