Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • STALKER byl skvělý to jo, ale ten plíživý pocit zvuky to měl i neměl. Jinak STALKER je moje nejoblíbenější série. V STALKERovi se dá naučit jak zóna funguje a pak už člověk ví a de facto se nebojí.
  • Je to pouze Gore humus. Alien Isolation to je horror.
  • Jack1947
    "Když se daří tak se daří" aneb další vydařený GP a tak to má být. Jsem rád že šecko už jezdí jak má a že bude jezdit a šlapat nadále.
  • Jack1947
    Ty se nemáš moc k čemu vyjadřovat zapař si plnou hru ty rozumbrado... zvrácený to je (tak japonci že) ale hororové to je rozhodně hráls resident evil? právěže já až 4-5-6 - Revelations a vím co horor je a nezastávám se názoru toho hnupa nahoře jen tě vyvracím z omylu.
  • Hrál jsem jenom demo, takže asi nemůžu úplně soudit, ale tahle hra je z mého pohledu děsivá nejspíš jen pro toho, kdo hltá filmy jako Masakr motorovou pilou 19 a SAW 35 a podobný ehm "filmy".

Já se obecně u hororů dost bojim a nemůžu je hrát, protože mi z toho blázní pumpa :). Jenže za horor ve hře nepovažuju to, že za mnou běží chlap s motorovou pilou. Na mně působí spíš nedefinovaný zlo a hrůza, zvuky v tichu, atmosféra. Kupř. takovou úplně první Penumbru jsem nemohl hrát vůbec, nešlo to. A třeba demo Kraven manor mi taky nedělalo nejlíp. Někdo potřebuje k hnědému tónu pořádnou lekačku, mně zas děsí spíš atmosféra než nějaký BAF!. Z toho by mě akorát tak vezla rychlá :D.

EW demo jsem hrál v noci se zataženými žaluziemi a sluchátky na uších na 24" monitoru (takže prostor pro vtažení do hry byl určitě) aniž bych měl z čehokoliv strach. Ono to vnímání strachu je prostě subjektivní.

Parafrázujíc tvoje "EW je zvrátené hororový" - pro mně osobně je EW pouze zvrácený, ale horor jsem v demu fakt nenašel.
  • Hnisavec
    nechápem tých s prepáčením dementov, ktorí vkuse ku každej hororovej hre majú potrebu písať ako sa nebáli a ako to nie je horor....to že majú EQ mŕtvej Paris Hilton neznamená, že to nie je horor. Evil Within je krásny survival horor, u ktorého má normálny hráč hnedku na krajíčku ak to hrá v noci...jasné Alien Isolation to nie je...tam bol pán Hnedý nonstop v pohotovosti, ale i EW je zvrátené hororový a lakačky sú parádne....
  • Asi to nebudou hrát na obtížnost akumu ze?
  • Cosi
    http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/666/_57c8a1a431a592af806925e57258202f.png
  • maros.goc
    No vsak o tom je survival horor... Tha hra sa vôbec v nicom nelisi od prvych resident evilov :3 tie hry tiež nikdy nikoho nevystrasili a tiež sa v nich hodne strielalo
  • Kéž by si dostal mozek, místo té krabice na nářadí, na víc věcí než jen aby ti do hlavy nepršelo, inu nemůžeme mít všechno no. Škoda.:-(
  • Veskoslav
    Kéž by to byl klasický survival horor. Místo to spíše byla akční hra s prvky hororu. A některé pasáže vyloženě tvůrci nutí, aby člověk zabíjel všechno na potkání a nedají mu na výběr.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit