Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme drsnou sportovní "simulaci" EA Sports UFC
30.7.2015 | Redakce Games.cz
29 příspěvků
-
Zdravim,prestante hracum kecat do hrani kdyz neco predvadi,vase debilni komentare typu: Alesi mlat ho,ustupuj a pod. A pri ground and pound mlaska komentator jako male dite ve skolce pri cucani svyho palce je otresny a kvalita vaseho gamesplay pada na nekoukatelnou uroven jen kvuli komentari.Des a hruza,kde jsi tohle videl chlape.Neda se ani slovy vyjadrit jak detinsky a debilne to pusobi,gamesplaye nikdy.
-
Milý Minotaur, tebe tá hovädzia hlava zjavne spôsobuje veľké problémy pri nakupovaní hier na torrentoch.
-
No tím jen to pohlaví urážíš. Možná je to nějaký čůráček, co se o prázdninách nudí a trollí games.
-
„Pletu s wrestlingem,“ jakože jsem viděl před časem podobně vypadající bojovku na torrentu. To jen aby to nevypadalo, že si pletu divadlo s držkovkou.
-
Pro mě super až tak moc, že jsem ihned běžel na torrent. Hm, vzápětí jsem zjistil, že si to pletu s wrestlingem (jinou hrou). Každopádně GamesPlay, který zaslouží jen chválu. Kvalita! Že to baví, je zkrátka poznat vždycky… *3*
-
škoda že jste neukázali toho Bruce Lee
-
dik Alesi, jsu si to objednat *1*
-
hmmm *11*
-
brý gamesplay, hoďka utekla jak nic..
-
No je vidět, že o tom něco víš :) MMA/UFC je velmi populární nejen v USA, ale i v Kanadě, opravdu hodně v Brazílii, Japonsku, Velké Británii a Skandinávii a hodně rychle se šíří. Když o něčem nic nevíš, tak o tom nepiš, alespoň ze sebe nebudeš dělat vola :)
-
Tož pěkná rubačka *2*
-
stejně hloupý jako tvůj avatar *15* Svůj k svému...
-
Nejlepsi je ta reality show "The ultimate fighter".
Probiha to v podstate stejne jako big brother ale v kazdem dilu si na zaver daji do drzky *1* , kdyby to zavedli ve vyvolenych tak s tim mela prima fenomenalni uspech. -
Je, ono to nebylo moc vidět, ale při výběru zápasníků vidíš třeba dvě ikonky gamepadu.
-
Tak teda zeptám se takhle: Byl jsi někdy v Rusku? Já jo a nic takového jsem tam nezažil.
-
je to sport pro opravdove chlapy:
https://www.youtube.com/watch?v=ELZjnIWo9OU -
Neni pochyb, ze jste zenskeho pohlavi. :-)
-
Jako že každý bude mít jednu páčku a 2 tlačítka ?? *8*
-
je v te hre i mod player vs. player na jedne konzoli? nikde sem to tam nevidel
-
A viděl jsi nějaký z těch sportů i jinak, než v televizi? Nesmysly, jeden vedle druhého. Jaký Bruce Lee?:))