Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spoock
    "všichni fanoušci Nathana Drakea vědí, že není zloděj, ale spíš typický dobrodruh ve stylu Indiana Jonese"
    A já si furt myslel, že je to vyšinutý masový vrah, který má na kontě stovky životů, věřím, že Indy by se krčil v koutě.
    • Indy zrovna taky není žádnej pacifista :D

A pokud vím, tak Drake nestřílel na nikoho, kdo by si o to nekoledoval :D
      • Jack1947
        Spíš je Drake (aspon v 1díle) chudák musí vyprázdnit 50zásobníků do panáka aby se skácel k zemi, ten si s Indym v leččems nezadá... Indy taky nebyl řádnej svatoušek a mlátil se hlava/nehlava s kýmkoli kdo měl trochu jinej názor na vykopávky a archeology.
  • Hru jsem nehrál a asi ani nebudu, není to můj šálek, ale útok trolů na Metacritic je ukázka zkaženosti současné herní scény.
  • Odulin
    Teď jsem také rozjel, parádička. :)
  • Není to zloděj, je to vrah.
  • Nad hra na nad stroj *14*
  • Jack1947
    Dneska jsem vynechal no (aspon jsem se o nic neochudil do budoucna) Overwatch holt jel až doted noo *1*

Uncharted 4 taky není hra z které bych byl tak odvařenej ale kdoví třeba se tam vysvětlilo proč jen 9/10 safraa jak já obrovsky velkou dobu neviděl hru která měla na Games /10/10...
    • Třeba MG phantom pain dostal 10/10
  • Obrovska vyhoda tehle hry je ze ji nemusim hrat. chapu ze se plno lidem z nejakeho duvodu libi, ale me to nudi az beda.
  • PS4 momentálně nemám, ale určitě ji plánuji (počkám na PS4.5) a tohle je jistě jedna z těch her které tuto konzoli tak říkajíc táhnou. Nicméně, neodolal jsem a shlédl konec hry a musím říci že tento typ konce je mi určitě milejší než dnešní klasika (nechci tu spoilovat takže to více rozepisovat nebudu).
  • To je zase hype jak prase.. Jakmile vyjde konzolovka, herní weby začnou slintat a cpát to horem spodem - jako je to pochopitelné, protože ty konzolačky jsou předražené, takže se na prodeji přiživí větší parta, než na nějaké chudince PC hře, kterou stejně polovina hráčů ukrade a z té druhé půlky ji 90% taky ukrade a pak koupí v akci za třetinu. Nechápejte mě prosím špatně, soudruzi recenzenti, já na krádeži duševního vlastnictví nevidím nic špatného, protože jak říkal Bill Gates: "Dobří kopírujou, nejlepší kradou" a mnohé státy na kradení cizích nápadů a kopírování postavily celou ekonomiku a vlastně se tím všichni chováme tak nějak tržně, že. Ale ten hype by se měl dávkovat s mírou, protože méně někdy znamená více.
    • Nebreč, já taky PS4 nemám, ale Uncharted byly vžd ydobré hry, 1-3 jsem hrál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit