Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme klasický survival horor The Evil Within
4.11.2014 | Redakce Games.cz
51 příspěvků
-
Když nevíme jak dál dojdeme na gramatiku vážně? Cože srddc ovka? to jsem nepsal, dokonce jsem žádný stalker nedohrál. Díky víc vědět nepotřebuji a ani neomlouvám chyby jen poukazuji na tebe a tvé myšlení což se mi jak se zdá je poněkud rozporuplné... taky nějaké hře něco odpustím koneckonců když má své kvality jinde a lépe ale netvrdím že to tam např není.
Já nejsem upřený na PC a i na konzolích vidím chyby... takže ne už zbytečná diskuze. Dál. Ty odpouštíš konzolovkám já neodpouštím žádné hře nic. Musíš být v reálu díky tomu jestli to tak prezentuješ i směšný. Což sry ale je pravda. Zároven i divný... ale to už je fuk. -
Tyvole jacku, tys teda chytl rapla *1* . Řekl jsem snad, že je STALKER špatná hra (každopádně si píšu do deníčku, že to je tvoje srdcovka, to se ještě bude hodit *14* )? Ne, ale na rozdíl od tebe nejsem zaslepený fanboy a vidím i ty chyby. STALKER měl parádní atmošku, ale samotné střílení rozhodně na první cenu nebylo. O uncharted nekecej, hrál jsem všechny tři díly a moc dobře vím jakou mají nepřátelé výdrž. Jinak máš pravdu, CoP jsem nehrál, většina lidí začíná hrát sérii od prvního, né od posledního dílu.
Jinak ano, výdrž nepřátel v CoD je mnohem lépe provedená než ve STALKEROVY.
Pokud jde o stavbu věty, je to děs. Nejsem nějakej grammar nazi, ale todle už je skoro pomocná škola. Sorry, ale málem jsem ten tvůj duchaplný koment nepřelouskal. -
No jo tak ses pobavil, . Bavím se s GGG a ty tu nemáš co dělat tak padej spát.
-
Ty jsi takovej krypl až mi z toho ukápla slza. Proč já si jen před spaním čtu ty tvoje kydy :D
-
Než začneš něco psát, pozastav se a řekni si - Opravdu má cenu reagovat na Jacka?
Jinak s těma zásahama s tebou souhlasím, jinak S.T.A.L.K.E.R. je pro mě srdcovka :) -
Ježíš ty ses trollba fakt, a počítám že call of pripyat si nehrál tam bylo šecko co má bejt ale prostě to nebylo ono. Tedy ta samá písnička nelži já to hrál a je to tak jak píšu pistole nebo samopal. To už si nepamntuješ nebo se jen snažíš odbíhat od tématu a PS3 atp tomu se odpouští? působíš na mne jako trotlík co si vybírá co napíše a tvrdí opak.
Prostě když tu hru takhle zmrví tak se není čemu divit, to je něco jako když v AC uměle natahují dobu lodními bitvami které se dají vyhrát až na několikátej pokus. Tohle nemám rád něco se prostě
má a dělá a nenatahuje.
Sry, ale za lempla tě tady má více lidí včetně mně, ono se není čemu divit... nedáváš ani hlavu a častokrát ani patu. Už to začíná bejt nuda, to řikám jako nezuajatý porotce a rozhodčí v trollích zápasech. Zde... i když to se tomu ani říkat takhle nedá. -
BTW: pokud sis dobře přečetl můj komet, na který tak velkohubě reaguješ, určitě jsi zaznamenal, že nemluvím o úrovni strachu ve filmech a ve hře (kvalitní negore horrory ani neznám), ale o úrovni nechutností. Film, který bude o strachu a né o nechutnostech po mě nechtěj. Takový snad ani nikdy nevyšel.
-
Tak popořadě. Prvního STALKERA a Clear sky jsem hrál a dohrál. Takže vím o čem mluvím, když řeknu že i ti stup*dní řadoví banditi vydrželi dvě rány s broksny a ani se nehnuli. O tom, že si tě zázračně všimli přes deset metrů hustýho křoví nemluvě.
Pokud jde o Uncharted, vystřílet celý zásobník jsi musel akorát s řadovou pistolí a to na silnější typy nepřátel, né na nejřadovější ocasy. Samozřejmě je tu předpoklad, že musíš umět něco strefit s gamepadem. Nevím na kterýho youtubera ses díval, ale asi to byl nějaký lempl. -
Cos vypsal jsem viděl, je to hlavně o gore a nechutnostech. Na to doporučuji i film Taxidermia (možná se i nasměješ), pokud něco spíš příběhově, pak I saw the devil, taky není vůbec špatný.
