Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    Teď jsem také rozjel, parádička. :)
  • Dnes hraju,ted jsem zacal Skotsko,hraju na stredni obtiznost,a docela jsem prebral,v zamku,kam jdu pro kriz,jsem dostal pekne na zadek,a zpuvodnimy dily,co se souboju tyce,nema Un4 skoro nic spolecnyho.A hlavne vsude je vicero cest,i tech slepich,a v tom zamku i postrechach,jsem se pekne zamotal.Az na ten zacatek parada,vypraveni je hold vypraveni.
    • A z uncharted bude blondatej tomb raider *1* *14* .Jinak pisu na ps4.Nikdo jste to nehral tak vite kulovi!Pome furt lebsi,nez klikacka.Tohle je proste parada.
      • Jack1947
        Ha a pak že se z konzolí psát nedá ? mýtus zcela vymýcen.
    • ja teda taky pisu jako prase a obvykle to taky nikomu nemam za zle, ale tohle je prilis:)
      • Jack1947
        Třeba je to PS4 troll a schválně vás tady trollí a vy nad ním uvažujete jak nad nějakým prasopiscem *3*
  • Jack1947
    Dneska jsem vynechal no (aspon jsem se o nic neochudil do budoucna) Overwatch holt jel až doted noo *1*

Uncharted 4 taky není hra z které bych byl tak odvařenej ale kdoví třeba se tam vysvětlilo proč jen 9/10 safraa jak já obrovsky velkou dobu neviděl hru která měla na Games /10/10...
    • Třeba MG phantom pain dostal 10/10
  • Obrovska vyhoda tehle hry je ze ji nemusim hrat. chapu ze se plno lidem z nejakeho duvodu libi, ale me to nudi az beda.
  • ucho
    mno, hned v den vydání 5GB update, co už :)
    • Jde jen o multak ,a foto,po updatu,mi prijde,ze to jde hur,nez beznej,obcas se to rozmazava,pred updatem to nedalo. *16*
  • spoock
    "všichni fanoušci Nathana Drakea vědí, že není zloděj, ale spíš typický dobrodruh ve stylu Indiana Jonese"
    A já si furt myslel, že je to vyšinutý masový vrah, který má na kontě stovky životů, věřím, že Indy by se krčil v koutě.
    • Indy zrovna taky není žádnej pacifista :D

A pokud vím, tak Drake nestřílel na nikoho, kdo by si o to nekoledoval :D
      • Jack1947
        Spíš je Drake (aspon v 1díle) chudák musí vyprázdnit 50zásobníků do panáka aby se skácel k zemi, ten si s Indym v leččems nezadá... Indy taky nebyl řádnej svatoušek a mlátil se hlava/nehlava s kýmkoli kdo měl trochu jinej názor na vykopávky a archeology.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit