-
Já se tak těšil a nevěřil jsem všem těm škarohlídům, bohužel po 20 hodinách a 16 levelech musím říct, že je to zatím spíše zklamání (i když jsem se zatím příliš nedržel hlavní dějové linie) a několik závažných bugů mi naprosto zkazilo hraní. Například se mi běžně stává, že se zaseknu v pip boyi a nelze se z něj dostat, nebo se špatně dočítají lokace a když vstupuji do nějakého interiéru, tak místo toho propadnu texturami, protože se interiér nenačetl. A přiznám se, že to, jak vymysleli power armor, se mi nelíbí vůbec.
-
Blbě se to ovládá, vypadá to hnusně, AI je blbá, zatím je hlavní příběh trapný, je to nedodělané, čeká se na modery aby to dodělali...
Tolik asi k tomu, co je na začátku hry. Naštěstí to jako vždy šlo koupit levně přes různé fígle. Plnou cenu bych za to nedal ani kdybych byl mučen. U witchera jsem to dal a minimálně jsem podpořil GOG a dmr free, když nic jiného. Zde? Nevím proč jako dávat plnou cenu díky super přepočtu steamu za něco, co není hotové a nejvíce stahované mody budou: Změna UI, textury....
Snad to nebude další Skyrim. Po takové době by to mělo být sakra lepší. Čokl mě nezajímá. K tomu lze jen říci to. Že má rozmáznutou texturu a zbytečné aby tam byl. PR. Ani snad nemůže zemřít nebo co...O NPC které se nechá zmrazit s dítětem a jde po to výbuchu v klidu do krytu ani nemluvím. Má to vlastně prvky komedie. To je plus... -
-
Zbytečně tam psík není, kdo by ti jinak způsobil zešedivění vlasů pravidelným stáním uprostřed dveří, ideálně v boji =))?
-
-
grafika na high mi prišla celkom o.k. , ale kvôli niečomu svetu a hre chýba atmosféra. Použitými farbami? (Ne)logikou detailov? Mestá pozostávajúce iba z ulíc - 95% domov je iba fasáda. V pustatine sa nedeje nič, dialógy ma maximálne nebavili, súboje detto...
New Vegas bolo super - toto mi pripadá ako veľmi nehotový produkt. -
Hype, hype never changes...
-
Hmhm. Po New Vegas to vypada jako krok zpet k zbytecne trojce. A vypada to vazne hodne odflaknute. Ah jo.
-
Radek fridrich: "doufam že tam bude i auto" (20:12)
on je tak naivní? -
zas tam jsou ty karavany o velikosti jednoho člena (kdoví jestli i jejich trasy davaji smysl). v New vegas byly karavany radne chraneny a jejich trasy meli nejakou logiku. Pro nekoho možna blbost ale jen to ukazuje že Bethesda ma logiku sveta na haku. A pro hráče kteri o hre premyšlí je pak problem se do toho vžít a tomu svetu uverit (co je pri roleplay docela problem)
-
-
Hoj, nekdy jsem az prekvapenej, jak to pusobi vymakane, treba mezi Bunker Hillem a asi Diamond city chodi ta vendorka, Cricket, a jde prvni sama - rikal sem si ze to je divne. Jenze asi 20 metru za ni jdou dva typci a 50 metru za nima jde Brahmina. Takze je to bud nejaka genialni taktika nebo si proste raideři počkaj až eskorta projde a odvedou si Brahmínku is nákladem *15*
-
kolem chodi ochranci.
-
Jsou tam karavany o velikosti jednoho obchodníka, dvou bodyguardů a jedný dvouhlavý krávy. Aspoň tedy ty, na který jsem narazil já =).
-
-
tak sry no, ja reagoval na to co jsem videl ve videu
-
-
Třeba tam sou i nějaký jednočlenný, kdo ví ^^.
A i když třeba zrovna tohle nebyl možná úplně ten případ, těch nesmyslů je tam pořád víc než dost.
"Gratuluju, jsi nový generál, velíš celé domobraně! A teď padej vyčistit támhletu jeskyni od ghúlů." Ehm ehm.
-
-
-
-
Pochybuju že Bethesda přijde ohledně TES VI s něčím novým a to proto, protože prostě nemusí, jejich slaboduché hry se dobře prodávají, proč to měnit. *3*
-
No ty kráso... pár hodin a 130 komentářů. Kdybyste se takhle činili u retra, holoto. *16* *1*
Ale díky za Gamesplay a za pozvání Radka, to bylo fajn. I když bohužel samotná hra mi moc zábavná nepřišla. No, ještě se soudem počkám. Teď se mi do toho nechce, ještě bude nutný posbírat další informace, než se definitivně rozhodnu. -
-
Čemu se divíš? je to Fallout, každý honem přispěchá se svou troškou hnoje, aby se zviditelnil *3*
-
-
Po tomto fiasku očekávám co nejrychleji TES:VI
-
-
Toho se zas já spíš bojim... jestli po oblivionu a skyrimu přijdou s něčím, co fakt zaujme. Jestli se nebudou vrtat v základních principech, a vezmou to nejlepší z Falloutu, mohlo by to být dost dobrý.
-
-
Vždycky když vyšlo TES, tak se stalo králem RPG, tak jsem zvědavý jak to bude s tou šestkou
-
-
Zase nepřeháněj hele *1*
-
-
Na to jde říct jedině jedno: Silence, My Brother.
-
-
*1* ok. Je fakt, že Temné bratrstvo je jedna z těch opravdu dobrých věcí v TES.
-
No chtěl jsem tím vyjádřit, že něco tak badass jako Temné Bratrstvo nemá každý RPG :D
-
Welcome home. I když netušim, jaký to má mít vztah k mému komentáři.
-
-
-
Obávám se, že vzhledem k The Elder Scrolls Online si na regulérní šestý díl ještě nějakou dobu počkáme.
-
-
Vzhledem k tomu že se TESO daří bídně si nepočkáme moc dlouho
-
-
-
njn zlatej morrowind :)
-
-