Pokud chceš něco co tě šokuje, pak určitě Martyrs. -
Stopy Krve / Traces of Dead za mých mladých let to kolovalo na VHS *3*
-
Co si viděl ty ? Ne fakt doporuč a nepiš human centipede1/2, srbski film atp... (doporuč).
Nemám nechutné filmy bez příběhu rád, to co ve mne vzbudí jen ten pocit zvracení, ttaky na ně nekoukám nemá mne ten film jak obohatit. Nic mi nedá není to horor je to extrém. -
Ty si už nemocný. *7* Fakt to není možné jinak. Hodně her má hitbox (netcode) napíču. Nedáváš mi jinou možnost než kopnout do tvého blíbeného Uncharted kde panácům ani pomalu nestačilo vyprášení celého zásobníku.
Stalker byl parádní... tys ho ani nehrál. Troll jinak a lépe. *3* -
to už i EW považujou dnešní měkoty za gore humus? Tos toho asi moc neviděl, pokud jde o FAKT nechutný filmy co?
-
úžasná hra, když člověk ignoruje fakt, že tam řadovej paňác přežije dva zásahy z půl metru z brokovnice. Fakt pecka *15* *15*
-
"Jestli se mám či nemám k čemu vyjadřovat, to nech prosím na mně, díky."
cokoliv ohledně toho zážitku bych si musel cucat z prstu, ale vzpomínám si, že určitě minimálně z jedničky jsem byl hodně nadšený.
"Jak jsem ale psal, já jsem poseroutek"
Blbej náhodou ještě k tomu nejsi? Na takovéhle hry se nezapomíná... ne no jasně je to tak že ses potřeboval vyjádřit co. Oprav mne že se pletu. Z dema se hra soudit nedá, takže ne nehráls a čekáš na slevu tak potom si to zahraj a pak kafrej. Něco o hnusu.
Ta hra byla parádní a to jsem nehrál nikdy RE1-2/3 a cejtím se jak nostalgickej survival hráč hehe. To se dneska nedá říct o žádné hře.
Nemum chut se hádat, takže tě nechám při tvé představě... až zahraješ jednou uvidíš sám. -
Mám to stejně. Isolation měl pěknou atmosféru, ale pak to zabil úmorným natahováním a stereotypem. Bál jsem se možná jen trochu prvních pár hodin. Zbylých 13 jsem si hru užil jako pěkné, ale bezduché Vetřelčí muzeum.
-
Pokud si nehrál Resident Evil od prvního dílu nebo alespoň od Nemesis tak nemůžeš soudit a hanit!!!!!! Všichni jste zvyklí na styl COD se zombie
-
Jestli se mám či nemám k čemu vyjadřovat, to nech prosím na mně, díky. Proto jsem i opakovaně napsal, že se můj zážitek týká jenom dema aby nebyla mýlka.
RE jsem hrál kdysi první díly, určitě třeba 1 a 2, jestli další už nevím, bohužel je to tak dlouho, že cokoliv ohledně toho zážitku bych si musel cucat z prstu, ale vzpomínám si, že určitě minimálně z jedničky jsem byl hodně nadšený. Takže ano, vím, kdo je Shinji Mikami, abych odpověděl na nevyslovenou, ale ve vzduchu visící otázku :).
Jak jsem ale psal, já jsem poseroutek, proto mně hodně překvapilo, že z toho dema, který má potenciálního hráče/kupce odradil či nalákat, že mě z toho nemrazilo ani netuhla krev v žilách (možná už jsem jen starej vlk, jehož oko či hlavu jen tak nějaký hnus nerozhodí, fakt netušim). Opravdu na mě civelo jenom ryzí gore. Ale zase v moc pěknym kabátku, to jo. Mně přišlo, že co z husta z EW odkapává není hororová atmosféra, ale pouze čirý přebujelý hnus. A to jsem vyrůstal na filmech jako Evil Dead či BrainDead apod. Tak třeba až se EW někdy někde objeví ve slevě a já si na něj vzpomenu, rád mu dám šanci, už jen pro tu zkušenost. -
V rámci jedný věty: mmmmmmmmmmmmmmmmmmm *1*
-
U horroru by ses měl bát ne? V A:I je fajn atmosféra(ze začátku)...ale strach? Nějak jsem ho nepocítíl. A to vetřelčí universum miluju.