Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší hra jakou jsem kdy hrál, tahle hra je absolutní špička s tímto se žádný jiný titul nemůže rovnat. Kdo jí nehrál absolutně nepochopí a bude jen tupě komentovat a udělá ze sebe stupidní *12* .
  • U4 hraje na starou známou notu a už tam není nic co by nás překvapilo „hehe“ … takže je to jenom pěkně udělaná hra, které tupé ovce dávají vysoké hodnocení. Spousta jiných dobře udělaných her tady takové hodnocení nedostává.
    • Které?
      • Tywe no přece Mafia II
        • zahulíme a uvidíme *1*
  • Dnes hraju,ted jsem zacal Skotsko,hraju na stredni obtiznost,a docela jsem prebral,v zamku,kam jdu pro kriz,jsem dostal pekne na zadek,a zpuvodnimy dily,co se souboju tyce,nema Un4 skoro nic spolecnyho.A hlavne vsude je vicero cest,i tech slepich,a v tom zamku i postrechach,jsem se pekne zamotal.Az na ten zacatek parada,vypraveni je hold vypraveni.
    • A z uncharted bude blondatej tomb raider *1* *14* .Jinak pisu na ps4.Nikdo jste to nehral tak vite kulovi!Pome furt lebsi,nez klikacka.Tohle je proste parada.
      • Jack1947
        Ha a pak že se z konzolí psát nedá ? mýtus zcela vymýcen.
    • ja teda taky pisu jako prase a obvykle to taky nikomu nemam za zle, ale tohle je prilis:)
      • Jack1947
        Třeba je to PS4 troll a schválně vás tady trollí a vy nad ním uvažujete jak nad nějakým prasopiscem *3*
  • Tak nevím, tad yuž se opravdu cenzuruje úplně vše, jděte se vycpat i s celým Olejníkem.
  • Hra s tak krasnym zevnejskem by si zaslouzila alespon Bckovy pribeh a alespon trosicku realnou hratelnost.
    • reálný hry jsou nudný, protože reálný svět je nudný :) Jinak Uncharted má dobře podaný béčkový příběh, takže tvůj trolling je slabý...
  • ucho
    mno, hned v den vydání 5GB update, co už :)
    • Jde jen o multak ,a foto,po updatu,mi prijde,ze to jde hur,nez beznej,obcas se to rozmazava,pred updatem to nedalo. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit